![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Οκ, κάπου εδώ σταματάω να ασχολούμαι.... BMW Uber alles! |
|
|||
|
|||
![]()
να σαι καλα φιλε μου,σε ευχαριστω οπως επισης ευχαριστω και τον Σταυρο που ενδιαφερθηκε πραγματικα.
|
|
|||
|
|||
![]()
μην τρελαινεσαι...απο αποψη μεγεθους το ειπα και λογω οτι το tiger ειναι καθαρα ασφαλτινο... ο τιγρης συγκρινεται με το καινουργιο ducati multistrada το οποιο κανει 16750 E με abs...εκει πες οτι θες για την τιμη και αν τα αξιζει το ducati...
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Να το αφαιρέσεις σε Παρακαλώ. Το μόνο σοβαρό πρόβλημα που θα βρεις στα συγκεκριμένα είναι ότι ασπρίζουν τα πλαστικά τους από την Πολυκαιρία.. Μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο σάκο… ΕΛΕΟΣ…………………… |
|
|||
|
|||
![]()
Τι λε ρε μάστορα εσύ το είπες μεταφορικά για τα varcadero - πορσε και GS - ferrari! ; Μπετατζή.......
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν επιτρεπετε,να πω και την δικη μου αποψη επι της "BMWδολογίας"..........
Ειναι η 2η φορα που αγοραζω καποιο μοντελο της BMW,με το πρωτο μαλιστα,ενα R1200GS '05 να με εχει πικρανει σε θεμα αξιοπιστιας.Αλλαγη αξονα μεταδοσης-ψηλο το τιμημα αλλά ψηλοτερο το ηθικο αν θελεις τιμημα της αναξιοπιστιας. Ομως επουδενι δεν μπορω να κατηγορησω την μοτοσυκλετα για "γενικα" αναξιοπιστη.Μια χαρα ταξιδακια-βολτες-χωμα-στροφες-ανεση κλπ κλπ κλπ. Αγορασα το F8 πλεον και δεν ΔΙΝΩ ΜΙΑ αν ειναι αξιοπιστο ή αναξιοπιστο...Κι αυτο γιατι το καραγουσταρω! Δεν εδωσα ΜΙΑ ποτέ σε καμμια "σειρηνα" δικαιολογημενη ή οχι για ολα τα μοτο που ειχα ως τωρα... Aprilia Caponord.Τα ακουγα...την πηρα...χαλασε με παιδεψε αλλά περαν αυτων εγω την γουσταρα! KTM990adv...παλι οι σειρηνες...εβγαλε κανα δυο τρομπες συμπλεκτη τελικα...την εδωσα αλλά οσο την ειχα την καραγουσταρα! Ειχα(2 φορες)Vstrom650..Μην νομιζεις οτι κι αυτα ειναι αθωα...ακουγονται και βγαζουν κι αυτα τα δικα τους...Ε και;Μια χαρα ηταν! Ειχα και Tenere600.Με γ@μησε με κατι ηλεκτρικα!Ομως εγω το ηθελα το πηρα το ξεκ@υλωσα... Ειχα το Fazer.Κι αυτα διαβαζα οτι σπαγανε κατι αξονες κατι TPS κατι διάφορα.Ε και;Το πηρα κι αυτο και το γουσταρα... Θες να σου πω για το VFR800;Οτι ακομη-4 χρονια μετα...- περιμενω ενα αισθητηρα να αλλαξω;....Και γ#μ# τις μοτο ομως... Να σου πω για το vespaκι μηπως που αρχισα τα πρωτα μου βηματα;Μπας και δε χαλαγε κι αυτο...πφφφ...γ@μησε τα!Κι ομως το χαρηκα! Κι αν αυριο το πρωι ΘΕΛΩ καποια μοτοσυκλετα και μπορω να την εχω,θα ξανακανω οτι εκανα μεχρι σημερα.ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ γιατι τη ΓΟΥΣΤΑΡΩ!Δεν πα να λενε οτι χαλαει ή σπαει ή οτι σκ@τα θελει;Αν μου κανει ΚΛΙΚ εγω θα την παρω.Προτιμω να την εχω και να την καβαλαω κι ας ειναι ζημιαρα παρα να λεω "ρε π@υστη μου καημο την εχω ακομη" και να μην την παρω ποτέ... Η φιλοσοφια μου ειναι οτι μια ζωη την εχουμε και καλο ειναι να γλενταμε οσο μπορουμε και ΚΥΡΙΩΣ οπως εμεις θελουμε και ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ. πες μου εσυ ΜΙΑ μοτοσυκλετα που δεν κανει Κ-Ι-Χ...κι αν τη βρεις και "λεει" κατι ως μοτο να παμε να την παρουμε ολοι και να μεινουμε εκει...και τι εγινε;Δεν θα χαλαει.Ωραια!Και αν εμενα στην τελικη ομως αυτη η ΑΨΟΓΗ με χαλαει που δε μου κανει κλικ;Δεν θα ειναι χειροτερα μετα;βαρετη μηχανη ισον "αστην-δεν σε γεμιζει"...Τι να την κανω να την καβαλαω και να μην χαμογελαω...Αν βγει η αψογη σε ολα τοτε να κοιταξουμε να οδηγαμε ολοι ΜΙΑ-την ιδια...Μηπως κι αυτο τραγικο δεν θα ειναι;........................... Αυτα και σορυ αν μακρυγορω αλλά τα εχω ακουσει πααααρα πολλες φορες περι σπασιματος και "μου τη σπαει" γιατι στην ουσια αντι να χαιρομαστε τις μηχανες μας με τα κουσουρια τους εστω καθομαστε και κλαιγομαστε σαν τις χηρες που χασανε τη χαρα μεσα απ'τα σκελια τους και ντρεπονται να βρουνε αλλονε... Φιλικα ![]() Last edited by mAthosalas; 24-09-2010 at 18:58. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ξενερα προς το παρον δεν εχω φαει και οτι λεμε ειναι απλα εικασιες,δεν ειναι θεμα κλαψας. ειναι ενα θεμα για γνωμες απλα....τι να πουν παληκαρια που εχουν δωσει τριχιλλιαρα. σαφως κι ολες οι τσαουσες μπορουν να βγαλουν προβληματα και να μας ταλαιπωρησουν. |
![]() |
|
|