![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Διωξαμε τον Καποδιστρια, δολοφωνοντας τον, και ηρθαν οι καλυτεροι.....οι Γερμανοι δια του Οθωνα!!!!!!! Αντε και εις ανωτερα!!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μπορεί και παραμπορεί. Δεν θα ήθελες να δεσμευθούν και κατασχεθούν περιουσιακά, κινητά και ακίνητα, στοιχεία πολιτικών, που αποκτήθηκαν από παρανομίες και μίζες? Γιατί να έχω πληρώσει σαν φορολογούμενος μια σύμβαση 10 φορές επάνω? Για να έχει ο Τσοχατζόπουλος και ο Πάγκαλος σπίτια και άλλες χλίδες? Και να μην έχει η μητέρα μου την σύνταξή της? Και να έχω απολύσει 19 ανθρώπους? Και πολλά άλλα? Αυτά άλλωστε έλεγε ο Πρωταγόρας και οι Αθηναίοι τον εξοστράκισαν στις τότε αποικίες. Μόλις μπήκε στο mail μου? Ανατρέπονται οι προσδοκίες για μια ικανοποιητική έκβαση του ελληνικού δράματος με τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής του Μαρτίου, καθώς η Γερμανία εκβιάζει πλέον ανοικτά, ζητώντας από την κυβέρνηση να προχωρήσει σε αλλαγή του ελληνικού Συντάγματος, ώστε να ενσωματωθούν σε αυτό οι γερμανικοί κανόνες δημοσιονομικής πειθαρχίας. Δεν λέω ότι οι Γερμανοί είναι άψογοι. Όμως για να ζητούν κάτι τέτοιο, οι πολιτικοί μας έχουν δώσει τα κατάλληλα δικαιώματα. Διότι να επαναλάβω μια ακόμη φορά, με τον κίνδυνο να γίνω κουραστικός – αλλά από την άλλη η επανάληψις σώζει, ότι οι πολιτικοί νομοθετούν για το Σύνταγμα. Και μόνον αυτοί είναι υπεύθυνοι. Και για αυτό πρέπει να τις τρώνε. Και τα λεφτά πίσω. Η μοναδική δική μας εμπλοκή με το Σύνταγμα είναι να πηγαίνουμε εκεί για καφέ. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ωιμέ εγώ, χαμερπής – φαυλεπίφαυλος – παρακμιακός – και χαμέτυπος σκώληξ, πώς μπόρεσα να κοιτάξω σε, ήλιε της ηθικής και αμέμπτου γνώσεως. Να ζητήσω πάραυτα συγνώμη, για το θράσος μου να συνυπάρχω μαζί σου στο ίδιο forum.
Μπορώ δε, να συνεχίσω και με άλλους χαρακτηρισμούς. Προσπαθώ όμως ο χυδαίος να κάνω διάλογο και να αναπτύξω, και όχι να πνίξω ιδέες. Και πράξεις. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ο Πρωταγορας οπως και ολοι οι Ελληνες φιλοσοφοι διδασκονται σε ολα τα πανεπιστημια του κοσμου και μαλιστα οχι ως μαθημα επιλογης αλλα ως κυριο!!! Εμεις τους απαξιωνουμε!!!! Μπραβο μας!!!!!!!! Και μετα θελουμε να ονομαζομαστε Ελληνες!!!!!!!!!! Καληνυκτα μας!!!!! Απόσπασμα:
Τωρα δεν μας αρεσει?? Ξερουμε τι θελουμε??? Ναι ξερουμε......την ασυδοσια θελουμε!!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Φυσικα κι εγω διαλογο κανω απλα δεν απαντω σε σχολια σαν '' Πράττω. Ενεργά. Έστω με το να υποθάλπω, αλλά και να επαυξάνω, σε τέτοιου είδους γενόμενες (Χατζηδάκης) ή δυνητικές (Σημίτης) χειροδικίες'' |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Και φυσικά δεν είναι δυνατόν να ισχύει το, και δε θυμάμαι ποιός το είπε, νομίζω ο Καραμανλής ο πρεσβύτερος, "οι πρώην πρωθυπουργοί δεν πάνε φυλακή, πάνε σπίτι τους". Ετσι δεν προάγεται αίσθημα ισονομίας στους ανθρώπους. Αφού αυτοί έτσι κι εγώ, αυτό θα πει ο πολίτης. Η βουλευτική ασυλία θεσπίστηκε για να προστατεύονται οι "άρχοντες" στο πολιτικό τους έργο. Δυστυχώς για αυτούς και προς μεγάλη απογοήτευση για εμάς, επεκτάθηκε και σε κοινές αστικές ή ποινικές υποθέσεις, θυμίζω περίπτωση Βαρσάμη Γιοβανούδα, βουλευτή της ΝΔ πριν χρόνια, η υπόθεση είχε να κάνει με ξυλοδαρμό μιάς κοπέλας αν δεν κάνω λάθος. Και φυσικά υπήρξαν κι ανάλογες υποθέσεις, δε χρειάζεται να αρχίσω να ψάχνω τώρα για να τις παραθέσω. Η έχουμε ισονομία Γιώργο ή δεν έχουμε. Σίγουρα δεν έχουμε τις ίδιες περιουσίες. Εσύ πάλεψες τόσα χρόνια και τώρα είσαι άνεργος. Εγώ παλεύω τώρα και παίρνω τ'αρχ.... μου. Πολύ θα ήθελα να βρεθώ τετ α τετ με κάποιον από τους πολιτικούς, να μου πει γιατί φτάσαμε εδώ, τι έφταιξε, να μου δείξει το έσχες του και να μου αποδείξει το πόθεν, κι εγώ το δικό μου. Η συνέχεια της κουβέντας θα είναι εξαρτόμενη από το τι θα βγει στην επιφάνεια. Και καλά θα ήταν να έρθει άνευ συνοδείας όπως κι εγώ είμαι μόνος μου. Αν είναι εντάξει και με ικανοποιήσει με τις απαντήσεις του θα τον ψηφίσω, αν όχι θα τον μαυρίσω.... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εμένα Δημήτρη δε με καλύπτει! Ούτε και την οικογένειά μου. Σαράντα χρόνια έμποροι και το μόνο που έχουν είναι το διαμέρισμα στο οποίο γεννήθηκα κι ένα εξοχικό διαμέρισμα που αγοράστηκε το 1979. Δεν καθυστέρησαν ούτε απέκρυψαν ποτέ ΦΠΑ, δεν άφησαν ποτέ απλήρωτο το ταμείο των υπαλλήλων που κατά καιρούς είχαν, δεν καθυστέρησαν ΦΜΥ...και πάει λέγοντας.
Δεν τα φάγαμε μαζί! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Γιατί αρχηγέ μου προκαλείς με τέτοιες αποτρόπαιες λέξεις; |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
επειδη ο ασθενης δεν πληρωνει ¨η αθετει την συμφωνια του με τον γιατρο φταιει το κρατος? Αν ειχε υπογραψει ενα γραμματιο ¨η ειχε χρεωσει την πιστωτικη του καρτα θα την αθετουσε? Δυσκολα φιλε Γιαννη!!! Ο ασθενης πελατης βρισκει και τα κανει διοτι του το επιτρεπει ο επαγγελματιας!!!!!!! Ο δικος μου ο οδοντιατρος ειχε το ιδιο προβλημα με εσενα, μεχρι που εφαρμοσε το 50%. Εχασε ''πελατες'' αλλα τα εσοδα του παρεμειναν τα ιδια!!! Τωρα βαζει και πιστωτικες καρτες απο οτι μου ειπε!!!! καποτε σε αυτον τον τοπο θα πρέπει να αποκτησουμε συνειδηση, ολων των τυπων συνειδησεων!!!!! Σε θαυμαζω και σου βγαζω το καπελο που κοβεις ολες τις αποδειξεις!! ¨η η ανατροφη σου ηταν πολυ καλη πραγμα για το οποιο δεν αμφεβαλλα ποτε ¨η η γερμανικη σου παιδεια αφησε τα αποτυπωματα της επανω σου ¨η και τα δυο μαζι!!! Οπως και να ειναι εισαι απο τους λιγους και χιλια μπραβο σου. Εσυ και ολοι σαν εσενα δικαιουστε να φωναζετε οχι ομως και να δερνετε!!! Ειναι σαν την οικογενεια Γιαννη, αν ενας χρεωθει και δεν μπορει να ανταπεξελθει τοτε ολοι οι αλλοι συνεισφερουν! Εφταιγαν οι υπολοιποι? οχι!!!! Για το ΣΔΟΕ, αυτο αναρωτιεμαι κι εγω, γιατι τωρα και οχι απο παντα?? Η απαντηση βεβαια ειναι απλη, διοτι κι εγω ωφελουμουνα!! Κι εκει ειναι η μικρη, η ελαχιστη συμμετοχη του καθε πολιτη στο χρεος αυτης της χωρας!!! Φωναξε καποιος οτι το κρατος χρωσταει ΦΠΑ σε εμπορους, ναι σωστα αλλα οταν δεν εισπραττει ΦΠα πως να αποδωσει ΦΠΑ!!! Οταν αυτοι που ζητουν επιστροφη του ΦΠΑ χρωστανε παραπανω απο οσα το κρατος σε αυτους αλλα εχουν παει τις υποθεσεις τους στα δικαστηρια (10 χρονια μεχρι να τελεσιδικησει) πως να τους γυρισει τον ποσον της επιστροφης, εχει? οχι!! να παει να δανειστει? το εκανε τοσα χρονια και να τωρα!!! Μην πιασουμε τα νοσοκομεια και αλλα θεματα τωρα!!! Φυσικα και δεν βαζω τους παντες στο ιδιο τσουβαλι!!! Φυσικα και φταινε οι πολιτικοι διοτι ''επετρεπαν'' τετοιες λαλακιες να γινονται αλλα με το ξυλο δεν βγαινει τιποτε!!!!!! Και για να τελειωσω τον μονολογο μου, εσεις που πραγματικα δεν φταιτε σε τιποτε υπαγεστε στο ρητο ''μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρά''!!!! Δυστυχως!! αλλα δεν μπορουμε/μπορειτε να κανουμε/τε διαφορετικα!!! Τα πραγματα αλλαζουν και αλλαζουν προς τα εκει που επρεπε να ειχαν αλλαξει προ πολλων χρονων ¨η να μην ειχαν καν αρχισει να βαδιζουν προς την σημερινη κατασταση!! υπο πιεση τροικας βεβαια αλλα αλλαζουν, και να ξερεις οτι ΠΟΤΕ δεν προκειται να ξαναγινουν οπως ηταν το 2009 και πριν!!! Μαλλον εκει που τα παρεδωσε ο Κωνσταντινος Καραμανλης το 1981 θα πανε!!!!!!! Αυτη ειναι η αποψη μου Ιωαννη, δεν ειναι αναγκη να γινει ασπαστη απο κανεναν!!! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τρομοκρατική επίθεση | Hekima | Επικαιρότητα | 9 | 31-12-2010 00:00 |
Ο Κώστας............ | evan400f | Ανέκδοτα | 7 | 03-12-2010 14:10 |
'Εφυγε' ο Κώστας Θεοχάρης... | kostasvar | Διάφορα | 10 | 26-06-2010 16:24 |
3D επίθεση από τη Sony | skippybi | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 3 | 28-09-2009 00:16 |
Μεθυσμένος Κώστας | gma21 | Ανέκδοτα | 8 | 14-01-2009 22:58 |