![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() παει το gs! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
συμφωνώ λοιπόν ότι η "ψυχολογική" παράμετρος παίζει μεγάλο ρόλο στο τί θεωρούμε ανεκτή ταχύτητα οδήγησης... |
|
|||
|
|||
![]()
Μπααα!!! Δε νομίζω!
Το gs δε το πουλαω. Όσο μπορω να το συντηρω σωστά κ με περνει οικονομικά να το κρατησω, θα το έχω στο γκαράζ μου. |
|
|||
|
|||
![]()
και να του πω τι;
εδώ το θέμα είναι συγκεκριμένο σε λίγο θα απαντήσουν και οι κάτοχοι beverly |
|
|||
|
|||
![]()
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΤΙ BMW YΠΑΡΧΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΙΑ ΙΔΑΝΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΩΝ GS EINAI ΑΠΟ 140-160
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σόρυ φίλε αλά έδωσες το αξιόπιστο που είχες διότι σε προσπέρασε ένα σε διπλάσιο κυβισμό απο το δικό σου. Εντάξει το 160 βία 170 το πιστεύω αλά gs με 200 και σε Γερμανούς να το πείς δεν θα σε πιστέψουν. Στην επόμενη εκδρομή να κάνουμε δοκιμή. Είμαι πρόθυμος με όποιον θέλεις. Μη του βάλεις φωτιά μετά. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nα σημειωσω εδω,μιας και η ευκαιρια,εντυπωση μου ειχε κανει σε φιλο καλο,σε κουβεντα για ταχυτητα ταξιδιου,οτι δεν ενοχλειται να ταξιδευει με τη μοτοσυκλετα του με 140-150.Προκειται για ενα Z750...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() έχω δει και 200ρες από τύπο με 750 four (ναι το αρχαίο..), χειμώνας, 06:00 το πρωί με κρύο - αρκουδόκρυο και χωρίς κράνος με μπουφάν πουπουλένιο, τι να λέμε τώρα... Ο τύπος ήταν απίστευτος!!!! Αν τον ρωτούσες, μπορεί να σου έλεγε ότι ήταν μια χαρά άνετα.... Αυτά είναι περί ορέξεως , τελικά!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
ειναι και θεμα συνηθειας!
![]() ειχα ενα σκαρβερ χωρις ζελατινα και ταξιδευα για πλακα με 160! το πουλησα σ εναν κολλητο και πηρα το gs,του βαλα και τη ζελατινα του αντβε...,αρχοντας! ![]() πριν λιγο καιρο πηρα να οδηγησω το παλιο μου μηχανακι κι επαθα πλακα! ![]() ![]() συμπερασμα?καλομαθε ο κωλoς μου και τωρα θελω 1 μετρο ζελατινα... ![]() οποτε παιδες οπως μαθει ο καθενας και τι μετρο συγκρισης εχει! ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καλε μου υπολογιστη...... | Ακιs | Αστεία Video | 4 | 22-09-2010 00:15 |
2 νεα ktm 990 adventure | explode | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 34 | 21-05-2010 11:31 |
Πλα'ι'νες Βαλιτσες και Βασεις R1150GS ADVENTURE | antonis1150GSA | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 9 | 28-03-2010 20:10 |
Κλείδωμα του υπολογιστή | Panos_Gr | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 4 | 08-10-2009 22:14 |