![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Και γενικά από τη στιγμή που το κάναμε το θέμα "εμείς και εσύ" χάλασε... |
|
|||
|
|||
![]()
ελα τωρα,σταμααατα!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εγώ δεν πρόκειται να αντιπαρατεθώ παραπάνω αλλά ποιο πάνω μα είπες αυτό…..αλλά μάλλον κάτι άλλο συμβαίνει που δεν το πιάνω εγώ.. από μέρους μου να βγάλεις άκρη σύντομα και να περνάς ποιο συχνά να τα λέμε .Να είσαι καλά……
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δε θα μπω στην ουσία της αντιπαράθεσης, διότι κάτι δε γνωρίζω απ'ότι φαίνεται. Επίσης δε με ενδιαφέρει για ποιό λόγο γίνεται αυτή.
Θέλω μόνο να πω, γενικά όταν ψωνίζουμε κάνουμε και μιά έρευνα αγοράς. Μπορεί να βρούμε κάτι ακριβό, με συμπεριφορά που δε μας πολυαρέσει εκ μέρους του πωλητή, αλλά βολεύει επειδή είναι κοντά. Μπορεί να είναι μακριά ,αλλά η τιμή κι η αντιμετώπιση που έχουμε είναι τέτοια που μας "σκλαβώνει" κι αδιαφορούμε για την απόσταση. Εν τέλει, το φόρουμ έχει και προσφορά από τον Περιστερά για τα τακάκια, με συνολική τιμή 74 ευρώ, μπρος-πίσω με εργατικά και ΦΠΑ. Φίλε NLS χρησιμοποίησέ την και μη χαλάς τη ζαχαρένια σου ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Μετά από τις συνεχείς παροτρύνσεις των μελών μας, ξεκινάμε ομαδική αγορά σε τακάκια brembo .... Τακάκια για τα παρακάτω μοντέλα: HP2 K 1200 GT K 1200 RS K 1200 S R 1100 RS R 1100 S R 1150 GS R 1200 GS -09 R 1200 R R 1200 RT R 1200 S R 1200 ST R 850 RT Η ομαδική ΔΕΝ θα έχει περιορισμένη ημερομηνία λήξεως, ούτε minimum αριθμό συμμετεχόντων ..... Προνομιακή τιμή ειδικά για τα μέλη του GS Forum: 39 € το ζευγάρι τα εμπρός τοποθετημένα με τον ΦΠΑ, 35 € το ζευγάρι τα πίσω τοποθετημένα με τον ΦΠΑ !!! Το κατάστημα που θα μας προμηθεύει ΚΑΙ θα τα τοποθετεί σε όποιον θέλει, είναι ο Νίκος Περιστεράς. Μιχαλακοπούλου 144 - ΑΘΗΝΑ Τηλ: 210 7775380 ![]() ![]() ![]() ![]() Οδηγίες για την προμήθεια τακακιών, μέσω της ομαδικής αγοράς του GS Forum ! 1) Ποστάρεις στο συγκεκριμένο θέμα το ενδιαφέρον σου ..... 2) Στέλνεις με pm (προσωπικό μήνυμα) τα παρακάτω στοιχεία: Nickname: Ονοματεπώνυμο: Τηλέφωνο επικοινωνίας: Τύπο μοτοσυκλέτας: Εμπρός ή πίσω τακάκια ή όλα: 3) Τηλεφωνείς στον έμπορο 2107775380 (μετά από 3-4 ώρες, για να προλάβω ![]() για την τοποθέτηση την ημέρα κ ώρα που σ' εξυπηρετεί ... ![]() 4) Αφού ολοκληρώσεις (την τοποθέτηση ![]() ![]() .
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
φιλε συνωνοματε νικο δε σε ξερω και εσυ το ιδιο διαβασα ολο το post και σου λεω οτι η ολη φαση ειναι 100% θεμα παρεξηγησης οταν παιρνεις στο εν λογω καταστημα σου απαντουν απο το τμημα αυτο/των και μετα σε συνδεουν με τις μοτο (την πατησα και εγω μια φορα που πηρα για κατι που εψαχνα) το καλωδιο που σου ανεφεραν ειναι οντως εξτρα οταν βαζεις τακακια σε αυτ/το (αυτο το εχει η bmw και η mercedes) απλα καλο ειναι απο ολους μας πριν προβουμε σε κινησεις οπως εσυ να ειμαστε σιγουροι για αυτα που λεμε και ενα τελευταιο η αγορα πλεον ειναι ελευθερη ο καθενας μπορει να πουλαει οσο θελει δεν ειναι απαραιτητο οτι εμεις το παιρνουμε υπαρχει η ερευνα αγορας να ξερεις οτι ειμαι μαζι σου και οχι με τον εκαστοτε εμπορο απλα θελει λιγο προσοχη
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
OK ευχαριστώ πολύ.
Δεν με βολεύει καθόλου εκεί που είναι αλλά σε καιρούς κρίσης, θα βρω τον τρόπο να πάω. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τι να τις κάνουμε τις χάντρες;! επίδομα χαμηλοσυνταξιούχων | ortho | Επικαιρότητα | 5 | 22-10-2010 20:10 |
Τι γλώσσα μου έδωσαν; Ελληνική; | MARK | Κόσμος | 8 | 06-10-2010 11:07 |
Quiz......Βρήτε μου τις διαφορές... | vasorfa | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 20 | 06-07-2010 16:03 |
Σεξουαλικές φαντασιώσεις: Τι τις προκαλεί; | skippybi | Υγεία | 10 | 16-10-2009 11:02 |
Τι μου έτυχε??? | PortoLeone | Τι μας έτυχε | 17 | 05-02-2009 11:55 |