![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Βάλατε 1000 θέματα και χάθηκε η μπάλα...τα λέμε άλλη φορά...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΟΟΟΟΟΟΟΟΟυυυυσσσσττττττττττττ!!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι σε αυτά που είπε ο Χρυσοχοίδης....όλοι πλέον ξέρουν ότι μας κοροιδέυουν.....και ότι άλλα λένε και άλλα δυστυχώς κάνουνε..!!! Για να πείς κάτι για τον συγκεκριμ΄νο άνθρωπο πρέπει να τον ξέρεις προσωπικά...και δεν νομίζω να τον ξέρει κάποιος....(αν υπάρχει όμως να του δώσει απο μένα ένα μεγάλο ρουφιχτό φιλάκι και μια ζεστή σοσιαλιστική αγκαλίτσα)!!! |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=gsmaniac;272118]
Απόσπασμα:
Τους είπα ότι την επόμενη εβδομάδα που θα είμαι Αθηνα, και θα πάω από εκεί να τους <<ευχαριστήσω>>, όποιον/οια βρω μπροστά μου θα φάει κλωτσιές και το εννοώ. Last edited by kostas_366; 13-12-2010 at 17:51. |
|
|||
|
|||
![]()
- Δείτε πως διαμορφώνονται πλέον οι κατώτατοι μισθοί ανά κλάδο
- 10% ως 12% οι μειώσεις μισθών στον ιδιωτικό τομέα - Παζάρι για τους υπόλοιπους όρους και για τη διάρκεια - Από 01/01/2011 θα αρχίσουν να ισχύουν οι επιχειρησιακές συμβάσεις Τώρα κυκλοφορούν δύο σενάρια για το ύψος των περικοπών που θα μειώσουν τους κατώτατους μισθούς των κλαδικών συμβάσεων από 10 ως 12% και θα διαμορφώσουν νέο τοπίο. Ανάλογα με το ποσοστό μείωσης που θα συμφωνηθεί οι σημερινοί μισθοί στον ιδιωτικό τομέα σε σε έξι μεγάλους κλάδους θα μειωθούν τουλάχιστον 100 ευρώ. Έτσι ο βασικός των τραπεζικών υπαλλήλων από τα 1.000 ευρώ θα πάει στα 900 αν ισχύσει μείωση 10% ή στα 880 ευρώ αν η μείωση είναι 12%. Αντίστοιχα ο κατώτατος των 903 ευρώ των εμποροϋπαλλήλων θα μειωθεί στα 813 ή στα 795 ευρώ και ο μισθός των εργαζόμενων στον κλάδο των φαρμάκων και των καλλυντικών από τα 867 ευρώ ως και στα 762. Ως και 152 ευρώ μπορεί να μειωθεί ο κατώτατος των υπάλληλων σε ναυτιλιακές εταιρείες από τα 1.270 στα 1.43 ή στα 1.118 ευρώ ανάλογα με το ποσοστό της μείωσης, ενώ στο χώρο του τουρισμού ένας αρχιμάγειρας που παίρνει σήμερα βασικό 1.187 ευρώ θα βρεθεί να παίρνει 1.044, ενώ ένας μετρ σε ξενοδοχείο θα “πέσει” από τα 947 ευρώ στα 834 αν τελικά η μείωση είναι 12%. Όλα δείχνουν ότι οι μειώσεις θα γίνουν άμεσα, ίσως ισχύσουν και από την πρώτη του νέου χρόνου καθώς παρά τις διαψεύσεις της ΓΣΕΕ φαίνεται ότι η συζήτηση έχει περάσει στο επίπεδο των διαπραγματεύσεων για τις προϋποθέσεις τις οποίες θα πρέπει να πληρεί μια επιχείρηση για να υπογράψει επιχειρησιακές συμβάσεις καταργώντας τις συλλογικές. ΠΗΓΗ: newsit.gr . Επίσης όσον αφορά τους εργαζόμενους έρχονται και αυτά.... Η διευκόλυνση των απολύσεων στον ιδιωτικό τομέα. Σήμερα το μηνιαίο όριο των ομαδικών απολύσεων είναι 2% και σύμφωνα με το επικρατέστερο σενάριο πρόκειται να διπλασιαστεί φτάνοντας το 4%. Υπάρχει όμως και ένα επίσης σοβαρό ενδεχόμενο να καταργηθεί πλήρως το όριο των ομαδικών απολύσεων. Να μειωθεί δραστικά το ποσό της αποζημίωσης λόγω απόλυσης. Το σκληρό σενάριο προβλέπει την εξίσωση της αποζημίωσης με αυτήν του εργατοτεχνίτη, η οποία ξεκινά από τα 5 ημερομίσθια και φτάνει τα 165 ημερομίσθια για εργασία στον ίδιο εργοδότη άνω των 30 ετών. Για 10 έως 15 έτη η αποζημίωση είναι μόλις 60 ημερομίσθια. Εφόσον ακολουθηθεί πιο ήπια γραμμή εξετάζεται να μπει πλαφόν τριών μισθών στις αποζημιώσεις. Περιορισμός του ρόλου του ΟΜΕΔ, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να βρεθούν στον «αέρα» οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας. Η αναστολή των συλλογικών διαπραγματεύσεων στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα για τα τρία επόμενα χρόνια, ώστε να μην υπάρχει δυνατότητα διεκδίκησης επιστροφής κάποιων από τα κοινωνικά κεκτημένα που σήμερα περικόπτονται. ... Αν αρχίσω και παραθέτω και άλλους λόγους που πρέπει να αντιδράσουμε δυναμικά θα γεμίσω σελιδες ολόκληρες απλά τωρα αυτά είναι τα φρέσκα. Εγώ δεν είμαι ουτε ιδιωτικός υπάλληλος ούτε δημόσιος υπάλληλος εχω δική μου επιχείρηση αλλά το μέλλον μου εξαρτάται απο όλους αυτούς που θίγονται οικονομικά απο τα απάνθρωπα μέτρα του γιωργάκη . Εγω συστήνω σε όλους να κατέβουν σε απεργίες να πάρουν πίσω ότι τους πήραν. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Όσον αφορά το ΔΝΤ, η απορία μου είναι, δε θα μπορούσαν να γίνουν όλα αυτά τα επώδυνα μέτρα, χωρίς να δανειστούμε;;; Χωρίς να υποθηκεύσουμε τη χώρα μας;;; Γιατί βάλαμε νταβατζήδες στο κεφάλι μας;;; Γιατί τους αφήσανε να βάλουν χέρι πάνω μας;;; Αυτό από μόνο του, καταστεί τους πολιτικούς μας ανάξιους, ανθέλληνες και προδότες! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Στην παραθεση που κανεις δεν απαντω σε εσενα αγαπητε μου αλαλ στον Κωστα Gsmaniac). Εξάλλου δεν εχω τιποτα να μοιρασω με εσενα αλλα ουτε και με κανεναν άλλον συναδελφο. Τα δυο ποστ τα οποια παραθεσα (ενα ηταν το δικο σου) και εγραψα απο κατω ηταν η αφορμη και οχι η αιτια!!!! αυτοαναιρουμαι? που και πως? Φυσικα και ανεχομαι ΚΑΙ διαβαζω ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ αυτα που γραφουν οι αλλοι συναδελφοι, και βασει αυτων απαντω σε εντονο υφος ειναι η αληθεια αλλα οχι θυμωμενα!! ΔΕΝ ειμαι θυμωμενος με τιποτα και με κανεναν! αν ημουν απλα δεν θα εγραφα!!!!! Αλλα δεν ανεχομαι να με καθοδηγουν αυτοι οι οποιοι βυθιζουν αλλους στο σκοταδι και ουτε ανεχομαι να ακουω μερι ''αμερικανιας'' του Γιωργάκη, περι ''παιξιματος παιχνιδιων για εξυπηερτηση ξενων κεντρων'' και αλλες μακακίες ανευ αποδειξεων!!!! Ουτε βεβαια ανεχομαι να μου λενε οτι το ταδε μνημονιο ειναι λαθος και να ψηφισω εναντιον οταν αυτοι που με σπρωχνουν κατα εκει δεν μου λενε την άλλη λυση!!!!! Και για να κλεισω αυτο το ποστ, απο οσους γραψανε απο το δικο μου σεντονι και κατω, αν προσεξες, κανεις δεν μιλαει για την ταμπακιερα δηλαδη τους ελευθερους επαγγελματιες που χανουν χρηματα απο το αποκλεισμο του κεντρου.....κανεις!!! Ετσι για να δεις οτι αυτο που πραγματικα μας ενδιαφερει ειναι ο εαυτουλης μας και κανενας αλλος!!! |
|
|||
|
|||
![]()
¨η να χασουν τα παντα και να μεινουν ανεργοι πραγμα πιο πιθανό απο ολα τα ενδεχομενα!!!! εκτος κι αν μιλας για Δημοσιους Υπαλληλους!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Γιώργο μιλάμε για 1.000.000 εως 1.200.000 ανέργους τι παραπάνω να χάσουν? . Και με τι αγοραστική δύναμη να πάνε στο μαγαζί του arka η το δικό μου? Οσο κόβουν απο σένα και απο τους άλλους αλλο τόσο κόβουν και απο εμας τους επαγγελματίες. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
το εργατικο δυναμικο της χωρας ειναι περι τα 7.380,000 ατομα, αν βγαλεις το 1,000,000 δημοσιους μας εμειναν 6,380,000 και αν βγάλεις τους αλλους 1,000,000 ανεργους μας εμειναν 5,380,000....... θελεις να τους χασεις και αυτους εξαναγκαζοντας τους στην απεργια????? Παντως εγω αν και ανεργος και μη εχων να χασω τιποτα δεν θα συμετασχω σε καμια ''εκδηλωση'' του ειδους!!! οσο για την αγοραστικη δυναμη του Ελληνα που αναφερεις ποτέ δεν ηταν μεγαλυτερη απο εκεινη του 1985 σε πραγματικους αριθμους!!!! Με τα δανεια (εορτοδανεια, διακοποδανεια κ.λ.π.) η αγοραστικη δυναμη αυξηθηκε αλλα μονον πλασματικα και ποτε αληθινα!!!! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μου είπαν ότι σε αυτό το | Pier | Καλώς ήλθατε | 33 | 14-12-2010 09:37 |
Μου κλεψαν το τσαντακι μου | stelios1977 | Απαραίτητα έγγραφα | 17 | 27-09-2010 05:26 |
Μου διέρηξαν το σπίτι ..... | MANDRAX-7 | Τι μας έτυχε | 18 | 30-06-2010 07:51 |
Μάχη με το θάνατο δίνει ο Μάικλ Τζάκσον | GS_maniac | Κόσμος | 4 | 24-12-2008 12:39 |