GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 27-01-2011, 11:05
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Γλίτωσε από επίθεση ο Κώστας Σημίτης

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vpentza Εμφάνιση μηνυμάτων
Η κάθε "επανάσταση" οδηγεί ιστορικά σε απλή αλλαγή στη νομή της εξουσίας. Αυτοί που διαμαρτύρονται, ικανοποιούνται για λίγο και μετά θα είναι πάλι οι ίδιοι που θα βγουν στο δρόμο με τις ίδιες διεκδικήσεις.
Θέλετε να τους δείρετε ?
.............................................................................................................
.............................................................................................................
Προτείνω λοιπόν να μην ενεργείτε εν θερμώ γιατί με αυτά μου έρχεται στο μυαλό ο Σουγκλάκος με το "εγώ πότε θα δείρω ???"

PS. Λύση δεν έχω να αντιμετωπίσω αυτά τα φαινόμενα και ποτέ δεν ήθελα να είμαι "πρωθυπουργός για μια μέρα". Κολυμπάω μαζί με όλους τους άλλους, φροντίζοντας να προσαρμόζομαι στο παρόν σύστημα και να παίρνω ό,τι περισσότερο μπορώ για την οικογένειά μου και τους φίλους μου.
Οπως ακριβως και το 1975, διωξαμε τους κακους και ηρθαν οι καλοι.....μεχρι σημερα!!
Διωξαμε τον Καποδιστρια, δολοφωνοντας τον, και ηρθαν οι καλυτεροι.....οι Γερμανοι δια του Οθωνα!!!!!!!

Αντε και εις ανωτερα!!!!!
Reply With Quote
Παλιό 27-01-2011, 11:15
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από aeriko Εμφάνιση μηνυμάτων
Πως ο Πρωταγόρας διατυπώνει την θεωρία του για τις ποινές, που δίκαια έγινε πασίγνωστη, με την φωτισμένη απόρριψη των κινήτρων της εκδίκησης ή της ανταπόδοσης.
Αξίζει να παραθέσω ολόκληρο το απόσπασμα:
Οταν τιμωρεί κανείς τους κακοποιούς, δεν σκέφτεται ότι κάποιος έσφαλε στο παρελθόν, ούτε τον τιμωρεί γιατί έχει προηγούμενα μαζί του, εκτός αν εξωθείται σ’ αυτό από τυφλή εκδίκηση, όπως ένα άγριο θηρίο. Ο λογικός άνθρωπος δεν επιβάλλει την ποινή για το έγκλημα που έχει διαπραχθεί (σε τελευταία ανάλυση κανείς δεν μπορεί να επανορθώσει κάτι που έγινε στο παρελθόν), αλλά το κάνει έχοντας στο νού του το μέλλον, για να αποτρέψει είτε τον ίδιο άνθρωπο είτε κάποιον άλλον που θα προέβλεπε την τιμωρία του αν διέπραττε το ίδιο έγκλημα.
Βλέπεις σε κάποιο κράτος εφαρμογή αυτής της θεωρίας? Το ‘έγκλημα και τιμωρία’ ισχύει και πολύ καλά κάνει. Και νομοθετικά εννοώ.

Μπορεί και παραμπορεί. Δεν θα ήθελες να δεσμευθούν και κατασχεθούν περιουσιακά, κινητά και ακίνητα, στοιχεία πολιτικών, που αποκτήθηκαν από παρανομίες και μίζες? Γιατί να έχω πληρώσει σαν φορολογούμενος μια σύμβαση 10 φορές επάνω? Για να έχει ο Τσοχατζόπουλος και ο Πάγκαλος σπίτια και άλλες χλίδες? Και να μην έχει η μητέρα μου την σύνταξή της? Και να έχω απολύσει 19 ανθρώπους? Και πολλά άλλα?

Αυτά άλλωστε έλεγε ο Πρωταγόρας και οι Αθηναίοι τον εξοστράκισαν στις τότε αποικίες.

Μόλις μπήκε στο mail μου?
Ανατρέπονται οι προσδοκίες για μια ικανοποιητική έκβαση του ελληνικού δράματος με τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής του Μαρτίου, καθώς η Γερμανία εκβιάζει πλέον ανοικτά, ζητώντας από την κυβέρνηση να προχωρήσει σε αλλαγή του ελληνικού Συντάγματος, ώστε να ενσωματωθούν σε αυτό οι γερμανικοί κανόνες δημοσιονομικής πειθαρχίας.
Δεν λέω ότι οι Γερμανοί είναι άψογοι. Όμως για να ζητούν κάτι τέτοιο, οι πολιτικοί μας έχουν δώσει τα κατάλληλα δικαιώματα. Διότι να επαναλάβω μια ακόμη φορά, με τον κίνδυνο να γίνω κουραστικός – αλλά από την άλλη η επανάληψις σώζει, ότι οι πολιτικοί νομοθετούν για το Σύνταγμα. Και μόνον αυτοί είναι υπεύθυνοι. Και για αυτό πρέπει να τις τρώνε. Και τα λεφτά πίσω.

Η μοναδική δική μας εμπλοκή με το Σύνταγμα είναι να πηγαίνουμε εκεί για καφέ.
Reply With Quote
Παλιό 27-01-2011, 11:31
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Οχι, αλλα αυτοι εκλεγουν τη εξουσια!!! Δηλαδη εχουν το συμαντικοτερο οπλο στα χερια τους!!!! αρχήν ανδρα δείκνυσι όμως, τα έχουμε ξαναπεί αυτά.
Απόσπασμα:

Τα υπολοιπα, συγνωμη αλλα ειναι αναξια σχολιασμου απο μερους μου!!!!

Ωιμέ εγώ, χαμερπής – φαυλεπίφαυλος – παρακμιακός – και χαμέτυπος σκώληξ, πώς μπόρεσα να κοιτάξω σε, ήλιε της ηθικής και αμέμπτου γνώσεως. Να ζητήσω πάραυτα συγνώμη, για το θράσος μου να συνυπάρχω μαζί σου στο ίδιο forum.

Μπορώ δε, να συνεχίσω και με άλλους χαρακτηρισμούς. Προσπαθώ όμως ο χυδαίος να κάνω διάλογο και να αναπτύξω, και όχι να πνίξω ιδέες.

Και πράξεις.

Reply With Quote
Παλιό 27-01-2011, 11:34
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ckk Εμφάνιση μηνυμάτων
...............................................................
Αυτά άλλωστε έλεγε ο Πρωταγόρας και οι Αθηναίοι τον εξοστράκισαν στις τότε αποικίες.

Ο Πρωταγορας οπως και ολοι οι Ελληνες φιλοσοφοι διδασκονται σε ολα τα πανεπιστημια του κοσμου και μαλιστα οχι ως μαθημα επιλογης αλλα ως κυριο!!!
Εμεις τους απαξιωνουμε!!!! Μπραβο μας!!!!!!!!
Και μετα θελουμε να ονομαζομαστε Ελληνες!!!!!!!!!!
Καληνυκτα μας!!!!!

Απόσπασμα:
...............................................................
Μόλις μπήκε στο mail μου?
Ανατρέπονται οι προσδοκίες για μια ικανοποιητική έκβαση του ελληνικού δράματος με τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής του Μαρτίου, καθώς η Γερμανία εκβιάζει πλέον ανοικτά, ζητώντας από την κυβέρνηση να προχωρήσει σε αλλαγή του ελληνικού Συντάγματος, ώστε να ενσωματωθούν σε αυτό οι γερμανικοί κανόνες δημοσιονομικής πειθαρχίας.
Δεν λέω ότι οι Γερμανοί είναι άψογοι. Όμως για να ζητούν κάτι τέτοιο, οι πολιτικοί μας έχουν δώσει τα κατάλληλα δικαιώματα. Διότι να επαναλάβω μια ακόμη φορά, με τον κίνδυνο να γίνω κουραστικός – αλλά από την άλλη η επανάληψις σώζει, ότι οι πολιτικοί νομοθετούν για το Σύνταγμα. Και μόνον αυτοί είναι υπεύθυνοι. Και για αυτό πρέπει να τις τρώνε. Και τα λεφτά πίσω.
καλα τοσο καιρο δεν γραφουμε και λεμε ποσο καλα ειναι στην Γερμανια και οτι μια τετοια χωρα με τετοια νομοθεσια και εφαρμογης των νομων οτι θελουμε???
Τωρα δεν μας αρεσει??

Ξερουμε τι θελουμε???

Ναι ξερουμε......την ασυδοσια θελουμε!!!!!
Reply With Quote
Παλιό 27-01-2011, 11:38
Senior Member

Απόσπασμα:
Ωιμέ εγώ, χαμερπής – φαυλεπίφαυλος – παρακμιακός – και χαμέτυπος σκώληξ, πώς μπόρεσα να κοιτάξω σε, ήλιε της ηθικής και αμέμπτου γνώσεως. Να ζητήσω πάραυτα συγνώμη, για το θράσος μου να συνυπάρχω μαζί σου στο ίδιο forum.

Μπορώ δε, να συνεχίσω και με άλλους χαρακτηρισμούς. Προσπαθώ όμως ο χυδαίος να κάνω διάλογο και να αναπτύξω, και όχι να πνίξω ιδέες.

Και πράξεις.

Αυτα ολα φυσικα και τα φανταστηκες διοτι εγω δεν ειπα ουτε εγραψα κατι απο ολα αυτα!!!!

Φυσικα κι εγω διαλογο κανω απλα δεν απαντω σε σχολια σαν
'' Πράττω. Ενεργά. Έστω με το να υποθάλπω, αλλά και να επαυξάνω, σε τέτοιου είδους γενόμενες (Χατζηδάκης) ή δυνητικές (Σημίτης) χειροδικίες''
Reply With Quote
Παλιό 27-01-2011, 13:30
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Απόσπασμα:

Για ολα αυτα γιατρε μου εχω να πω οτι στην θεση σου θα ξεκινουσα την θεραπεια με ενα 50%+ προκαταβολη των συμφωνηθεντων!!!
Μην μου πεις οτι δεν γινεται γιατι θα χασεις τον πελατη διοτι εγω σαν επαγγελματιας τετοιους πελατες δεν θα ηθελα!!!!!!

Γιώργο μου, 50% προκαταβολή δε ζητούσα ούτε τους "καλούς" καιρούς. Εξασκώ το επάγγελμά μου για να ζήσω αξιοπρεπώς την οικογένειά μου χωρίς να "γδέρνω" τον κόσμο. Δυστυχώς από την αρχή της κρίσης η "ηθική" πληρωμής των ασθενών-πελατών έχει χαθεί, τουλάχιστον σε μεγάλο μέρος. Χθες ήθελα να έρθω στον καφέ, δεν το έκανα διότι ήμουν τσατισμένος. Ξεκίνησα μία θεραπεία κάνοντας αυτό που είχα πει. Η μητέρα της ασθενούς μου έδωσε τα μισά από την προκαταβολή που είχαμε συμφωνήσει. Τι έπρεπε να κάνω; Να βγάλω το μηχάνημα που έβαλα; Να της πω να μη φέρει το παιδί στο επόμενο ραντεβού αν πριν δεν έχει φέρει όσα συμφωνήσαμε; Να την πλακώσω στα μπινελίκια; Στις σφαλιάρες μήπως; Δεν είμαι έμπορος φίλε μου, είμαι γιατρός και κάνω αυτό που συμφωνήθηκε.
Ποιός φταίει για αυτό που συμβαίνει; Εγώ, οι ασθενείς μου; Οχι, το καταπληκτικό, φερέγγυο κράτος φταίει. Και τις εντολές στο κράτος τις δίνουν οι πολιτικοί. Αν δεν είναι οι φυσικοί, είναι οι ηθικοί αυτουργοί της κατάντιας αυτής. Κι είναι συνταγματικά προστατευμένοι, κάτι που δεν ισχύει για σένα, για μένα, γιά όλους μας όταν "παρανομούμε".

Οσο για την τελευταια παραγραφο σου, η οποια ευθεως παραπεμπει στο ''ελα να με δειρεις'', θα σου πω οτι σε περιπτωση που ερχομουνα και δεν μου εδινες αποδειξη για τα συμφωνηθεντα με πληρες ΦΠΑ απλα δεν θα σε πληρωνα ουτε σεντσι!!!! Μου τα αλλάζεις τώρα. Μπορούμε να κάμουμε μπρα ντε φερ!
Αν δεν σου αρεσε αυτο διοτι ολοκληρη αποδειξη σημαινει και ολοκληρος φορος εισοδηματος, σημαινει αλαλγη κλιμακας εισοδηματος, σημαινει περισσοτερη εφορια,Επί προσωπικού, κόβω όλες τις αποδείξεις από τότε που ξεκίνησα αλλα εμενα μου αρεσε η δουλεια σου και ξαναρχομουνα αλλα με εδιωχνες με διαφορους τροπους τοτε θα εκανα το παν (φιλοι, γνωστοι, ηλεκτρονικα μεσα κ.λ.π) για να κανω γνωστο το τι συμβαινει στο ιατρειο σου. Τελος μια καταγγελια στο ΣΔΟΕ θα ηταν το κερασακι στην γλυκεια μου τουρτα!!! Γιατί τώρα Γιώργο κι όχι από πάντα; Δεν το καταλαβαίναμε ότι η φοροδιαφυγή είναι πρόβλημα; Θα σου πω γιατί.... Διότι ο γιατρός ήταν συνήθως φίλος, τον φοβόμαστε, πιστεύουμε ότι δε θα είναι σωστός κλπ. Κι ο άγιος φοβέρα θέλει φίλε.
Ακραιο σεναριο γιατρε μου (ισως φανταστικο), αλλα άλλο τοσο ακραιο ειναι να θιγονται οι θεσμοι αυτης της χωρας δια ξυλοδαρμων και υβρεων!!
Αν αυτος θεωρει δικαιο να χειροδικει και να υβριζει αυτον/αυτους τους οποιους Ο ΙΔΙΟΣ θεωρει κλεφτες τοτε εχω κι εγω το δικαιωμα να κανω το ιδιο σε αυτους που ΕΓΩ θεωρω κλεφτες!
Ετσι παμε στην αυτοδικια πραγμα που μεχρι και σε εμφυλιο μας οδηγει!!!
Εν ολίγοις, κι όπως κι εσύ λες, διότι δεν πιστεύω ότι θεωρείς τους γιατρούς, μηχανικούς και λοιπούς συλλήβδην κλέφτες, εσύ , εγώ, εμείς οι πολίτες αν παρανομήσουμε, η τιμωρία δεν είναι απίθανη.

Και φυσικά δεν είναι δυνατόν να ισχύει το, και δε θυμάμαι ποιός το είπε, νομίζω ο Καραμανλής ο πρεσβύτερος, "οι πρώην πρωθυπουργοί δεν πάνε φυλακή, πάνε σπίτι τους". Ετσι δεν προάγεται αίσθημα ισονομίας στους ανθρώπους. Αφού αυτοί έτσι κι εγώ, αυτό θα πει ο πολίτης.

Η βουλευτική ασυλία θεσπίστηκε για να προστατεύονται οι "άρχοντες" στο πολιτικό τους έργο. Δυστυχώς για αυτούς και προς μεγάλη απογοήτευση για εμάς, επεκτάθηκε και σε κοινές αστικές ή ποινικές υποθέσεις,

θυμίζω περίπτωση Βαρσάμη Γιοβανούδα, βουλευτή της ΝΔ πριν χρόνια, η υπόθεση είχε να κάνει με ξυλοδαρμό μιάς κοπέλας αν δεν κάνω λάθος.
Και φυσικά υπήρξαν κι ανάλογες υποθέσεις, δε χρειάζεται να αρχίσω να ψάχνω τώρα για να τις παραθέσω.

Η έχουμε ισονομία Γιώργο ή δεν έχουμε.

Σίγουρα δεν έχουμε τις ίδιες περιουσίες.

Εσύ πάλεψες τόσα χρόνια και τώρα είσαι άνεργος.

Εγώ παλεύω τώρα και παίρνω τ'αρχ.... μου.

Πολύ θα ήθελα να βρεθώ τετ α τετ με κάποιον από τους πολιτικούς, να μου πει γιατί φτάσαμε εδώ, τι έφταιξε, να μου δείξει το έσχες του και να μου αποδείξει το πόθεν, κι εγώ το δικό μου. Η συνέχεια της κουβέντας θα είναι εξαρτόμενη από το τι θα βγει στην επιφάνεια. Και καλά θα ήταν να έρθει άνευ συνοδείας όπως κι εγώ είμαι μόνος μου. Αν είναι εντάξει και με ικανοποιήσει με τις απαντήσεις του θα τον ψηφίσω, αν όχι θα τον μαυρίσω....
Reply With Quote
Παλιό 27-01-2011, 13:38
Arkas Ο/Η Arkas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Νέα Σμύρνη - Αθήνα
Μoto: R 1200 RT - R 1200 GS Adventure - KTM 640 Adventure - beverly 500 ie

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
........................................................

Πολύ θα ήθελα να βρεθώ τετ α τετ με κάποιον από τους πολιτικούς, να μου πει γιατί φτάσαμε εδώ, τι έφταιξε, να μου δείξει το έσχες του και να μου αποδείξει το πόθεν, κι εγώ το δικό μου. Η συνέχεια της κουβέντας θα είναι εξαρτόμενη από το τι θα βγει στην επιφάνεια. Και καλά θα ήταν να έρθει άνευ συνοδείας όπως κι εγώ είμαι μόνος μου. Αν είναι εντάξει και με ικανοποιήσει με τις απαντήσεις του θα τον ψηφίσω, αν όχι θα τον μαυρίσω....
Το "μαζί τα φάγαμε" δεν σε καλύπτει;
Reply With Quote
Παλιό 27-01-2011, 13:45
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Arkas Εμφάνιση μηνυμάτων
Το "μαζί τα φάγαμε" δεν σε καλύπτει;
Εμένα Δημήτρη δε με καλύπτει! Ούτε και την οικογένειά μου. Σαράντα χρόνια έμποροι και το μόνο που έχουν είναι το διαμέρισμα στο οποίο γεννήθηκα κι ένα εξοχικό διαμέρισμα που αγοράστηκε το 1979. Δεν καθυστέρησαν ούτε απέκρυψαν ποτέ ΦΠΑ, δεν άφησαν ποτέ απλήρωτο το ταμείο των υπαλλήλων που κατά καιρούς είχαν, δεν καθυστέρησαν ΦΜΥ...και πάει λέγοντας.

Δεν τα φάγαμε μαζί!
Reply With Quote
Παλιό 27-01-2011, 14:03
Arkas Ο/Η Arkas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Νέα Σμύρνη - Αθήνα
Μoto: R 1200 RT - R 1200 GS Adventure - KTM 640 Adventure - beverly 500 ie

Απόσπασμα:
Εμένα Δημήτρη δε με καλύπτει! Ούτε και την οικογένειά μου. Σαράντα χρόνια έμποροι και το μόνο που έχουν είναι το διαμέρισμα στο οποίο γεννήθηκα κι ένα εξοχικό διαμέρισμα που αγοράστηκε το 1979. Δεν καθυστέρησαν ούτε απέκρυψαν ποτέ ΦΠΑ, δεν άφησαν ποτέ απλήρωτο το ταμείο των υπαλλήλων που κατά καιρούς είχαν, δεν καθυστέρησαν ΦΜΥ...και πάει λέγοντας.

Δεν τα φάγαμε μαζί!
Έμποροι;;;;

Γιατί αρχηγέ μου προκαλείς με τέτοιες αποτρόπαιες λέξεις;
Reply With Quote
Παλιό 27-01-2011, 14:28
Senior Member

Απόσπασμα:
Εν ολίγοις, κι όπως κι εσύ λες, διότι δεν πιστεύω ότι θεωρείς τους γιατρούς, μηχανικούς και λοιπούς συλλήβδην κλέφτες, εσύ , εγώ, εμείς οι πολίτες αν παρανομήσουμε, η τιμωρία δεν είναι απίθανη.

Και φυσικά δεν είναι δυνατόν να ισχύει το, και δε θυμάμαι ποιός το είπε, νομίζω ο Καραμανλής ο πρεσβύτερος, "οι πρώην πρωθυπουργοί δεν πάνε φυλακή, πάνε σπίτι τους". Ετσι δεν προάγεται αίσθημα ισονομίας στους ανθρώπους. Αφού αυτοί έτσι κι εγώ, αυτό θα πει ο πολίτης.

Η βουλευτική ασυλία θεσπίστηκε για να προστατεύονται οι "άρχοντες" στο πολιτικό τους έργο. Δυστυχώς για αυτούς και προς μεγάλη απογοήτευση για εμάς, επεκτάθηκε και σε κοινές αστικές ή ποινικές υποθέσεις,

θυμίζω περίπτωση Βαρσάμη Γιοβανούδα, βουλευτή της ΝΔ πριν χρόνια, η υπόθεση είχε να κάνει με ξυλοδαρμό μιάς κοπέλας αν δεν κάνω λάθος.
Και φυσικά υπήρξαν κι ανάλογες υποθέσεις, δε χρειάζεται να αρχίσω να ψάχνω τώρα για να τις παραθέσω.

Η έχουμε ισονομία Γιώργο ή δεν έχουμε.

Σίγουρα δεν έχουμε τις ίδιες περιουσίες.

Εσύ πάλεψες τόσα χρόνια και τώρα είσαι άνεργος.

Εγώ παλεύω τώρα και παίρνω τ'αρχ.... μου.

Ιατρέ μου Ιωαννη

επειδη ο ασθενης δεν πληρωνει ¨η αθετει την συμφωνια του με τον γιατρο φταιει το κρατος? Αν ειχε υπογραψει ενα γραμματιο ¨η ειχε χρεωσει την πιστωτικη του καρτα θα την αθετουσε? Δυσκολα φιλε Γιαννη!!! Ο ασθενης πελατης βρισκει και τα κανει διοτι του το επιτρεπει ο επαγγελματιας!!!!!!!
Ο δικος μου ο οδοντιατρος ειχε το ιδιο προβλημα με εσενα, μεχρι που εφαρμοσε το 50%. Εχασε ''πελατες'' αλλα τα εσοδα του παρεμειναν τα ιδια!!! Τωρα βαζει και πιστωτικες καρτες απο οτι μου ειπε!!!!
καποτε σε αυτον τον τοπο θα πρέπει να αποκτησουμε συνειδηση, ολων των τυπων συνειδησεων!!!!!

Σε θαυμαζω και σου βγαζω το καπελο που κοβεις ολες τις αποδειξεις!! ¨η η ανατροφη σου ηταν πολυ καλη πραγμα για το οποιο δεν αμφεβαλλα ποτε ¨η η γερμανικη σου παιδεια αφησε τα αποτυπωματα της επανω σου ¨η και τα δυο μαζι!!! Οπως και να ειναι εισαι απο τους λιγους και χιλια μπραβο σου.

Εσυ και ολοι σαν εσενα δικαιουστε να φωναζετε οχι ομως και να δερνετε!!!
Ειναι σαν την οικογενεια Γιαννη, αν ενας χρεωθει και δεν μπορει να ανταπεξελθει τοτε ολοι οι αλλοι συνεισφερουν! Εφταιγαν οι υπολοιποι? οχι!!!!

Για το ΣΔΟΕ, αυτο αναρωτιεμαι κι εγω, γιατι τωρα και οχι απο παντα?? Η απαντηση βεβαια ειναι απλη, διοτι κι εγω ωφελουμουνα!! Κι εκει ειναι η μικρη, η ελαχιστη συμμετοχη του καθε πολιτη στο χρεος αυτης της χωρας!!!
Φωναξε καποιος οτι το κρατος χρωσταει ΦΠΑ σε εμπορους, ναι σωστα αλλα οταν δεν εισπραττει ΦΠα πως να αποδωσει ΦΠΑ!!! Οταν αυτοι που ζητουν επιστροφη του ΦΠΑ χρωστανε παραπανω απο οσα το κρατος σε αυτους αλλα εχουν παει τις υποθεσεις τους στα δικαστηρια (10 χρονια μεχρι να τελεσιδικησει) πως να τους γυρισει τον ποσον της επιστροφης, εχει? οχι!! να παει να δανειστει? το εκανε τοσα χρονια και να τωρα!!!
Μην πιασουμε τα νοσοκομεια και αλλα θεματα τωρα!!!

Φυσικα και δεν βαζω τους παντες στο ιδιο τσουβαλι!!!
Φυσικα και φταινε οι πολιτικοι διοτι ''επετρεπαν'' τετοιες λαλακιες να γινονται αλλα με το ξυλο δεν βγαινει τιποτε!!!!!!

Και για να τελειωσω τον μονολογο μου, εσεις που πραγματικα δεν φταιτε σε τιποτε υπαγεστε στο ρητο ''μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρά''!!!!
Δυστυχως!! αλλα δεν μπορουμε/μπορειτε να κανουμε/τε διαφορετικα!!!

Τα πραγματα αλλαζουν και αλλαζουν προς τα εκει που επρεπε να ειχαν αλλαξει προ πολλων χρονων ¨η να μην ειχαν καν αρχισει να βαδιζουν προς την σημερινη κατασταση!! υπο πιεση τροικας βεβαια αλλα αλλαζουν, και να ξερεις οτι ΠΟΤΕ δεν προκειται να ξαναγινουν οπως ηταν το 2009 και πριν!!!
Μαλλον εκει που τα παρεδωσε ο Κωνσταντινος Καραμανλης το 1981 θα πανε!!!!!!!

Αυτη ειναι η αποψη μου Ιωαννη, δεν ειναι αναγκη να γινει ασπαστη απο κανεναν!!!
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης