![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Τι ειναι αυτο με τους Χοντακηδες ρε παιδι μου,δεν καταλαβαινουνε..........
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() δεν σας αντέχω σκατε γάιδαρο |
|
|||
|
|||
![]()
Φαγωθήκατε ρε με την Χοντα, αλλες μάρκες δεν υπάρχουν Yamaha, Kawasaki, Suzuki, Dukati, Moto Guzzi etc!!!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν το ανέφερα γιατι εννοείται φίλε μου!!!
Απόσπασμα:
![]() Last edited by GregoryA; 26-08-2010 at 15:45. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ξεραινομαστε κι απο αλλου οπως θυμασαι και ξερεις τι αντι-BMWακιας ειμαι!! ακομα ξερεις, διοτι σε διαβαζω επισης και στο άλλο φορουμ (με εχεις αποκαλεσει ''παλιο γνωριμο''), ποσο πολυ ''τα χωνω'' στους εδω συμφουρμιτες για τα χαλια της BMW!! 1500 ποστ εχω, τα 1000 ειναι πανω σε αυτο!!! Ομως στο παραπανω ποστ σου εκανες ''γκέλα''!! Εγραψες, ''Η Χοντα μόνο στην Ελλάδα πουλάει πεντε φορές πάνω από την BMW...'' ΣΩΣΤΑ!! Αλλα τι? παπια, σκουτερς και μικρα κυβικα ως επι το πλειστον!! καια υτο διοτι η γκαμα της ειναι τρισδιαστατη εν σχεση με της BMW!!!!!! Oυτε σκουτερ εχει ο Γερμανος ουτε τιποτε κατω απο 800 κυβικα για να πουλησει και να αυξησει τις επιδοσεις του!!! Και για να ξερεις η GS το 2008 πουλησε ακριβως διπλασια μηχανακια απο το βαραντερο!!! 845 εναντι 479!! Το 2010 δεν το κοιταμε καν......το.......ξεχναμε......δεν υπαρχει!!! Εγραψες, ''........και εχει συναρπάσει αρκετές φορές τον μοτοσυκλετιστικό κόσμο με φανταστικά μοντέλα πάνω στα οποία ευθυγραμμίστηκαν πολλές εταιρείεκαι διαθέτει καντάρια τεχνογνωσίας και λύσεων που δεν υπάρχουν σε άλλες εταιρείες......'' Σωστα!!! Αλλα βρε παιδι μου με το σταγονομετρο τα δινει στον καταναλωτη!!! λες και φοβαται μην βαρυστομαχιασουμε!! Εγραψες, ''....... αλλά αυτό που δεν γουστάρουμε εμείς δεν είναι για πέταμα επειδή το επιλέγουν άλλοι, εκτος από εμάς!!!!'' Αυτο κολλαει σε αμφοτερους ημων και υμων!!!! Με τοσα που τους εχω ''σουρει'' τοσον καιρό έπρεπε αυτη η προταση να υπαρχει σε καθε απαντητικο ποστ προς εμε στις συναφεις με το θεμα συζητησεις!!!! Σημ. Δεν ξερω αν σε αποκρυπτογραφω σωστα αλλα.......δικαρινω μια επιθετικοτητα ¨η μου φαινεται? Αν ναι, τοτε δεν αξιζει ο κοπος πιστεψε με!!!! Περναμε τοοοοοοοσο καλα που ακομα κι αυτη η αντι-BMWδατικοτητα μου (ω, τι λεξη βρηκα) στις εκδρομες μας γινεται αντικειμενο καλοπερασης και γελιου!!!! Οι συμφουρμιτες ξερουν τι αγορασαν!!!! Παντα κουβαλαν τον Μεγαλοδυναμο σε τρια διαφορετικα μεγεθη εικονων μην τυχον και τους συμβει τιποτε, και στα ταξιδια κοιταν κλεφτα δεξια κι αριστερα να δουν ποιος κουβαλαει εργαλιοφορο.....για παν ενδεχομενο!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Ωχ αμαν τι με περιμενει τωρα!!!!!!!!! Θα κανω ενα χρονο να ξαναπαω εκδρομη μαζι τους!!!! Η βεντετα ομως ανα κρατησει???? ![]() Last edited by GeorgeP; 26-08-2010 at 17:20. |
|
|||
|
|||
![]()
Ένα έχω να πω...
B (ring) M (ore) W (omen) Νομίζω αυτό τα λέει όλα... Προς απάντηση σε όσους έχουν αμφιβολίες... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ελπίζω να σε κάλυψα... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γρηγορη,
ξεραινομαστε κι απο αλλου οπως θυμασαι και ξερεις τι αντι-BMWακιας ειμαι!! ακομα ξερεις, διοτι σε διαβαζω επισης και στο άλλο φορουμ (με εχεις αποκαλεσει ''παλιο γνωριμο''), ποσο πολυ ''τα χωνω'' στους εδω συμφουρμιτες για τα χαλια της BMW!! 1500 ποστ εχω, τα 1000 ειναι πανω σε αυτο!!! Ομως στο παραπανω ποστ σου εκανες ''γκέλα''!! Εγραψες, ''Η Χοντα μόνο στην Ελλάδα πουλάει πεντε φορές πάνω από την BMW...'' ΣΩΣΤΑ!! Αλλα τι? παπια, σκουτερς και μικρα κυβικα ως επι το πλειστον!! καια υτο διοτι η γκαμα της ειναι τρισδιαστατη εν σχεση με της BMW!!!!!! Oυτε σκουτερ εχει ο Γερμανος ουτε τιποτε κατω απο 800 κυβικα για να πουλησει και να αυξησει τις επιδοσεις του!!! Και για να ξερεις η GS το 2008 πουλησε ακριβως διπλασια μηχανακια απο το βαραντερο!!! 845 εναντι 479!! Το 2010 δεν το κοιταμε καν......το.......ξεχναμε......δεν υπαρχει!!! Γεια σου Γιωργο, χαιρομαι που σε διαβάζω και σου απαντώ!!! Λέγοντας ότι η Χοντα πουλάει 5 φορές πάνω, θελω να δείξω ότι το μέγεθος της εταιρείας αυτής δεν είναι συγκρίσιμο με το αντίστοιχο της BMW. Εγραψες, ''........και εχει συναρπάσει αρκετές φορές τον μοτοσυκλετιστικό κόσμο με φανταστικά μοντέλα πάνω στα οποία ευθυγραμμίστηκαν πολλές εταιρείεκαι διαθέτει καντάρια τεχνογνωσίας και λύσεων που δεν υπάρχουν σε άλλες εταιρείες......'' Σωστα!!! Αλλα βρε παιδι μου με το σταγονομετρο τα δινει στον καταναλωτη!!! λες και φοβαται μην βαρυστομαχιασουμε!! Συμφωνώ απόλυτα και έχω γράψει πολλές φορές ότι το μαρκετιγκ της Χοντα είναι για κλάμματα, σε αντίθεση με της BMW που εχει πλασάρει ότι γυρίζεις όλο τον κόσμο με το GS!!!! Εγραψες, ''....... αλλά αυτό που δεν γουστάρουμε εμείς δεν είναι για πέταμα επειδή το επιλέγουν άλλοι, εκτος από εμάς!!!!'' Αυτο κολλαει σε αμφοτερους ημων και υμων!!!! Με τοσα που τους εχω ''σουρει'' τοσον καιρό έπρεπε αυτη η προταση να υπαρχει σε καθε απαντητικο ποστ προς εμε στις συναφεις με το θεμα συζητησεις!!!! Αυτό κολάει στο ότι πρέπει να σεβόμαστε τις επιλογές των άλλων αλλά οχι και να συμφωνούμε βέβαια. Σημ. Δεν ξερω αν σε αποκρυπτογραφω σωστα αλλα.......δικαρινω μια επιθετικοτητα ¨η μου φαινεται? Αν ναι, τοτε δεν αξιζει ο κοπος πιστεψε με!!!! Περναμε τοοοοοοοσο καλα που ακομα κι αυτη η αντι-BMWδατικοτητα μου (ω, τι λεξη βρηκα) στις εκδρομες μας γινεται αντικειμενο καλοπερασης και γελιου!!!! Εγω δεν είμαι αντιBMWακιας, ούτε εχω ρε επιθετικότητα, αλλά δεν δέχομαι αυτη την απαξίωση της Χοντα από μερικούς γιατι είναι άδικο και όχι σωστό. Πιστεψε με αν μου άρεσε αισθητικά ο γερμανικός ελικας και αν με ειχε πείσει η υποτιθέμενη αξιοπιστία θα τον άγόραζα. Το να σκάσω περίπου 19.000 € και να κουβαλώ μπουκάλια λάδια και την αγωνία της βλάβης, οχι ευχαριστώ!!!!! Οι συμφουρμιτες ξερουν τι αγορασαν!!!! Παντα κουβαλαν τον Μεγαλοδυναμο σε τρια διαφορετικα μεγεθη εικονων μην τυχον και τους συμβει τιποτε, και στα ταξιδια κοιταν κλεφτα δεξια κι αριστερα να δουν ποιος κουβαλαει εργαλιοφορο.....για παν ενδεχομενο!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Ωχ αμαν τι με περιμενει τωρα!!!!!!!!! Θα κανω ενα χρονο να ξαναπαω εκδρομη μαζι τους!!!! Η βεντετα ομως ανα κρατησει???? ![]() Δεν υπάρχει βεντέτα Γιώργο, γελιο και χαρά μέσα από τις μηχανές αλλά τώρα που το έφερε η κουβέντα το Transalp εχει πατώσει εμπορικά και δεν φεύγει με τίποτα αποτελεί δηλαδή εμπορική αποτυχία της Χοντα σε αντίθεση με αυτά που υποστήριζες κάποτε!!!! ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καλοκαίρι με μοτοσικλέτα στην πόλη!!!! | riko46 | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 7 | 29-06-2010 23:46 |
Πρόβλημα με το ESA !!! | pkar | Τεχνικά θέματα διάφορα | 2 | 24-09-2009 14:49 |
Πρόβλημα με το ABS | margot | Γενικά - Αναβάτης | 48 | 17-09-2009 21:30 |
Πρόβλημα με cookies? | ALX | Διάφορα | 8 | 30-07-2009 11:53 |
Πρόβλημα με γκάζι | frits | Τεχνικά θέματα διάφορα | 7 | 26-01-2009 23:43 |