![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Περαστικά βρε Αργύρη στον άνθρωπο. Δόξα τω Θεό του δεν έπαθε τα χειρότερα ...
![]() Τι τα θες, μαζεύτηκε κάθε καρυδιάς καρύδι να κάνει τη τύχη του στη ψωροκώσταινα. Δε τους είπε κανείς πριν τα μαζέψουνε κι έρθουνε, πως το "αμερικάνικο όνειρο" αλά Ελληνικά τέλειωσε ... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μην το λες, ίσως να ήταν για καλό γιατί αν ήταν από μπροστά και αντιδρούσε μπορεί να είχε άσκημα ξεμπερδέματα ![]() .Το ζήτημα είναι ότι ο πατέρας σου θα είναι σε ηλικία που έχει ζήσει και ένα πόλεμο και την έβγαλε καθαρή για να την βρει από τους ξεφτίλες. Ακόμα και εγώ που είμαι 37 θυμάμαι μικρός τον πατέρα μου να μην κλειδώνει ποτέ το αυτοκίνητο (περιοχή Θυμάρι) και να μην του περνάει από το μυαλό ότι θα το κλέψει κάποιος πόσο μάλλον για αυτά που γίνονται τώρα. |
|
|
|||
|
|||
|
Περαστικά του Αργύρη.
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μωρό πέθανε αφού κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον πατέρα του | MARK | Ελλάδα | 21 | 01-04-2011 09:06 |
| μου την δινει που δεν τον εχω στα χερια μου... | γιαγια αρκουδα | Μου τη δίνει που ..... | 27 | 27-11-2010 11:06 |
| Παραλίγο νέα τραγωδία στα Τέμπη - Νέα κατολίσθηση βράχου που έπεσε πάνω σε φορτηγό | gsmaniac | Επικαιρότητα | 10 | 17-10-2010 11:19 |
| Κάπου να πω τον πονο μου......... | Gohn_k | Τεχνικά θέματα διάφορα | 9 | 11-10-2010 00:51 |
| CSS βιντεο με τον αντι τον εκπεδευτη μου που βρικα | γιαγια αρκουδα | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 2 | 23-08-2010 11:50 |