![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Θεοδωρα, οταν ο άλλος ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να δει δεν θα δει!! Παει και τελειωσε! Ασε λοιπόν τους εθελοτυφλουντες να γκρινιαζουν και να παρακινουν σε εξεγερσεις, μονοι τους ειναι και λιγοι. Ξερεις γιατι? διοτι οι περισσότεροι, αυτοι δηλαδη που πληρωναν απο παντα γιατι δεν μπορυν να ξεφυγουν και υπομενουν τα τεκτενομενα υπομονετικα, λενε ''επιτελους ξημερωνει και δεν θα πληρωνω ΠΙΑ τα παντα εγω, κι αν ειναι να υποφερω ΚΙ ΕΓΩ δεν πειραζει'' Φωναζουμε για άλλες χωρες τι καλα που ειναι αλλα μην τυχον και παμε να γινουμε σαν κι αυτες!!!!!!!! επανασταση!! Ετσι ειναι ο Ελληνας μολις τον ταρακουνησουν απο την λήθη του ξεσηκωνεται!!! φωναζουνε για εθνικη κυριαρχια και άλλα συναφη αλλα κανεις δεν εγραψε μια αραδα διαμαρτυριας στο παρακατω μου! Απόσπασμα:
Last edited by GeorgeP; 31-12-2010 at 10:52. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τι λες? εχουμε τα κοτσια να το κανουμε? Οχι βεβαια, αφου οι ιδιοι δεν αναγνωριζουμε το φταιξιμο μας πως θα το κανουμε? Θελει παιδεια το πραγμα που εμεις δεν εχουμε...τα παιδια αμς ισως να την αποκτησουν! |
|
|||
|
|||
![]()
Καλά μόνο τα παιδιά με τις βόμβες αντιδρούν ????
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Με έχεις για τόσο ######? Μου έπιναν το αίμα τόσα χρόνια, τους πήρα χαμπάρι, θα προσπαθήσω να τους το πάρω πίσω ή / και να τους το πιώ εγώ τώρα. ![]() Last edited by ckk; 31-12-2010 at 11:24. |
|
|||
|
|||
![]() Ο καθένας στον τομέα του και στις δυνατότητές του. Οι γιαγιάδες στον πόλεμο του ’40 έπλεκαν κάλτσες για τους πολεμιστές πατεράδες μας. Logistics λέγεται αυτό στα πολεμικά και επιχειρησιακά. Δεν τα επιστρέφουν και θέλουν Πόλεμο – πόλεμο θα έχουν λοιπόν. Last edited by ckk; 31-12-2010 at 11:23. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Χρηστο μου, δεν πολεμας για την χωρα σου αλλα για τον εαυτον σου!!!! Οπως και ολοι οι άλλοι δηλαδη. Σε παρακαλω μην το παρεις προσωπικα δεν το λεω εν ειδη προσβολης αλλα εν ειδη γενικης διαπιστωσης για ολους! Αν πολεμαγες/ατε για την χωρα εγωισμοι σαν και το με κοκκινα γραματα πιο πανω δεν θα χωρουσαν!! Ξερεις που θα ταν η ηττημενη Γερμανια το 1945 αν οι γερμανοι ελεγαν ''εμεις καναμε τον πολεμο? οχι! οι πολιτικοι τον εκαναν γιατι να δουλεψω και να υποφερω?? ας πληρωσουν αλλοι την νυφη'' |
|
|||
|
|||
![]()
Ολοι η άλλοι με τι σκεφτόμαστε κατά την άποψή σου; Στον οίστρο σου πάνω δεν προσέχεις τι γράφεις!
Ολοι για τους εαυτούς μας πολεμάμε, όπου εαυτός, οικογένεια, φίλοι κι όλοι μαζί οι εαυτοί κάνουν τη χώρα μας. Σε παρακαλω μην το παρεις προσωπικα δεν το λεω εν ειδη προσβολης αλλα εν ειδη γενικης διαπιστωσης για ολους! Το χρησιμοποιείς συνέχεια σα δικαιολογία! Αν δεν το εννοείς προσωπικά να μην τα γράφεις έτσι! Αν πολεμαγες/ατε για την χωρα εγωισμοι σαν και το με κοκκινα γραματα πιο πανω δεν θα χωρουσαν!! Ξερεις που θα ταν η ηττημενη Γερμανια το 1945 αν οι γερμανοι ελεγαν ''εμεις καναμε τον πολεμο? οχι! οι πολιτικοι τον εκαναν γιατι να δουλεψω και να υποφερω?? ας πληρωσουν αλλοι την νυφη'' Το έχουμε ξαναπεί, αν η ηττημένη Γερμανία το 1945 δε γειτνίαζε με τους Σοβιετικούς, ούτε εδώ ούτε πουθενά δε θα ήταν. Δε θα είχε πει ποτέ ο JFK το περιβόητο "Ich bin ein Berliner!" Για να μην πούμε τι εθνικότητα είχαν οι εργάτες για την ανοικοδόμηση... [/QUOTE] |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
θοδωρη....μαλλον εισαι υπερβολικος.
μονο εριστικος και αντιδραστικος δεν εισαι......κανεις λαθος ζητωντας συγνωμη απο εναν συμφορουμιτη,που δεν νομιζω να λειτουργησε σαν moderator... ![]() καλυτερα θα ειναι,αν θεωρεις οτι σε προσβαλε ο νικος,να του τα χωσεις κανονικα(εγω αυτο θα εκανα).... ![]() σορρυ για την υποδειξη,αλλα σε νιωθω φιλο μου...... ![]() ασε που με τις αποψεις σου στηριζεις και τον georgep... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Καλή χρονιά να έχουμε και να προσπαθούμε για το καλύτερο. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Και αφού επιστρέψουν αυτοί τα δισεκατομμύρια, που έφαγαν, τότε θα επιστρέψω και εγώ τα €175 μου. Δεν μου απάντησες όμως αν συμφωνείς να επιστρέψουν και αυτοί τα χρήματα ή μόνο εμείς? Last edited by ckk; 31-12-2010 at 17:35. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Κολωνία 2010 - παγκόσμια έκθεση..όποιος θέλει κάτι... | D_Artagian | Διάφορα | 31 | 14-10-2010 23:31 |
Είναι πολύ σκληρό να μην την έχεις από το να την έχεις και να κάθεται | emix | Γενικά - Αναβάτης | 12 | 11-07-2010 14:29 |
Σαν κάτι να... αλλάζει?!!?!?!?!?! | yannis | Επικαιρότητα | 0 | 20-06-2010 10:36 |
Πρόβλημα στην μίζα ή κάτι άλλο? | Blackstaf | Τεχνικά θέματα διάφορα | 13 | 30-11-2009 21:05 |
σας θυμίζει κάτι? | essel | Διάφορα | 1 | 26-09-2009 20:05 |