![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα μαν.Το 750 θα ήτανε το καλύτερο όσον αφορά σιγουριά και ασφάλεια αλλά μου έχουνε πει πολλοί και διάβασα και στο νετ ότι δεν λένε οι χαμηλωμένες αναρτήσεις.Θα ήθελα να μάθω τι γνώμη έχουνε και τα παιδιά εδώ.Μάλλον θα πάω με το 780 και θα "φάω" λίγο τη σέλα να το ρίξω 1-2 πόντους ακόμα.
|
|
|||
|
|||
![]()
από 7.100 σε 8000 με συναγερμό και abs??
Πως το βλέπεται παιδιά? Ευχαριστώ ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Είναι τσιμπημένο το άτιμο ... από 6.200 το παλιό, το χτυπήσανε 8.000;;; Τι αλλάξανε ρε γμτ και το φτάσανε εκεί; Μωρέ, ποιός έχει την υπομονή να τους αφήσει κανά εξάμηνο να τσιγαριστούνε ... θ' αρχίσουν προσφορές τύπου ABS -θερμαινόμενα-αλάρμ. Εδώ χανόμαστε, η BMW το χαβά της. Αϊ στο καλό, συγχίστηκα βραδυάτικα!
Για τα θερμαινόμενα, αν τα θες, θα τα πάρεις τώρα πακέτο. Μετά μη μπαίνεις στο ράβε ξήλωνε. Και θα με θυμηθείς τις κρύες μέρες και νύχτες, όταν θα αναδύεται η γλυκιά ζεστασιά στις παλάμες σου (ζεστό χέρι = άνετη οδήγηση). |
|
|||
|
|||
![]()
Γιάννη (οrtho) οι νέες τιμές μας ξαναβάζουν στο παιχνίδι ...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Πράγματι Νικόλα! με τις τιμές αυτές δεν απαξιώνονται τα Dakarάκια μας! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
σε ευχαριστώ φίλε ortho.
Eίμαι σε αναζήτηση μοτοσυκλετας και το φόρουμ μου είναι πολύ χρήσιμο |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Και κόλλησα... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Άντε να πάρουμε και μεις τα δικά μας.Νιώθω μειονεκτικά.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα παιδιά! Έχω μια ιδέα η οποία μπορεί να είναι παράλογη σχετικά, αλλά θα την πω.
Αν μαζευτούμε πάνω από 4 ή 5 άτομα που επιθυμούμε το συγκεκριμένο μηχανάκι θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο από οικονομικής άποψης ή αξεσουάρ. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Βαλίτσες για μονοκύλινδρο g650gs | vroom | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 4 | 17-01-2011 11:31 |
Αγορά G650GS 2009 | stelanja | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 7 | 14-01-2011 12:43 |
Πωλείται Bmw G650gs σε άψογη κατάσταση | Neo | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 2 | 08-10-2010 15:39 |
Η γνωμη σας για την g650gs. | xdoum | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 11 | 06-08-2010 16:22 |
NEO BMW G650GS | S.T | Νέα μοντέλα BMW | 12 | 17-02-2009 23:44 |