![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τον πρώτο χρόνο θα το αφήσω στο Πήλιο, ίσως τον Οκτώβρη κάνω βόλτες εκεί στο Χόρτο, Μηλίνα, και γύρω γύρω στον Παγασητικό. Είναι όμορφα, λίμνη, μπονάτσα εκεί μέσα. Του χρόνου το καλοκαίρι θα αποφασίσω που το πάω. Ο Σαρωνικός είναι όμορφος και έχεις δίκιο, πέφτει κοντά, Κυκλάδες είναι μακριά για να πάει μόνο του, θέλει καράβι, αν και έχει Diesel 110 λίτρα, και κινητήρα 160hp, βγάζει αυτονομία 250-300km σε καλό καιρό με καλές συνθήκες. Δεν είναι φουσκωτό, δεν το ρισκάρω... Αυτά, ένα βήμα τη φορά, την επόμενη εβδομάδα το παραλαμβάνω. Σχετικά με την ιστιοπλοία: Από εδώ που βρίσκομαι σήμερα, βαριέμαι τα σχοινιά, και την πολύ δουλειά onboard. Προτιμώ κοντά, χαλαρά και γρήγορα...αν και μιλάω χωρίς τον ξενοδόχο, δεν το έχω κάνει και δεν ξέρω, είμαι σίγουρος όμως ότι είναι όμορφο. Είμαι σίγουρος ότι έχω πολλά να μάθω και είμαι πολύ συναρπασμένος.. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Το τι μπορεί να τραβήξει το αυτοκίνητο, ότι και να σου λέμε εμείς, εσύ θα κάνεις αυτό που γράφει το βιβλιαράκι του.
Μετά άμα ταξιδέψεις σκαφάκι στο Αιγαίο, θα μάθεις τον ΚΑΣ απ' έξω κι ανακατωτά, θα έχεις όλα αυτά που προβλέπει ο νόμος να έχεις μαζί σου και θα κάνεις πολλά μα πολλά ταξίδια με κάποιον που ξέρει για να σου δείξει τους κινδύνους της θάλασσας. Ότι ποιο δύσκολο και επικίνδυνο για να αρχίσεις να πλέεις σκαφάκι, είναι ο Σαρωνικός λόγω της μεγάλης κίνησης που έχει, ιδίως τα ΣΚ και ιδίως λόγω των μεγαθηρίων που πλέουν το separation. Και αυτό που θα θυμάσαι για το τέλος, "Από κ0λ0 γαϊδαριού και πλώρη καραβιού, ποτέ σου μην περάσεις!" ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Ο "κώλoς" γράφεται με "ω" ...... (για να "δουλεύει" κ η vbulletin).... ![]()
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |