![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Διοτι αυτο το φορουμ δεν ειναι μπλοκ να γραφει ο καθενας οτι του κατεβει.......... Κατ εμε ο σωστος αναρτητης θεματων ελεγχει 10 φορες (τουλαχιστον) αυτα τα οποια αναρτει ως εναρκτηριο ποστ ενος νηματος. Αν δεν το κανει τοτε υποπεπτει στο παραπτωμα της εσκεμενης παραπληροφορησης δια δικους του λογους. Πονταρωντας φυσικα στο οτι κανεις δεν θα ψαξει, κανεις δεν θα το προσεξει αφου θεωρει τους υπολοιπους χαζους, αμαθεις, ηλιθιους ........ευσχημος κι ευκολος τροπος για να δημιουργησουν κλιμα αντιπαθειας σε αυτους που αναφερονται. Δες π.χ. το δευτερο ποστ οπου δινονται τα ευσημα για το πρωτο...αφου τσιμπησε ο αναγνωστης χωρις να το ψαξει βαθυτερα, αφου το κλιμα ειναι εναντιον σε ολους και ολα χωρις πολλα-πολλα ψαξιματα. Αφου το λεει δλδ ετσι θα ειναι αφου αφορα αυτην την κυβερνηση την τοσο αθλια και κακη!! Ετσι ο αναγνωστης του εχει το δικαιωμα να στηλιτευσει αυτην την παραπληροφορηση με οποιον τροπο αυτος νομιζει καλυτερο!!! Στο κατω κατω δεν εβρισα κανεναν. Σκεψου μονον τι εχετε σουρει στους δημοσιογραφυς που κανουν την ιδια παραπληροφοριστικη δουλεια, μονον που εκεινοι δεν σας ακουν διοτι κανεις σας δεν τους τα λεει στα δικα τους μπλοκς ¨η στα σαιτς των εντυπων που αρθρογραφουν. Ετσι συνεχιζουν να παραπληροφορουν. Θα περιμενε κανεις να γραψεις κατι πανω σε αυτο το ψεμα του εναρκτηριου ποστ, αντ'αυτου ομως την λες σε καποιον που ανεδειξε αυτο το ψεμα παραβλεποντας και τους υπολοιπους που το κατανοησαν και φυσικα δεν ειχαν κανενα προβλημα με το γραψιμο μου....γιατι αλλωστε? |
|
|
|||
|
|||
|
Δεν είπα ότι έχεις άδικο ούτε ότι έβρισες, στο το ύφος σου αναφέρθηκα που χαλάει το φιλικό περιβάλλον, κατά την γνώμη μου και για το συγκεκριμένο ποστ
ότι και να είναι μια παρέα είμαστε και εμένα προσωπικά με χαλάει να την λέμε σε κάποιον που δεν ξέρουμε τις προθέσεις του, τον φίλο δεν τον ξέρω αλλά φαντάζομαι ότι δεν είχε κακιά πρόθεση, τι να θέλει να κάνει, να χαλάσει το άψογο πολιτικό περιβάλλον? και εγώ θα τσίμπαγα αλλά για αυτό είναι τα φόρουμ, μπορεί ο καθένας να γράφει ότι θέλει αλλά υπάρχουν και ποιο ψαγμένοι που βοηθάνε με τον τρόπο τους . Για τους δημοσιογράφους έτσι και αλλιώς κρατάμε όλοι μικρό καλάθι. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Η γνώμη μου για τη κυβέρνηση και τα 300 λαμόγια της βουλής κύριε φωτεινέ παντογνώστη μας, δεν είναι απόρροια του συγκεκριμένου ποστ. Τη γνώμη αυτή την έχω σχηματίσει από χιλιάδες πράγματα που έχω δει, διαβάσει και ΒΑΣΙΚΑ ΒΙΩΣΕΙ. Δεν περιμένω ένα ποστ για να βγω σαν το πρόβατο, να "τσιμπήσω" όπως λες και να το παίζω κοκοράκι... Φίλε Γιώργο, πρόσεχε λιγάκι αυτά που γράφεις για άτομα που δεν ξέρεις προσωπικά. Θα καταλάβω αν μου την πεις, έστω και με άκομψο τρόπο, για κάτι που διαφωνείς μαζί μου, αλλά δεν σου επιτρέπω ουσιαστικά να με λες "πρόβατο" που τσιμπάω από ένα ποστ και γράφω ότι γουστάρω... Επίσης, έχω όνομα, (Λάκης, από το Παντελής), και τα "τσίμπησε" ο αναγνώστης, κλπ μάλλον είναι για να πουλήσεις πνεύμα. Χαλάρωσε λοιπόν λίγο, δεν είσαι ο μάγκας και όλοι εμείς οι χθεσινοί που δεν πιάνουμε μία μπροστά σου.
Από εδώ και πέρα "φίλε" Γιώργο σταματάω να απαντάω και να ασχολούμαι με τα γραπτά σου. Δεν ξανασχολιάζω απόψεις σου, αφού έτσι κι αλλιώς έχεις πάντα δίκιο. Αν όμως ασχοληθείς με δικά μου γραπτά με παρόμοιο τρόπο, τότε κι εγώ θα αλλάξω ύφος, και να είσαι σίγουρος ότι μπορώ να το ρίξω πολύ χαμηλά το επίπεδο σε σημείο που δεν θα μπορείς να ακολουθήσεις. Με τη συμπεριφορά μου εδώ μέσα και όχι μόνο, δε πιστεύω ότι έχω δώσει δικαίωμα να με χλεβάζουν έτσι... |
|
|
|||||||||||
|
|||||||||||
|
Μααλιστα!...
![]() Τελικα, τουτο το thread, κατι προσφερε! (Τουλαχιστον σε μενα αλλα πιστευω και σε αλλους) Προφανως βεβαια, υπαρχουν και εκεινοι που τα ξερουν ολα με αδιασειστα τεκμηρια! Οπως για παραδειγμα να βρισκουν το ΦΕΚ του Νοεμβρη του '11 για να τεκμηριωνουν αποφασεις που παρθηκαν τις 23 του Γεναρη του '12 και δημοσιευτηκαν στο ΦΕΚ του Φλεβαρη του '12! ![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
προτιμησε να ψαξει αυτην την φωτογραφια, παρα να διαβασει τα ΜΕΓΑΛΑ γραμματα του link που αναφερονται οι ημερομηνιες ληψης της αποφασης! (Και, ισως τοτε να εψαχνε να διασταυρωσει την ειδηση, οπως σωστα συνιστα παραπανω στους αλλους..) ![]() Υπαρχουν και αλλοι, οι οποιοι απλως συνεχιζουν μετα απο ωρες να απορουν.. Απόσπασμα:
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() Απόσπασμα:
Οι 20(!) πρωτες σελιδες (τουλαχιστον μεχρι εκει εφτασα) αναφερονται σ'αυτο το θεμα, ειτε αναμεταδιδοντας το, ειτε σχολιαζοντας το! (Εδω αναγκαστηκε ο υπουργος να κανει επισημη "διαψευση", οσο ειναι διαψευση, τελος παντων..) Τελειωνοντας, θα παρακαλουσα να μου επιτρεπεται να συνεχιζω να εκφραζω τις ανησυχιες μου τοσο γι'αυτο το θεμα (οι οποιες εκφραζονται εδω) οσο και για αλλα και να τις μοιραζομαι με τους συμφορουμιτες.. Μ'αυτους που τα ξερουν ολα, πριν καν υπαρξουν λυπαμαι, αλλα δεν θ'ασχοληθω.. Καποια πραγματα σ'αυτη τη ζωη, οντως ειναι ανικητα.. ![]() ![]()
Last edited by black_hawk; 19-02-2012 at 03:08. |
|
|
|||
|
|||
|
Σου είπα : να σταματήσεις αυτό που αναίτια ΕΣΥ άρχισες, να με βρίζεις να με ειρωνεύεσαι και τέλος να μην ασχολείσαι μαζί μου γιατί η υπομονή έχει όρια. Δεν ανταποκρίθηκες και συνέχισες το <Βιολί> σου.
Το ότι υπάρχουν αρκετά φερέφωνα των ψευδών <<ειδήσεων>> δεν αναιρεί την ουσία, δηλαδή ότι λες ψέματα. |
|
|
|||
|
|||
|
Αγαπητοί φίλοι TEOSS και GeorgeP στο συγκεκριμένο thread πιστεύω ειλικρινά ότι έχετε δίκιο, αλλά επίσης δεν πιστεύω ότι ο black hawk κάνει κάτι εσκεμένα ή στοχευμένα.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει η άπόλυτη αλήθεια και καλό θα είναι να μην την διεκδικεί κανείς για πάρτη του. |
|
|
|||
|
|||
|
εσυ πας φιρι-φιρι.....να το φας το δακρυγονο ![]() σε προειδοποιουν μια, σε προειδοποιουν δυο.....:lo18: νομιζεις οτι επειδη εισαι μακρια,θα το γλυτωσεις????? ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Έκανα υπομονή, έκανα ένα βήμα πίσω με την παρέμβαση του Στράτου(syan), αλλά αυτός συνέχισε. Έτσι λοιπόν κι εγώ του γραφώ στο ύφος του. Εάν σταματήσει, δεν θα υπάρξει πρόβλημα. |
|
|
|||
|
|||
|
δεν εχω διαβασει ολα τα σεντονια και ουτε προκειτε.
Θελω να κανω απλα μια μικρη παρενθεση. Οταν εβαζα τα ποστ για την ασφαλη οδηγηση και ηρθα σε ''κοντρα'' με καποιους η υπολοιπη, προσκημενη ομαδα επεσε να με φαει. Εκει γραφτηκε και το θεικο........ Εδω ειναι ελευθερο φορουμ.Ο καθενας γραφει οτι θελει. Απο κει και περα ειναι υποχρεωση του αναβατη-αναγνωστη να βρει την αληθεια. Το ιδιο συμβαινει και εδω. Δεν καταλαβα γιατι τετοιο ''Ντου'' στο ''γερακι''? Στο φιναλε ακουστηκε και η δημευση της ιδιωτικης περιουσιας. Ισως να ηταν ραδιο αρβυλα αλλα ακουστηκε........ Οσο για το υφος του ενος και του αλλου θα μου επιτρεψετε να πω απλα cool..... σας το λεω εγω που πολλες φορες επειδη χαλαω την ''πιατσα'' εχω βρεθει στην θεση του σακου του μποξ. Μην χαλατε και τις σχεσεις αναμεσα σας. |
|
|
|||
|
|||
|
τελος να πω οτι οι επισκεπτες μπορουν να δουν μονο οτι εχει σχεση με αγοροπολησια(λεφτα) και εκδρομες(διαφημιση).
Γιωργο μην παρεις στραβα τα λογια μου.Απλα διαπιστωσεις λεω. Οσο για το ηθος δεν μπορω να καταλαβω πως μπορει ενα φορουν να ειναι ανηθικο? |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Αεροπορικές Επιδείξεις του Aκροβατικού Σμήνους Breitling Jet Team | Nondas | Διάφορα | 20 | 16-10-2011 00:17 |
| Γκάφα ή έγκλημα οι εγγυήσεις προς Φιλανδία; | ortho | Επικαιρότητα | 3 | 19-08-2011 14:29 |
| Η Τρόϊκα έχει και τα καλά της... | frits | Ελλάδα | 3 | 24-08-2010 10:13 |
| Πανευρωπαικη εγγυηση-Μυθος η πραγματικοτητα; | georgekostas | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 7 | 31-10-2009 13:58 |
| εγγυηση ανταλλακτικων | BAZ | Τεχνικά θέματα διάφορα | 9 | 08-10-2009 15:07 |