![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
πάντως ο ΑΝΤ1 εξακολουθεί. δείτε το λαπτοπ που έχει μπροστά του ο Λιαρέλης.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
οπος παναι να δουμαι τη θα μας πασαρου οι πολιτηκοι μας ??? |
|
|||
|
|||
![]()
καλό θα ήταν ο καθένας να κοιτάει τα του οίκου του.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία και εγώ είμαι άθρησκος -τουλάχιστον, για να μην μπερδευόμαστε με εννοιολογικά τύπου "αγνωστικιστής" κλπ- αλλά πήγα φαντάρος και ορκίστικα στη σημαία. Μαζί με μουσουλμάνους και εβραίους και άλλους. Εβραίοι και άθεοι -αριστεροί και μη- αγωνίστηκαν για το ίδιο έθνος σε πολέμους και αντάρτικα. Κάτω από μια σημαία που διάλεξαν οι Βαυβαροί του Όθωνα γιατί τους θύμιζε τη δικιά τους. Τι θα κάνουμε τώρα;
Άμα οι Ελληναράδες έχουν στυλιστικές εμμονές να ξαναβάλουμε και φουστανέλες -αν και εγώ Επτανήσιος είμαι και δεν φοράγανε τέτοια,όπως πολλοί στην Ελλάδα-, μόνο να βάλουμε τις κοντές. Γιατί οι μακριές θα μπλέκουνε στις ρόδες. Και τσαρούχια χωρίς φούντες γιατί δεν θα έχουμε αίσθηση στα ανεβάσματα στις ταχύτητες. Και κράνη περικεφαλαία κέβλαρ! |
|
|||
|
|||
![]()
Σκεφτείτε πόσες σημαίες έχουν κάψει μερικά καλόπαιδα, φανταστείτε μετά
![]() Για να μην νιώθουν άσχημα οι αλλόθρησκοι μετανάστες μας, αφαιρέσανε τις εικόνες από τάξεις και στρατόπεδα, οπότε γιατί όχι και τον σταυρό της σημαίας, την οποία σέβονται μόνο λίγοι σήμερα και κάποιας ηλικίας πάντα. Μην ανησυχείτε έχουμε την σημαία της ευρωπαϊκής ένωσης ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μου φαίνεται λίγο περίεργο έτσι "τυχαία" να παραποιεί κάποιος τη σημαία της χώρας του! Θα έπρεπε να σέβονται και ορισμένα σύμβολα!
Ντροπή! |
|
|||
|
|||
![]()
Φαίνεται ο "γραφίστας" του καναλιού δεν ξέρει και πολλά!
Ενημερωτικά λοιπόν θα ήθελα να πω και κάτι ακόμη... Η σημαία μας έχει 5 μπλε οριζόντιες γραμμές και 4 άσπρες, σύνολο 9. Μήπως είναι οι συλλαβές της φράσης "Ελευθερία ή Θάνατος" ... ??? !!! Επειδή πολλοί άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους για την πατρίδα, καλό θα ήταν να υπάρχει σεβασμός! Έστω για αυτούς ... |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
δωστο να το βαλω κατω απ το "μπαμπα μην τρεχεις"!
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τώρα βάλανε χέρι και στη Γεωγραφία στα Δημοτικά σχολεία | janpap | Ελλάδα | 27 | 09-10-2010 16:45 |
Κάτω από την Ελληνική σημαία-Αίσχος | apple2 | Μου τη δίνει που ..... | 20 | 22-09-2010 08:11 |
ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ...!!! | HERC | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 5 | 18-09-2010 20:08 |
Αφαίρεσαν την Ελληνική σημαία από τις στολές των αστυνομικών; | Arkas | Ελλάδα | 20 | 08-03-2010 18:51 |
Τώρα και η τροχαία στην ενημέρωση .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Πλοήγηση - Hardware και Software | 14 | 24-05-2009 10:57 |