![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτα ειναι.................................
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ καλη λυση και αυτη που προαναφερθηκε με την μονωτικη ταινια, αλλα αλλη μια καλη λυση που εχω κανει εγω ειναι.......λυσιμο η πανω βιδα του telelever ( προσοχη πρεπει να το κατεχεις το αθλημα) και περασμα απο πανω προς τα κατω σαν καπελακι ενα λαστιχενιο φουσκακι απο μεταχειρισμενο ακρομπαρο αυτοκινητου κομμενο στην μεση. Ετσι μπορεις να το σηκωνεις λιγο και κατα διαστηματα με μια συριγγα να του βαζεις γρασσο.
Η καλυτερη λυση βεβαια ειναι να προλαβεις να του κοψεις το λαστιχενιο κορδωνακι στο πανω μερος πριν κοπει.....και επειδη δεν θα στριβει ολο μαζι, δεν θα κοπει ποτε... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ πάντως ατυτή την ταινια DV δεν κατάφερα να τη βρώ.... σε praktiker και σε μεγάλα μαγαζια με εργαλεία.... Δεν την ξέρουν κάν.
Καμμιά βοήθεια? η να βάλω απλή μονωτική του ηλεκτρολόγου? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Μονωτικη μην βαλεις, αχρηστη για την περιπτωση μας. |
|
||||
|
||||
![]()
Όχι μονωτική ταινία ...
Σε λίγο καιρό "αναλιγώνει" με την ζέστη και είναι άχρηστη ... Απόσπασμα:
Δεν πωλείται σε πολυκαταστήματα. Θα την βρεις σε μεγάλες αποθήκες ηλεκτολογικού υλικού - όχι ηλεκτρικών ειδών. Εάν έχεις επιλογή και σου προσφέρουν δυο ειδών - λεπτή ή χοντρή, να προτιμήσεις την λεπτή. Είναι πιο ελαστική και "στρώνει" πιο όμορφα ... Η 3m, βγάζει κ απ' τα δύο είδη ...
|
|||
|
|||
![]()
Την ζητάς σαν ταινία βουλκανισμού. Της 3Μ είναι κορυφή.
|
|
|||
|
|||
![]()
φωτο με τον κωδικο της φιατ...
για αποτελεσματικοτερο ψαξιμο... |
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπον εγω σημερα που το εψαξα λιγο βρηκα αυτη την ταινια σε ενα καταστημα με ηλεκτρολογικα-νομιζω πλατεια μεταξουργειου(
![]() ![]() 2,3:Ποσο ηταν τεντωμενο κ ποσο στο φυσικο του μηκος.. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Και εγώ join the "GSFORUM"!! | dimitrisb | Καλώς ήλθατε | 35 | 25-10-2010 20:44 |
Η λυση του "παντοφλα"...... | γιαγια αρκουδα | Διάφορα | 2 | 11-09-2010 09:21 |
μια λυση για την Αθηνα GARELLI | boxerakias57 | Άλλες εταιρίες | 11 | 10-07-2010 11:24 |
BMW 1100 - 1150, telelever | pepelepew | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 0 | 26-11-2009 20:41 |
Πυρανιχνευτες ειναι η λυση... | Troublemaker | Διάφορα | 8 | 03-09-2009 11:32 |