GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
 
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Παλιό 24-12-2010, 18:29
MARK Ο/Η MARK βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΡΕΘΥΜΝΟ
Μoto: GS 1200R ADVENTURE
Μηνύματα: 28,959
Προεπιλογή Με βροχερό καιρό η χριστουγεννιάτικη έξοδος

Με βροχερό καιρό η χριστουγεννιάτικη έξοδος



Με βροχές αναμένεται να κορυφωθεί, αύριο, η έξοδος των εκδρομέων για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Από αύριο αναμένονται βροχές που θα διαρκέσουν μέχρι και την επόμενη μέρα των Χριστουγέννων, την Κυριακή.

Οι εκδρομείς του τριημέρου θα πρέπει να οδηγούν προσεκτικά για την ασφαλή μετακίνηση τους, όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων, ενώ η τροχαία θα προχωρήσει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη διευκόλυνση των οδηγών.

Αυξημένα θα είναι τα μέτρα τροχαίας στις εισόδους-εξόδους των μεγάλων αστικών κέντρων, όπου παρατηρείται μεγάλη κίνηση οχημάτων, και σε χώρους όπου παρατηρείται μαζική διακίνηση επιβατών (αεροδρόμια, λιμάνια, σταθμοί, κ.λ.π.), ενώ θα υπάρχει ενισχυμένη αστυνομική παρουσία και αστυνόμευση των σημείων του οδικού δικτύου, όπου σημειώνονται συχνά τροχαία ατυχήματα.

Συνεργεία της Τροχαίας θα διενεργούν ειδικούς και γενικούς ελέγχους (ιδιαίτερα για τη βεβαίωση επικίνδυνων παραβάσεων, όπως υπερβολική ταχύτητα, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, αντικανονικό προσπέρασμα, κ.λπ.).

Τροχονόμοι θα βρίσκονται στους Σταθμούς Διοδίων για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, την ενημέρωση και την παροχή συμβουλών στους οδηγούς.

Επιπλέον, κατά την εορταστική περίοδο θα ισχύουν οι απαγορεύσεις κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου όπως αναφέρονται στη σχετική κοινή υπουργική Απόφαση.
Reply With Quote
 


Κανόνες καταχώρησης
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο HTML κώδικας ειναι εκτός λειτουργίας

Που θέλετε να σας πάμε;

Σχετικά Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Με θέα Sakis Χιούμορ 12 04-10-2010 16:52
Με ή δίχως ;;; Carduelis Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης 10 26-06-2010 03:32
Με βροχές η έξοδος της Καθαράς Δεύτερας MARK Επικαιρότητα 4 14-02-2010 10:37
Βραδινή έξοδος - Αφοί Χαϊτίδη bogart Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες 14 04-11-2009 14:59
«Πόσο καιρό ισχύουν οι εγγυήσεις των καταναλωτικών αγαθών;» skippybi Χρήσιμα 3 27-09-2009 08:47


Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:32.


vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!