![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Sent from my Hand using Fingers |
|
|
|||
|
|||
|
Ναι, 40 Ευρω.
Η συγκεκριμένη ήταν απο τις εύκολες. Θα μπορούσε να είχε κάποιο τσαλακωμα η καποια λακουβιτσα (ητε μικρη ητε μεγάλη) την οποια έχω την δυνατότητα να επιδιωρθωσω κ να επαναφέρω την εξατμιση όσο το δυνατόν γίνεται στην αρχικη της κατασταση. Η τιμη παραμένει ίδια εκτός αν πραγματικά θέλει καποια ειδική μεταχείριση. Τοτε η τιμη διαμορφώνεται κατόπιν συννενοησης. Υλικο χρησιμοποιω κεραμοβαμβακα αντοχής 1400 βαθμών ειδικό για αυτη τη δουλεια. Κ για να λέμε τα σύκα, σύκα κ την σκάφη, σκάφη το καλύτερο ποιοτικά υλικο για Εξατμισεις ειναι αυτο που δίνει σαν ανταλακτικο η ίδια η Ακραποβιτς. Δε λέω πως ότι βάζουν ολοι οι υπόλοιποι (συμπεριλάμβανω κ τον εαυτό μου μέσα) δεν ειναι καλο, αντιθέτως ειναι παρα πολυ καλο, αλλα το TOP της αγοράς ειναι το Ακραποβιτς το οποιο φυσικα εχει κ την τριπλάσια τουλαχιστον τιμη χωρίς όμως να εχει εγγυημένα κ την τριπλάσια διάρκεια κ αντοχή. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αντεξε λιγοτερο απο εναν απλο κεραμοβαμβακα κοστισε 150 ευρω η αγορα του χονδρικη και το μονο που ειχε εξτρα ηταν ενα αυτοκολλητο και τα πιρτσινια μεσα στη συσκευασια ![]() ![]() Ωραια δουλεια το τριψιμο.
|
|
|
|||
|
|||
|
Αλκινοε μπορεις να μου στειλεις τη διευθυνση του μαγαζιου σου να περασω να δεις μια ακραπα που εχω?
Στάλθηκε από το GT-I9082 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αλλα είχα δει κι εγω το θέμα πριν απλα ήθελα να μου το επιβεβαιωσεις Το μαγαζι του Αλκινοου ειναι Ηγουμενιτσας 25 Ιλιον. ![]() Sent from my Hand using Fingers |
|
|
|||
|
|||
|
Θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω και ενα ακομα μεγαλυτερο μπραβο στον Αλκη γιατι εφτιαξε και την δικια μου akrapa.....
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() Μπραβο ρε Αλκη! Φοβερη δουλεια! |
|
|
|||
|
|||
|
φοβερή δουλειά στην Ακράπα του Τζώνη!
|
|
|
|||
|
|||
|
Αλκη καταρχήν πολύ καλή δουλειά..
..θα ήθελα να μου πεις τι αλοιφές έβαλες και γυαλί σε ετσι
|
|
|
|||
|
|||
|
Δεν βάζω αλοιφές!
Βουρτσα τις περνάω με χαμηλό grain. Δεν τις πουλάνε στο εμπόριο. Τις φτιαχνω μόνος μου. Αλλη για Τιτανιο, αλλη για inox, αλλη για αλουμίνιο. Ολες τις φτιαχνω για την ίδια δουλεια. Ματαρισμα της επιφάνειας μετα την επισκευη. Ειναι όσο σκληρές χρειάζεται για να βγάζουν σημάδια κ βρωμιες κ τοσο μαλακες ώστε να μη γδερνουν την επιφάνεια. |
![]() |
|
|