![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Aυτή την αίσθηση μου δίνει και μένα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εδώ και δυό μέρες σας το λέω. Δεν παραιτείται ο Παπανδρέου. Παιχνίδι παίζει πάλι. Ο "άνθρωπος" είναι επικίνδυνος. Δυστυχώς πολλοί τον υποτίμησαν. Μόνο οι βολευτές του ΠΑΣΟΚ μπορούν να τον ρίξουν ή ο λαός στους δρόμους.
Να το ξαναγράψω να το χωνέψουμε;! Αποδεικνύεται εκ των υστέρων βέβαια ότι όλο ήταν φτιαχτό για να πανικοβάλλει το λαό -βλέπε και ξήλωμα των αρχηγών των επιτελείων- και να παγιδέψει το Σαμαρά, αν βέβαια δεν υπάρχει κι εκεί συμπαιγνία, για να ψηφίσει τη νέα σύμβαση. Αλλάγή του εκλογικού νόμου κι εκλογές άμεσα, αλλιώς την πουλέψαμε. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Θα του έβγαζα το καπέλο για τις τρίπλες που κάνει αν ήταν για το καλό της χώρας..... με μία κίνηση τους πήδηξε όλους κι εμάς μαζί! |
|
|||
|
|||
![]() Πάντως φτάσαμε στο σημείο να παρακαλάμε να συσταθεί μία όποια κυβέρνηση, για να υπογράψει την σύμβαση.....
|
|
|||
|
|||
![]()
Διότι "θεωρητικά" την πήρε απο τους δικούς του για να φύγει....
|
|
|||
|
|||
![]()
Είναι όλες οι κινήσεις πολύ καλά μελετημένες , ξεφουσκώνουν τις αντιδράσεις των τελευταίων ημερών και πεταξαν το "μπαλάκι" στο Σαμαρά .
Όπως λέει ο Γιάννης του βγάζεις το καπέλο με τόσο λεπτούς χειρισμούς περνάει το δικό του μέσα από τεράστιες αντιδράσεις...πρωτοφανές.. Αυτό είναι πονηριά όμως και ποιός ξέρει πόσοι είναι πίσω και οργανώνουν όλο αυτο |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Γιώργο, είναι σαν αυτό ... "νάχαμε - να λέγαμε" ... ![]()
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Α! Μπάμπη! Σε παρακαλώ! εγώ παρακάλω να βρεθεί κάποιος να τους την τρίψει στη μούρη! Αυτή η σύμβαση θα είναι ο θάνατος της Ελλάδας κι ο δικός μας. Θα μας κάτσουν οι Γερμανοί στο σβέρκο και θα μας έχουν για χαμάληδες. Προσωπικά δεν το θέλω με τίποτε. Το ψάχνω για να καταλάβω ποιό ακριβώς είναι το παιχνίδι. Οτι έχω διαβάσει ως τώρα εξηγεί αποσπασματικά και βάσει συμφερόντων του γράφοντος. Οπως έγραψα, αν ο ΓΑΠ έκανε τη μπλόφα με αποδέκτες τους Γαλλο- και κυρίως Γερμανούς ίσως να είχαμε κερδίσει κάποια πράγματα. Δυστυχώς το τομάρι, το δικό του τομάρι είχε κατά νου. Δεν πάει λέω γω να βρει τον πατέρα του να τα πούνε από κοντά.... Κι ο Σαμαράς την έφαγε την πίπα. Τον περίμενα πιό έξυπνο...Οτι και να προσπαθεί να γυρίσει τώρα, είναι χαμένος, του την έκατσε ο ΓΑΠ. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Με βροχερό καιρό η χριστουγεννιάτικη έξοδος | MARK | Επικαιρότητα | 4 | 24-12-2010 21:50 |
Παντελόνι ΒΜW City size Large ελάχιστα φορεμένο | satse | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 5 | 11-12-2010 14:07 |
Άρχισαν τα όργανα στην Ισλανδία! Σε εμάς πότε; | Arkas | Επικαιρότητα | 18 | 13-05-2010 17:01 |
Μην εμπιστεύεσαι κανένα!!!!!! | pepax66 | Ανέκδοτα | 12 | 12-04-2010 08:20 |
Με θέλετε κι εμένα ;;; | GS_maniac | Καλώς ήλθατε | 19 | 11-01-2009 21:35 |