![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Last edited by Neo; 10-02-2011 at 10:42. |
|
|
|||
|
|||
|
Τί ωραία πράγματα!
Κάποιοι στέλνουν εργαζομένους - αστυνομικούς να καταστείλουν με όποιο τρόπο, μια έκρυθμη κατάσταση και είναι στο απυρόβλητο! Κάποιοι προωθούν ταραχοποιά στοιχεία να ματοκυλήσουν την Κερατέα και είναι στο απυρόβλητο! Τελικά, την πληρώνει ο ανυποψίαστος περαστικός και ο θερμόαιμος συνταξιούχος. Κι εμείς "μαλώνουμε" αν φταίνε τα ΜΑΤ ή οι Κερατιώτες... ![]() ![]() ![]() . |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
|||||||||
|
|||||||||
|
Μιας και εισαι εριστικος και προκλητικος διαβαζοντας και κρατωντας μονον τα μισα θα σου απαντησω στον ιδιο τονο νεουδι μου!!!!
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Μου φαινεται οτι οποιος ανακατευεται με τα πιτουρα τον τρωνε οι κοτες!!!! Να στο μεταφρασω? Αυτη η αντιληψη του ''ειμαι ηλικιωμενος και θα με σεβαστουν'' χαθηκε απο τοτε που τα παιδια σταματησαν να σηκωνονται απο το καθισμα τους στο λεωφορειο οταν εμπαινε ηλικιωμενος και δεν υπηρχε πουθενα να καθισει!!! Επισης αυτη η αντιληψη χαθηκε οταν οι μαθητες απαξιωνουν τους καθηγητες τους και κοντα σε αυτους ολους τους μεγαλυτερους τους!! Εγω δεν ανηκω σε αυτην την καστα των αναρχοαυτονομων ξερόλων.......εσυ???? Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Προβοκατσια!!!! Αυτο λεω κι εγω, προβοκατσια κατα της αστυνομιας που πηγε να πραξει το νομιμο εργο της, με νομιμοτατο τροπο και σε συγκεκριμενιο σπιτι ηταν τα επεισοδια αυτα!!! Προβοκατσια απο μεριδα ντοπιων πολιτικαντιδων εναντι της αστυνομιας!!!! Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Αν εισαι στην πλατεια της γειτονιας σου και βγουν ροπαλα απο παρεες νεαρων τι θα κανεις? θα κατσεις να ρωτησεις το πως και το γιατι??? Για σενα φιλε μου αυτα παραπεμπουν σε άλλες εποχες γιατι δεν τις εζησες και νομιζεις οτι ετσι ηταν....δεν ηταν ομως ετσι, ηταν πολυυυυυυυ χειροτερα!!! Αυτα που λεω φιλε μου παραπεμπουν στο ''εχουν γνωσι οι φυλακες'', κοινως απο καβγαδες, οδομαχιες κ,λ.π. που προξενουν ΑΛΛΟΙ ,ο εξυπνος ανθρωπος την κανει με ελαφρα πηδηματακια!! Κι αν ειναι το σπιτι του κοντα παει με το ελικοπτερο, κοινως απο αλλου!!!! Απόσπασμα:
Γιαυτο, γελα οσο θες...........!!! Τωρα δηλαδη πόοοσο μεγαλωσες? Α, μαλιστα, ειδες τους ΜΑΤ ατζηδες να βαρανε χωρις λογο κι αιτια!!! Αυτο δεν ειδες???? Ξεχασες ομως εσκεμενα (παλι) να δεις αυτους οι οποιοι ξεκινανε τα επεισοδια πετωντας μολοτοφ και σπαζοντας το ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΥ προκαλοντας τους ΜΑΤατζηδες να βαρεσουν!! Ξεχασες ομως εσκεμενα να μας πεις (παλι) οτι αυτοι οι αναρχοαυτονομοι αλητες ανακατευονται μαζι σας στην πορεια κια καλυπτονται στο ΔΙΚΟ ΣΑΣ πληθος και επιτιθονται μεσα απο εσας!!! Πως δηλαδη να ξεχωριστουν και να τις φανε μονον αυτοι οι αναρχοαυτονομοι? Μηπως η πορεια διαθετει συστημα excel ωστε να γινεται ''sort by koukoula'' ¨η ''sort by molotof type''? Απόσπασμα:
το γαλακτομπουρεκο μου αρεσει!!! Last edited by GeorgeP; 10-02-2011 at 13:50. |
|
|
|||
|
|||
|
[QUOTE=GeorgeP;313156][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=blue]
Οποιος βριζει την μανα μου του βριζω την δικια του και μετα τον πλακωνω σε κλωτσομπουνιδια ακομα και αν ειναι διπλασιος απο εμενα, ειτε ειμαι ΜΑΤατζης ειτε ειμαι ναυαγοσωστης!!! Δεν εχει να κανει το επαγγελμα σε αυτο......και ως εκ τουτου ΝΑΙ αυτα τα ιδανικα πρεσβευω!!! Αγαπητέ Γιώργο είσαι λάθος, αυτοί οι συνάνθρωποι μας πρέπει να γνωρίζουν ότι θα πρέπει να κλείνουν τα αυτιά τους και να μην δείνουν σημασία στο τι λένε οι γύρω τους, διότι αν κάποιος τον στολίζει με διάφορα επίθετα δεν το κάνει γιατί έχει κάτι προσωπικό μαζί του, επιπλέον επίτρεψε μου να σου πω ότι αυτοί δεν έχουν κάνει κάποιο μεταπτυχιακό στην Αγγλία και έχουν τελειώσει ένα Λύκειο μόνο, κουβαλόντας μαζί τους πολλά κόμπλεξ ........, στα ΜΑΤ για να πας πρέπει να σου λείπουν πολλές παρασκευές όπως λέει και ο κολητός μου που είναι στην δίωξη ![]() Θεωρώ ότι ο Δημήτρης έδωσε μια πολύ καλή απάντηση
|
|
|
|||
|
|||
|
[quote=pirate;313162]
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
[quote=pirate;313162]
Απόσπασμα:
νομιζω οτι εχεις προσεξει κι εσυ στα διαφορα σποτ οτι εχουν πολυ ηρεμια αυτοι οι ανθρωποι. Πανε τους βριζουν τους σκουντανε και δεν λενε κουβεντα!!!! Κουβεντα θα πουν και γρόθους θα ριξουν μαζι με ξυλιες οταν τα πραγματα παρεκτραπουν απο τον οχλο (αναρχοαυτονομοι) και παρουν εντολη να επαναφερουν την ταξη......μονον τοτε!!! και τοτε ναι, αν συνεχισεις να τους βριζεις το σπιτι..... γινονται αγριοι!!! Το ιδιο θα εκανες κι εσυ κι εγω!! Κι εγω μονον Λυκειο εχω βγάλει, οπως και το 80% της γενιας μου, και μια τεχνικη σχολη τι σημαινει αυτο δηλαδη? Ο Δημητρης (αρκας) εδωσε πολυ σωστη απαντηση αλλα εγω δεν απαντησα στον Δημητρη!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ναρκωτικά Γιώργο δεν έχω κάνει ποτέ. Ούτε στο ιατρείο δεν έχω, όχι ναρκωτικά, ούτε καν αναισθητικό, άλλη είναι η δουλειά μου. Δεν αναφέρθηκα γενικά στην αστυνομία. Αναφέρομαι πάντα στις μονάδες καταστολής. Δε με ενδιαφέρει αν έχουν απολυτήριο γυμνασίου ή μεταπτυχιακό. Εγραψα παραπάνω ότι όσο είναι με τη στολή δεν τους υπολογίζω για συμπολίτες μου κι ανθρώπους. Δεν είναι, είναι ενάντιά μου. Δεν προστατεύουν εμένα, προστατεύουν τα λαμόγια τα αφεντικά τους. Επειδή έχω πάει σε πολλές πορείες κι έχω παρακολουθήσει άλλες τόσες, τα επεισόδια είναι επιθυμητά. Ακόμη κι αν αυτοί που τα προκαλούν δεν είναι προβοκάτορες ( εδώ γελάμε ), το κράτος τα θέλει. Το ότι η αστυνομία πιά γενικά έχει πάντα "χουντική" νοοτροπία είναι γεγονός. Οι φωτισμένοι άνθρωποι είναι η εξαίρεση. Και τελικά, όπως αρχικά είπα, αυτό που με ενοχλεί πιά σφόδρα είναι η γενική γραμμή αντιμετώπισης του κόσμου. Η κυβέρνηση τα έχει κάνει ##### και τρομοκρατεί τον κόσμο. Ακουσα τον ΓΑΠ πριν λίγο να μιλά σε ημερίδα του αμερικανοεβραιϊκού λόμπυ στην Αθήνα. Αυτό που μου την έδωσε είναι ότι μίλησε στα Αγγλικά. Εχεις ακούσει πολλούς πρωθυπουργούς όταν μιλούν στην πατρίδα τους να χρησιμοποιούν ξένη γλώσσα;;;; Για μένα αυτό είναι απαξίωση εκ μέρους του πρωθυπουργού της χώρας του και των πολιτών της. Αυτό και μόνο αρκεί για να είμαι καχύποπτος και να εντάσσω κάθε ενέργειά του, αυτού και των κομματόσκυλων του σε σχέδιο καταστροφής της πατρίδας μου. Να πάει να ψοφήσει αυτος και οι πραιτωριανοί του! |
|
|
|||
|
|||
|
Το θέμα δεν έχει να κάνει ούτε με τις βρισιές κατά των αστυνομικών δυνάμεων. Για το λόγω αυτό έχουν εκπαιδευτεί. Εάν οι ποδοσφαιριστές από αυτά που ακούνε ανέβαιναν στις κερκίδες και πλακωνόντουσαν με τους θεατές ποια είναι η διαφορά. Προσπαθούν να κάμψουν την αντίσταση του πληθυσμού που αντιδρά. Έστω και ψυχολογικά. Και θα τραβήξει πολλή καιρό ακόμα. Ο προβληματισμός μου είναι εάν υπάρξει ανθρώπινο θύμα τι έχει να γίνει μετά. Δεν αργεί ο άλλος να βγάλει καραμπίνα. Γενικά ο λαός μας έχει αρχίσει να αγανακτεί. Το ξέσπασμα είναι θέμα χρόνου.
Ο Θεός να βάλει το χέρι του με αυτούς τους ανεγκέφαλους που έχουμε στην ηγεσία….. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Στην πρώτη παράγραφο, είσαι νομίζω λίιιγο λάθος... Διότι αναλογίσου... ποιο είναι το νόημα και η έννοια της αστυνομίας; Ποιος ο λόγος ύπαρξής της; Νομίζεις πως χωρίς αστυνομία θα τα καταφέρναμε ως κοινωνία και ως έθνος; Λίιιγο ρατσιστικό το σχόλιό σου για έναν συμπολίτη και συνέλληνά σου! Στην δεύτερη παράγραφο έχεις δίκαιο, διότι αν ήσουν η επίσημη εξουσία τι θα ήθελες περισσότερο; Να έχεις όλο τον κόσμο απέναντί σου ή κάποιοι μπαχαλάκηδες να προκαλούν φασαρίες, οπότε να διαλύουν εν κατακλέιδι κάθε λαϊκή αντίδραση με την νόμιμη αντίδραση της αστυνομίας που πρεσβεύει την κοινωνία και την έννομη τάξη; Όσο για τον όρο πραιτωριανοί καλό! Αλλά σκεφτείτε, είτε η κυβέρνηση ήταν του Κ.Κ.Ε. είτε του ΠΑΣΟΚ, είτε της Ν.Δ. είτε του ΛΑΟΣ δεν θα έπαιζαν τον ίδιο ρόλο; Ξεκολλάτε με τις πολιτικές σας προτιμήσεις. Η αστυνομία είναι εκεί, γιατί πρέπει να είναι εκεί! Παίδες όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Αν δεν γίνει τελικώς ο ΧΥΤΑ στην Κερατέα, δεν πρέπει να ψάξουμε για καινούργιο χώρο; Μετά δεν θα περιμένουμε νέες αντιδράσεις από την νέα τοπική κοινωνία; Μετά όταν θα έρχονται τα πρόστιμα από την Ε.Ε. για την ύπαρξη των παλαιών χωματερών, δεν θα λέμε εξοργισμένοι όλοι, που ήταν οι εκάστοτε κυβερνήσεις που δεν έκαναν τίποτα όλα αυτά τα χρόνια; Πολλά λέμε, αλλά τίποτα δεν λέμε! Τι πρέπει να λέμε; Να λέμε τα πράγματα απλά, δυνατά και σταράτα! Οι μεσοβέζικες κουβέντες, λίγο έτσι και λίγο γιουβέτσι μας έφεραν εδώ, διότι η πολύ κουβέντα δείχνει ατολμία! Τέρμα, όπου υπάρχει ανομία και παρανομία να καταστέλεται εκ των βάθρων! Όπου παρατηρείται κατάχρηση εξουσίας να "χτυπιέται" εν τη γενέσει της! Όσο για τον συγγενή του Τάκη, δυστηχώς πλήρωσε την παράνοια του παραλογισμού της έντασης της στιγμής σε συνδιασμό κακώς εννοούμενης κατάχρησης εξουσίας! |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Στα 12 € το πακέτο τα τσιγάρα (για το κόψιμο του καπνίσματος) ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Υγεία | 32 | 05-03-2011 13:09 |
| Σουβάλα ή αλλιώς Πολύδροσο! | morfeas | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 9 | 19-04-2010 19:48 |
| Mireo ή αλλιώς Ginius Driver | zipman | Πλοήγηση - Hardware και Software | 4 | 24-03-2010 12:05 |
| ενόχληση στα γόνατα ή αλλιώς, πονάν τα παλικάρια; | kostas-patra | Γενικά - Αναβάτης | 22 | 15-11-2009 22:03 |
| R1 ENDURO - Η αλλιώς ο ψυχασθενής SJAAK | panGS | Ταξίδια στο εξωτερικό | 16 | 22-06-2009 23:05 |