GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Ελλάδα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 31-12-2010, 10:50
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Είναι δυνατόν να υπογράψανε κάτι τέτοιο;;;;;;;;;;;;;;;;

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από teo71 Εμφάνιση μηνυμάτων
Ρε σεις θα με τρελάνετε τελείως…

Τι στρουθοκαμηλισμός είναι αυτός???

-------------------------------------------------------------------
Θα μπορούσα να γράφω μέχρι το πρωί, άλλα νύσταξα….

Και κουράστηκα…..

Από την υποκρισία…
Και νομιζα οτι ημουν μονος μου!!!!!!!

Θεοδωρα, οταν ο άλλος ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να δει δεν θα δει!! Παει και τελειωσε! Ασε λοιπόν τους εθελοτυφλουντες να γκρινιαζουν και να παρακινουν σε εξεγερσεις, μονοι τους ειναι και λιγοι. Ξερεις γιατι? διοτι οι περισσότεροι, αυτοι δηλαδη που πληρωναν απο παντα γιατι δεν μπορυν να ξεφυγουν και υπομενουν τα τεκτενομενα υπομονετικα, λενε ''επιτελους ξημερωνει και δεν θα πληρωνω ΠΙΑ τα παντα εγω, κι αν ειναι να υποφερω ΚΙ ΕΓΩ δεν πειραζει''
Φωναζουμε για άλλες χωρες τι καλα που ειναι αλλα μην τυχον και παμε να γινουμε σαν κι αυτες!!!!!!!! επανασταση!!

Ετσι ειναι ο Ελληνας μολις τον ταρακουνησουν απο την λήθη του ξεσηκωνεται!!!

φωναζουνε για εθνικη κυριαρχια και άλλα συναφη αλλα κανεις δεν εγραψε μια αραδα διαμαρτυριας στο παρακατω μου!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Τελος η Εθνικη Κυριαρχια κε ''Εθνος'' ειναι στην θεση της και δεν παραχωρειται με μνημονια!
Μονον σκεψου οτι οταν χρειαστεί να την υπηρετησεις τι δικαιολογια θα βρεις για να ΜΗΝ το κανεις φροντιζοντας τον δικο σου κ@λ@ οπως εκανες τοσα χρονια σε ολα τα παραπανω!!!!
Ειναι τραγικο φιλε μου, προκειμενου να μην ξεβολευτουμε δεν μας νοιαζει κι αν βουλιαξουμε, αυτο επικρατεί δυστυχως! Δεν βλεπουμε την μυτη μας Θεοδωρα!!!

Last edited by GeorgeP; 31-12-2010 at 10:52.
Reply With Quote
Παλιό 31-12-2010, 10:57
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ckk Εμφάνιση μηνυμάτων

Σας έλειψα ? Έπινα καφέ στην Κόρινθο με έναν φίλο, μετά πήγα βαρκάδα και μετά λερώθηκα με λίγα χώματα.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν να επιστρέφουμε χρήματα Γιώργο… από πού να ξεκινήσουμε?

Απο τον εαυτον μας πρωτα απο ολα!!! Κανε εναν απολογισμο (κι εγω μαζι σου) τι αγορασες χωρις αποδειξη, τι υπηρεσιες προσεφερες χωρις να δωσεις αποδειξη, τα τελευταια 25 χρονια, καντα μια σουμα πηγαινε στο Παρακαταθηκων και Δανειων και ακτεθεσε τα με αιτιολογια ''επιστροφη των δικων μου κλεμμενων''!!!

Τι λες? εχουμε τα κοτσια να το κανουμε? Οχι βεβαια, αφου οι ιδιοι δεν αναγνωριζουμε το φταιξιμο μας πως θα το κανουμε? Θελει παιδεια το πραγμα που εμεις δεν εχουμε...τα παιδια αμς ισως να την αποκτησουν!
Reply With Quote
Παλιό 31-12-2010, 11:01
Albatros Ο/Η Albatros βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: Ηράκλειο
Μoto: YAMAHA FJR 1300 F650GS KYMCO 400 Exiting

Καλά μόνο τα παιδιά με τις βόμβες αντιδρούν ????
Reply With Quote
Παλιό 31-12-2010, 11:19
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS

Απόσπασμα:
Και νομιζα οτι ημουν μονος μου****!!!!!!!

Θεοδωρα, οταν ο άλλος ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να δει δεν θα δει!! Παει και τελειωσε! Ήταν κάποτε ένας που πήγαινε ανάποδα στην Ακαδημίας. Ακούει λοιπόν στο ραδιόφωνο την ανακοίνωση ότι ένας πηγαίνει ανάποδα στην Ακαδημίας και σκέφτεται με ικανοποίηση.’τι ένας – όλοι ανάποδα πάνε’. Τυχεράκια τώρα γίνατε δύο. Και ΟΛΟΙ εμείς ανάποδα…. Ασε λοιπόν τους εθελοτυφλουντες να γκρινιαζουν και να παρακινουν σε εξεγερσεις, μονοι τους ειναι και λιγοι****. Δεν συνάδουν τα αστεράκια****…Ξερεις γιατι? διοτι οι περισσότεροι, αυτοι δηλαδη που πληρωναν απο παντα γιατι δεν μπορυν να ξεφυγουν και υπομενουν τα τεκτενομενα υπομονετικα, λενε ''επιτελους ξημερωνει και δεν θα πληρωνω ΠΙΑ τα παντα εγω, κι αν ειναι να υποφερω ΚΙ ΕΓΩ δεν πειραζει''
Φωναζουμε για άλλες χωρες τι καλα που ειναι αλλα μην τυχον και παμε να γινουμε σαν κι αυτες!!!!!!!! επανασταση!!

Ετσι ειναι ο Ελληνας μολις τον ταρακουνησουν απο την λήθη του ξεσηκωνεται!!!

φωναζουνε για εθνικη κυριαρχια και άλλα συναφη αλλα κανεις δεν εγραψε μια αραδα διαμαρτυριας στο παρακατω μου!

Ειναι τραγικο φιλε μου, προκειμενου να μην ξεβολευτουμε δεν μας νοιαζει κι αν βουλιαξουμε, αυτο επικρατεί δυστυχως! Δεν βλεπουμε την μυτη μας Θεοδωρα!!!

Απόσπασμα:
Απο τον εαυτον μας πρωτα απο ολα!!! Κανε εναν απολογισμο (κι εγω μαζι σου) τι αγορασες χωρις αποδειξη απειροελάχιστα, τι υπηρεσιες προσεφερες χωρις να δωσεις αποδειξη ούτε ΜΙΑ, τα τελευταια 35 χρονια, καντα μια σουμα πηγαινε στο Παρακαταθηκων και Δανειων και ακτεθεσε τα με αιτιολογια ''επιστροφη των δικων μου κλεμμενων''!!! τι θα κάνουν €175 σου λέω εγώ… Γιώργο έχεις καταλάβει τι έχουν κλέψει? Βέβαια όχι
Τι λες? εχουμε τα κοτσια να το κανουμε? Οχι βεβαια, αφου οι ιδιοι δεν αναγνωριζουμε το φταιξιμο μας πως θα το κανουμε? Θελει παιδεια το πραγμα που εμεις δεν εχουμε...τα παιδια αμς ισως να την αποκτησουν!
Ανάλογη και καλύτερη παιδεία σε διαβεβαιώ ότι την έχω και από την οικογένειά μου αλλά και από το εξωτερικό όπου σπούδασα πολλά χρόνια και περισσότερα που δούλεψα. Πού να την εφαρμόσω? Στους Καραμανλήδες – Σημίτηδες - Παπανδρέου, Τσοχατζόπουλους, Παπαντωνίου, Πάγκαλους, Λιάπηδες, Χατζηδάκηδες και άλλους που ουκ έσται τέλος?

Με έχεις για τόσο ######? Μου έπιναν το αίμα τόσα χρόνια, τους πήρα χαμπάρι, θα προσπαθήσω να τους το πάρω πίσω ή / και να τους το πιώ εγώ τώρα. Για την χώρα μου 'πολεμάω'. Εσύ για ποιόν?

Last edited by ckk; 31-12-2010 at 11:24.
Reply With Quote
Παλιό 31-12-2010, 11:22
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Albatros Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλά μόνο τα παιδιά με τις βόμβες αντιδρούν ????

Ο καθένας στον τομέα του και στις δυνατότητές του. Οι γιαγιάδες στον πόλεμο του ’40 έπλεκαν κάλτσες για τους πολεμιστές πατεράδες μας. Logistics λέγεται αυτό στα πολεμικά και επιχειρησιακά. Δεν τα επιστρέφουν και θέλουν Πόλεμο – πόλεμο θα έχουν λοιπόν.

Last edited by ckk; 31-12-2010 at 11:23.
Reply With Quote
Παλιό 31-12-2010, 12:25
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ckk Εμφάνιση μηνυμάτων
Ανάλογη και καλύτερη παιδεία σε διαβεβαιώ ότι την έχω και από την οικογένειά μου αλλά και από το εξωτερικό όπου σπούδασα πολλά χρόνια και περισσότερα που δούλεψα. Πού να την εφαρμόσω? Στους Καραμανλήδες – Σημίτηδες - Παπανδρέου, Τσοχατζόπουλους, Παπαντωνίου, Πάγκαλους, Λιάπηδες, Χατζηδάκηδες και άλλους που ουκ έσται τέλος?

Με έχεις για τόσο ######? Μου έπιναν το αίμα τόσα χρόνια, τους πήρα χαμπάρι, θα προσπαθήσω να τους το πάρω πίσω ή / και να τους το πιώ εγώ τώρα. Για την χώρα μου 'πολεμάω'. Εσύ για ποιόν?
Aυτη ειναι η διαφορα μου με ολους τους άλλους!!!! Δεν κοιταω προσωπα και χρωματα αλαλ κανω αυτο που μου υπαγορευει η συνειδηση μου!!!!

Χρηστο μου, δεν πολεμας για την χωρα σου αλλα για τον εαυτον σου!!!! Οπως και ολοι οι άλλοι δηλαδη. Σε παρακαλω μην το παρεις προσωπικα δεν το λεω εν ειδη προσβολης αλλα εν ειδη γενικης διαπιστωσης για ολους!

Αν πολεμαγες/ατε για την χωρα εγωισμοι σαν και το με κοκκινα γραματα πιο πανω δεν θα χωρουσαν!!
Ξερεις που θα ταν η ηττημενη Γερμανια το 1945 αν οι γερμανοι ελεγαν ''εμεις καναμε τον πολεμο? οχι! οι πολιτικοι τον εκαναν γιατι να δουλεψω και να υποφερω?? ας πληρωσουν αλλοι την νυφη''
Reply With Quote
Παλιό 31-12-2010, 13:03
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Ολοι η άλλοι με τι σκεφτόμαστε κατά την άποψή σου; Στον οίστρο σου πάνω δεν προσέχεις τι γράφεις!

Ολοι για τους εαυτούς μας πολεμάμε, όπου εαυτός, οικογένεια, φίλοι κι όλοι μαζί οι εαυτοί κάνουν τη χώρα μας. Σε παρακαλω μην το παρεις προσωπικα δεν το λεω εν ειδη προσβολης αλλα εν ειδη γενικης διαπιστωσης για ολους! Το χρησιμοποιείς συνέχεια σα δικαιολογία! Αν δεν το εννοείς προσωπικά να μην τα γράφεις έτσι!

Αν πολεμαγες/ατε για την χωρα εγωισμοι σαν και το με κοκκινα γραματα πιο πανω δεν θα χωρουσαν!!
Ξερεις που θα ταν η ηττημενη Γερμανια το 1945 αν οι γερμανοι ελεγαν ''εμεις καναμε τον πολεμο? οχι! οι πολιτικοι τον εκαναν γιατι να δουλεψω και να υποφερω?? ας πληρωσουν αλλοι την νυφη''

Το έχουμε ξαναπεί, αν η ηττημένη Γερμανία το 1945 δε γειτνίαζε με τους Σοβιετικούς, ούτε εδώ ούτε πουθενά δε θα ήταν.
Δε θα είχε πει ποτέ ο JFK το περιβόητο "Ich bin ein Berliner!"

Για να μην πούμε τι εθνικότητα είχαν οι εργάτες για την ανοικοδόμηση...
[/QUOTE]
Reply With Quote
Παλιό 31-12-2010, 13:44
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Απόσπασμα:
Έφτασε λοιπόν η ώρα που ένας moderator με επαναφέρει στην τάξη .

Εμένα, που μονίμως είμαι εριστικός και ψάχνω αφορμές για έντονες αντιπαραθέσεις.

Σου ζητώ ταπεινά συγνώμη φίλε μου, και σου υπόσχομαι να μη ξαναγράψω τη γνώμη μου για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μου...
θοδωρη....μαλλον εισαι υπερβολικος.
μονο εριστικος και αντιδραστικος δεν εισαι......κανεις λαθος ζητωντας συγνωμη απο εναν συμφορουμιτη,που δεν νομιζω να λειτουργησε σαν moderator...
καλυτερα θα ειναι,αν θεωρεις οτι σε προσβαλε ο νικος,να του τα χωσεις κανονικα(εγω αυτο θα εκανα)....
σορρυ για την υποδειξη,αλλα σε νιωθω φιλο μου......
ασε που με τις αποψεις σου στηριζεις και τον georgep...
Reply With Quote
Παλιό 31-12-2010, 17:20
nikos-x Ο/Η nikos-x βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2010
Περιοχή: Εγκλωβισμένος στην πόλη !!!
Μoto: HONDA VARADERO 1000 - BMW μπλουζάκια

Απόσπασμα:
[CENTER][FONT=Comic Sans MS]Θα μπορούσα να γράφω μέχρι το πρωί, άλλα νύσταξα….
Και κουράστηκα…..
Από την υποκρισία…
Να είσαι σίγουρος πως πάντα θαύμαζα το πνεύμα σου και οι απόψεις σου έχουν βάση, τα σχόλια μου δεν αφορούσαν προσωπικά εσένα, που ήπιαμε κι ένα ποτηράκι μαζί, κάναμε μερικά χιλιόμετρα, ανταλλάξαμε δυο κουβέντες και για 'μένα αυτά είναι που μετράνε. . . γνώμες; χιλιάδες, δεν υπάρχει λόγος να αλληλοφαγωνόμαστε.

Καλή χρονιά να έχουμε και να προσπαθούμε για το καλύτερο.
Reply With Quote
Παλιό 31-12-2010, 17:32
Senior Member

Απόσπασμα:
Aυτη ειναι η διαφορα μου με ολους τους άλλους!!!! Δεν κοιταω προσωπα και χρωματα αλαλ κανω αυτο που μου υπαγορευει η συνειδηση μου!!!! Γιώργο έχω την εντύπωση ότι αλληθωρίζεις λίγο προς το ΠΑΣΟΚ… δυστυχώς δεν είσαι υπεράνω. Κατακριτέο δεν είναι, δεν είσαι όμως ανεπηρέαστος.
Χρηστο μου, δεν πολεμας για την χωρα σου αλλα για τον εαυτον σου!!!! Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος. Πολεμάω συλλογικά για την χώρα μου και το μέλλον της. Δεν μου απάντησες εσύ για ποιόν? Οπως και ολοι οι άλλοι δηλαδη. Σε παρακαλω μην το παρεις προσωπικα δεν το λεω εν ειδη προσβολης αλλα εν ειδη γενικης διαπιστωσης για ολους! Αν πολεμαγες/ατε για την χωρα εγωισμοι εγωισμοί… ??? σαν και το με κοκκινα γραματα πιο πανω δεν θα χωρουσαν!! Δεν είναι εγωισμός Γιώργο ότι μου έκλεβαν τις κότες ΜΟΥ τόσα χρόνια… διαπίστωση είναι. Θα τους αφήσω έτσι, τώρα που τους ανακάλυψα? Εσύ δεν το βλέπεις έτσι, διότι δεν μπορείς να δεις ότι μας έκλεβαν. Ούτε η μη επίγνωση του γεγονότος είναι κατακριτέα.
Δεν βλέπω παραλληλισμό με την εμπόλεμη κατάσταση. Δεν είπε κανείς ότι πάρθηκαν μαζικά ζωές. Αυτό που υποστηρίζω, είναι ότι επάρθηκαν μαζικά περιουσίες και standards ζωής. Και έφτιαξαν αυτοί, που δεν είχαν βρακί στον #### τους και δεν τους ήξεραν ούτε οι θυρωροί τους, τις δικές τους. Σε δικό μου κόστος. Έ, για αυτό θα πληρώσουν.

Και αφού επιστρέψουν αυτοί τα δισεκατομμύρια, που έφαγαν, τότε θα επιστρέψω και εγώ τα €175 μου. Δεν μου απάντησες όμως αν συμφωνείς να επιστρέψουν και αυτοί τα χρήματα ή μόνο εμείς?

Last edited by ckk; 31-12-2010 at 17:35.
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης