GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Τεχνικά θέματα διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 24-09-2010, 14:37
Kimwnas Ο/Η Kimwnas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Athina
Προεπιλογή Απάντηση: Οτι πληρωνεις παιρνεις???

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από jmar Εμφάνιση μηνυμάτων
περαν τουτου μου ξανα αναφερεσαι συγκριση gs adv με tiger μηχανες που δεν συγκρινονται ειναι σα να συγκρινεις παπακι που κανει 2000 Ε με scooter που κανει 3500 (στα ιδια κυβικα)...

Οκ, κάπου εδώ σταματάω να ασχολούμαι.... BMW Uber alles!
Reply With Quote
Παλιό 24-09-2010, 14:44
taksidiotis Ο/Η taksidiotis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: ηρακλειο κρητης
Μoto: Af 750,steed 600

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
Περαστικά του ...
να σαι καλα φιλε μου,σε ευχαριστω οπως επισης ευχαριστω και τον Σταυρο που ενδιαφερθηκε πραγματικα.
Reply With Quote
Παλιό 24-09-2010, 14:53
jmar Ο/Η jmar βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
Μoto: R 1200 GS '09

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Kimwnas Εμφάνιση μηνυμάτων
Οκ, κάπου εδώ σταματάω να ασχολούμαι.... BMW Uber alles!
μην τρελαινεσαι...απο αποψη μεγεθους το ειπα και λογω οτι το tiger ειναι καθαρα ασφαλτινο... ο τιγρης συγκρινεται με το καινουργιο ducati multistrada το οποιο κανει 16750 E με abs...εκει πες οτι θες για την τιμη και αν τα αξιζει το ducati...
Reply With Quote
Παλιό 24-09-2010, 14:57
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από pepax66 Εμφάνιση μηνυμάτων

Τελικά έχω ferrari?
ουτε πορσε δεν εχεις......λιγουρακο
Reply With Quote
Παλιό 24-09-2010, 15:23
napgeo Ο/Η napgeo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: ΠΡΕΒΕΖΑ
Μoto: HONDA ΝΤ700

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gkert Εμφάνιση μηνυμάτων
Σε απόλυτα ποσοστά οι βλάβες είναι αμελητέες.Όχι μόνο στα bmw αλλά και στα honda, suzuki κ.λ.π.

Να το αφαιρέσεις σε Παρακαλώ.
Το μόνο σοβαρό πρόβλημα που θα βρεις στα συγκεκριμένα είναι ότι ασπρίζουν τα πλαστικά τους από την Πολυκαιρία..
Μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο σάκο… ΕΛΕΟΣ……………………
Reply With Quote
Παλιό 24-09-2010, 15:31
pepax66 Ο/Η pepax66 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Νίκαια
Μoto: ΘΥΜΑ ΚΡΙΣΗΣ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
ουτε πορσε δεν εχεις......λιγουρακο
Τι λε ρε μάστορα εσύ το είπες μεταφορικά για τα varcadero - πορσε και GS - ferrari! ; Μπετατζή.......
Reply With Quote
Παλιό 24-09-2010, 18:15
GregoryA Ο/Η GregoryA βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Mytilene,Lesvos
Μoto: Honda ST1300 Pan European

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από pkiriakos Εμφάνιση μηνυμάτων
Ας μπώ κι εγω στα χωράφια σας οντας varaderos και οχι BMWS.Αν και σκεπτόμενος χαμηλού προφίλ και χωρίς να θέλω να δημιουργώ αψιμαχίες και λογομαχίες εχω να σας πω τα εξής:προσωπική μου αποψη λοιπόν είναι οτι ολες οι μοτοσυκλέτες σήμερα είναι καλές.Η κάθε μια ξεχωριστή και φυσικά με πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.Αν και τα BMW φίλοι μου πάντοτε με γοήτευαν πιστεύω οτι είναι υπερτιμημένα οπως αλλωστε διαβάζω και απο εσας.Εχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.Αλλα αυτά τα 18-19-20 χιλιάρικα που είναι απαγορευτικά για το δικό μου βαλάντιο με κάνουν να θυμώνω με την BMW.Γιατί ρε φίλε τόσα λεφτά??Θα μου πεί κάποιος απο εσας εύλογα οτι αξίζει και το τελευταίο σέντ.Διαφωνώ!!!.Στηρίζονται πάνω στο ονομα BMW και γδέρνουν. Διότι οταν δίνεις τέτοιο ογκο χρημάτων περιμένεις η μοτοσυκλέτα να είναι τέλεια χωρίς το παραμικρό μειονέκτημα.Και πόσον μάλιστα οταν περνούν χρόνια βελτιώσεων σε συγκεκριμένα μοντέλα.Οχι οτι εγώ με το VARADERO που εδωσα 13000 ευρώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.Το αντίθετο μάλιστα.Τα περιφερικά της δεν είναι καθόλου αντάξια των χρημάτων της.Ολα λοιπόν είναι υποκειμενικά.Καλύτερα και σοφότερα θα είναι να μην πορωνόμαστε.Ολοι αγοράζουμε μια μοτοσυκλέτα με γνωμωνα τα χρήματα που διαθέτουμε,την αρέσκεια μας σε κάποια μάρκα,την εμπιστοσύνη στον κατασκευαστή(αν και αυτό πλέον σε κάποιο βαθμό δεν υσχίει).Αλλά πάντοτε για ενα σκοπό.Να ταξιδέψουμε,να γνωρίσουμε μέρη και ανθρώπους,να οδηγήσουμε σε δυο ρόδες και γενικώς να ευχαριστήσουμε την ψυχολογία μας.Βλάβες δυστυχώς θα υπάρχουν πάντα σε απόλυτη συνάρτιση βέβαια και των οδηγικών μας συμπεριφορών.Αν πίνεις αίμα κάθε φορά που ανοίγεις το γκάζι τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα στην ζωή της μοτοσυκλέτας είναι γνωστά και εκεί δεν υφίσταται αξιοπιστία κατασκευαστή αλλα καγκουριά.Τέλος πάντων σε απάντηση λοιπόν του θέματος:οτι πληρώνεις παίρνεις κατα την προσωπική ταπεινή μου αποψη ΟΧΙ !! οτι πληρώνεις δεν παίρνεις και δεν παίρνεις διότι τους εχει αρρωστήσει το χρήμα υποβιβάζοντας ετσι την ποιότητα των υλικών και συνεπώς και το ονομα τους.Με σεβασμό.
Ολες οι απόψεις εχουν ενδιαφέρον, αλλες πιο πολύ και αλλές λιγότερο αλλα η παραπάνω άποψη λεει λίγο παραπάνω για αυτό τον πολύ ενδιαφέρον προβληματισμό!!!!!!!Αν μπορούσαμε να έχουμε επίσημα ποσοστά βλαβών για κάθε μηχανή θα βγάζαμε ασφαλή συμπερασματα!!
Reply With Quote
Παλιό 24-09-2010, 18:55
mAthosalas Ο/Η mAthosalas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2010
Περιοχή: Πάτρα
Μoto: F800GS 30years

Αν επιτρεπετε,να πω και την δικη μου αποψη επι της "BMWδολογίας"..........
Ειναι η 2η φορα που αγοραζω καποιο μοντελο της BMW,με το πρωτο μαλιστα,ενα R1200GS '05 να με εχει πικρανει σε θεμα αξιοπιστιας.Αλλαγη αξονα μεταδοσης-ψηλο το τιμημα αλλά ψηλοτερο το ηθικο αν θελεις τιμημα της αναξιοπιστιας. Ομως επουδενι δεν μπορω να κατηγορησω την μοτοσυκλετα για "γενικα" αναξιοπιστη.Μια χαρα ταξιδακια-βολτες-χωμα-στροφες-ανεση κλπ κλπ κλπ.
Αγορασα το F8 πλεον και δεν ΔΙΝΩ ΜΙΑ αν ειναι αξιοπιστο ή αναξιοπιστο...Κι αυτο γιατι το καραγουσταρω!
Δεν εδωσα ΜΙΑ ποτέ σε καμμια "σειρηνα" δικαιολογημενη ή οχι για ολα τα μοτο που ειχα ως τωρα...
Aprilia Caponord.Τα ακουγα...την πηρα...χαλασε με παιδεψε αλλά περαν αυτων εγω την γουσταρα!
KTM990adv...παλι οι σειρηνες...εβγαλε κανα δυο τρομπες συμπλεκτη τελικα...την εδωσα αλλά οσο την ειχα την καραγουσταρα!
Ειχα(2 φορες)Vstrom650..Μην νομιζεις οτι κι αυτα ειναι αθωα...ακουγονται και βγαζουν κι αυτα τα δικα τους...Ε και;Μια χαρα ηταν!
Ειχα και Tenere600.Με γ@μησε με κατι ηλεκτρικα!Ομως εγω το ηθελα το πηρα το ξεκ@υλωσα...
Ειχα το Fazer.Κι αυτα διαβαζα οτι σπαγανε κατι αξονες κατι TPS κατι διάφορα.Ε και;Το πηρα κι αυτο και το γουσταρα...
Θες να σου πω για το VFR800;Οτι ακομη-4 χρονια μετα...- περιμενω ενα αισθητηρα να αλλαξω;....Και γ#μ# τις μοτο ομως...
Να σου πω για το vespaκι μηπως που αρχισα τα πρωτα μου βηματα;Μπας και δε χαλαγε κι αυτο...πφφφ...γ@μησε τα!Κι ομως το χαρηκα!
Κι αν αυριο το πρωι ΘΕΛΩ καποια μοτοσυκλετα και μπορω να την εχω,θα ξανακανω οτι εκανα μεχρι σημερα.ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ γιατι τη ΓΟΥΣΤΑΡΩ!Δεν πα να λενε οτι χαλαει ή σπαει ή οτι σκ@τα θελει;Αν μου κανει ΚΛΙΚ εγω θα την παρω.Προτιμω να την εχω και να την καβαλαω κι ας ειναι ζημιαρα παρα να λεω "ρε π@υστη μου καημο την εχω ακομη" και να μην την παρω ποτέ...
Η φιλοσοφια μου ειναι οτι μια ζωη την εχουμε και καλο ειναι να γλενταμε οσο μπορουμε και ΚΥΡΙΩΣ οπως εμεις θελουμε και ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ.
πες μου εσυ ΜΙΑ μοτοσυκλετα που δεν κανει Κ-Ι-Χ...κι αν τη βρεις και "λεει" κατι ως μοτο να παμε να την παρουμε ολοι και να μεινουμε εκει...και τι εγινε;Δεν θα χαλαει.Ωραια!Και αν εμενα στην τελικη ομως αυτη η ΑΨΟΓΗ με χαλαει που δε μου κανει κλικ;Δεν θα ειναι χειροτερα μετα;βαρετη μηχανη ισον "αστην-δεν σε γεμιζει"...Τι να την κανω να την καβαλαω και να μην χαμογελαω...Αν βγει η αψογη σε ολα τοτε να κοιταξουμε να οδηγαμε ολοι ΜΙΑ-την ιδια...Μηπως κι αυτο τραγικο δεν θα ειναι;...........................
Αυτα και σορυ αν μακρυγορω αλλά τα εχω ακουσει πααααρα πολλες φορες περι σπασιματος και "μου τη σπαει" γιατι στην ουσια αντι να χαιρομαστε τις μηχανες μας με τα κουσουρια τους εστω καθομαστε και κλαιγομαστε σαν τις χηρες που χασανε τη χαρα μεσα απ'τα σκελια τους και ντρεπονται να βρουνε αλλονε...
Φιλικα

Last edited by mAthosalas; 24-09-2010 at 18:58.
Reply With Quote
Παλιό 24-09-2010, 18:59
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από mAthosalas Εμφάνιση μηνυμάτων
Ειναι η 2η φορα που αγοραζω καποιο μοντελο της BMW,με το πρωτο μαλιστα,ενα R1200GS '05 να με εχει πικρανει σε θεμα αξιοπιστιας.Αλλαγη αξονα μεταδοσης-ψηλο το τιμημα αλλά ψηλοτερο το ηθικο αν θελεις τιμημα της αναξιοπιστιας. Ομως επουδενι δεν μπορω να κατηγορησω την μοτοσυκλετα για "γενικα" αναξιοπιστη.Μια χαρα ταξιδακια-βολτες-χωμα-στροφες-ανεση κλπ κλπ κλπ.
Αγορασα το F8 πλεον και δεν ΔΙΝΩ ΜΙΑ αν ειναι αξιοπιστο ή αναξιοπιστο...Κι αυτο γιατι το καραγουσταρω!
Δεν εδωσα ΜΙΑ ποτέ σε καμμια "σειρηνα" δικαιολογημενη ή οχι για ολα τα μοτο που ειχα ως τωρα...
Aprilia Caponord.Τα ακουγα...την πηρα...χαλασε με παιδεψε αλλά περαν αυτων εγω την γουσταρα!
KTM990adv...παλι οι σειρηνες...εβγαλε κανα δυο τρομπες συμπλεκτη τελικα...την εδωσα αλλά οσο την ειχα την καραγουσταρα!
Ειχα(2 φορες)Vstrom650..Μην νομιζεις οτι κι αυτα ειναι αθωα...ακουγονται και βγαζουν κι αυτα τα δικα τους...Ε και;Μια χαρα ηταν!
Ειχα και Tenere600.Με γ@μησε με κατι ηλεκτρικα!Ομως εγω το ηθελα το πηρα το ξεκ@υλωσα...
Ειχα το Fazer.Κι αυτα διαβαζα οτι σπαγανε κατι αξονες κατι TPS κατι διάφορα.Ε και;Το πηρα κι αυτο και το γουσταρα...
Θες να σου πω για το VFR800;Οτι ακομη-4 χρονια μετα...- περιμενω ενα αισθητηρα να αλλαξω;....Και γ#μ# τις μοτο ομως...
Να σου πω για το vespaκι μηπως που αρχισα τα πρωτα μου βηματα;Μπας και δε χαλαγε κι αυτο...πφφφ...γ@μησε τα!Κι ομως το χαρηκα!
Κι αν αυριο το πρωι ΘΕΛΩ καποια μοτοσυκλετα και μπορω να την εχω,θα ξανακανω οτι εκανα μεχρι σημερα.ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ γιατι τη ΓΟΥΣΤΑΡΩ!Δεν πα να λενε οτι χαλαει ή σπαει ή οτι σκ@τα θελει;Αν μου κανει ΚΛΙΚ εγω θα την παρω.Προτιμω να την εχω και να την καβαλαω κι ας ειναι ζημιαρα παρα να λεω "ρε π@υστη μου καημο την εχω ακομη" και να μην την παρω ποτέ...
Η φιλοσοφια μου ειναι οτι μια ζωη την εχουμε και καλο ειναι να γλενταμε οσο μπορουμε και ΚΥΡΙΩΣ οπως εμεις θελουμε και ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ.
πες μου εσυ ΜΙΑ μοτοσυκλετα που δεν κανει Κ-Ι-Χ...κι αν τη βρεις και "λεει" κατι ως μοτο να παμε να την παρουμε ολοι και να μεινουμε εκει...και τι εγινε;Δεν θα χαλαει.Ωραια!Και αν εμενα στην τελικη ομως αυτη η ΑΨΟΓΗ με χαλαει που δε μου κανει κλικ;Δεν θα ειναι χειροτερα μετα;βαρετη μηχανη ισον "αστην-δεν σε γεμιζει"...Τι να την κανω να την καβαλαω και να μην χαμογελαω...Αν βγει η αψογη σε ολα τοτε να κοιταξουμε να οδηγαμε ολοι ΜΙΑ-την ιδια...Μηπως κι αυτο τραγικο δεν θα ειναι;...........................
Αυτα και σορυ αν μακρυγορω αλλά τα εχω ακουσει πααααρα πολλες φορες περι σπασιματος και "μου τη σπαει" γιατι στην ουσια αντι να χαιρομαστε τις μηχανες μας με τα κουσουρια τους εστω καθομαστε και καλιγομαστε σαν τις χηρες που χασανε τη χαρα μεσα απ'τα σκελια τους και ντρεπονται να βρουνε αλλονε...
Φιλικα
τα πες ολα...
Reply With Quote
Παλιό 24-09-2010, 19:17
taksidiotis Ο/Η taksidiotis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: ηρακλειο κρητης
Μoto: Af 750,steed 600

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από mAthosalas Εμφάνιση μηνυμάτων
Αυτα και σορυ αν μακρυγορω αλλά τα εχω ακουσει πααααρα πολλες φορες περι σπασιματος και "μου τη σπαει" γιατι στην ουσια αντι να χαιρομαστε τις μηχανες μας με τα κουσουρια τους εστω καθομαστε και κλαιγομαστε σαν τις χηρες που χασανε τη χαρα μεσα απ'τα σκελια τους και ντρεπονται να βρουνε αλλονε...
Φιλικα
μια χαρουλα τα λες,οπως και να χει ομως ειναι ευκολο να πικραθει καποιος απο μια οποιαδηποτε μοτοσυκλετα που σε αφησε στον δρομο.
ξενερα προς το παρον δεν εχω φαει και οτι λεμε ειναι απλα εικασιες,δεν ειναι θεμα κλαψας.
ειναι ενα θεμα για γνωμες απλα....τι να πουν παληκαρια που εχουν δωσει τριχιλλιαρα.
σαφως κι ολες οι τσαουσες μπορουν να βγαλουν προβληματα και να μας ταλαιπωρησουν.
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης