![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Κυκλόφόρησε ένα βίντεο που ένας αστυνόμικός χτυπάει εν ψυχρώ ένα διαδηλωτή στο κεφάλι. Λόγω της σκληρότητας του αλλά και του υβριστικού περιεχομένου του δε το ανεβάζω. Όποιος θέλει ας μπει να το δει :
http://www.doctv.gr/page.aspx?itemID=SPG1056 |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Φίλε ortho επειδή το ύφος μου ίσως να είναι παρεξηγήσιμο, θα ήθελα να διευκρινίσω: Η φράση «δεν σου αρέσει παραιτήσου» έχει ποσταριστεί και σε άλλα θέματα, σε πληροφορώ δεν είναι εύκολο για κανένα να παραιτηθεί όποια δουλειά και να κάνει ειδικά σήμερα που το θέμα δεν είναι αν σου αρέσει η δουλειά σου αλλά αν έχεις δουλειά. Πολύ περισσότερο για τους ένστολους που έχουν δώσει όρκο για τα σώματα που υπηρετούν , αφήνοντας έτσι δευτερεύων θέμα τις συνθήκες που αντιμετωπίζουν. Το θέμα προς συζήτηση αναφέρεται στον ένα αστυνομικό αυτόν που τραυματίστηκε και όχι στον αν κάνει σωστά η αστυνομία τη δουλεία της. Εδώ θα πρέπει να εξετάσουμε αν ο αστυνομικός είναι θύμα της ίδιας του της υπηρεσία, την οποία δεν μπορεί να αποποιηθεί ως ένστολος. Το να λέμε ότι υποβόσκει η βία μέσα του είναι σαν να κατηγορούμε ένα γιατρό ότι υποβόσκει σαδισμός από το πόνο που προκαλεί με τις ενέσεις του και τα εργαλεία του. Όταν έχεις να κάνεις με εκρηκτικές ύλες - περί αυτού πρόκειται η κρότου λάμψεως δεν απαραίτητο να κάνεις εσύ το λάθος χειρισμό για να συμβεί το κακό. Υπάρχει η αστοχία υλικών ή ο εξωτερικός παράγων – κάτι που βλέπεις μπροστά σου να σε κάνει να μην την πετάξεις αμέσως στο ελάχιστο χρόνο μετά τη απελευθέρωση της περόνης (2-4 sec), αν βέβαια δεν τη τράβηξε κάποιος άλλος τη περόνη από το εξοπλισμό του και πάλευε με το χρόνο να τη ξεφορτωθεί. Ατύχημα θα μπορούσε να υπάρχει στην εκπαίδευση του όχι κατά των συνθηκών της εργασίας του πολύ μάλλον όταν δεν γνωρίζουμε πως έγινε. Δεν είπα τίποτα καινούργιο αυτά ήθελα να πω όταν σου απάντησα αλλά με άλλο τρόπο. |
|
|||
|
|||
![]()
Σε αυτό που καταλήγουμε συνολικά giotis είναι ότι δεν ξέρουμε σε τι έχουμε ορκιστεί, είτε γιατροί είτε αστυνομικοί. Αν είναι η τυφλή υποταγή στις εντολές των ανωτέρων, ανεξαρτήτως με τι έχουμε να κάνουμε, κάπου μας έχουν εξαπατήσει.
Θα το πω μία φορά ακόμη, για κάποιους συμφορουμίτες αστυνομικούς. Με τον εποχούμενο αστυνομικό δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα, είναι φίλος και προστάτης μου. Ο ασφαλίτης δεν είναι. Ο ΜΑΤατζής που δε φέρει διακριτικά και καλύπτει το πρόσωπό του δεν είναι φίλος μου. Κι όταν βλέπω πως ενεργούν είναι εχθροί μου, απλά διότι δε σέβονται τη σωματική ακεραιότητα κανενός. Δεν υπάρχει δικαιολογία για παρεκτροπές. Οπως υπάρχουν καθίκια συνάδερφοί μου που εκμεταλλεύονται την ανάγκη των ασθενών είναι εχθροί μου και ντροπή των ιστρών, έτσι υπάρχουν και συνάδερφοί σας που ντροπιάζουν την αστυνομία, που έβαλαν μία στολή και ντροπιάζουν το εθνόσημο. Αν αυτό δε γίνεται κατανοητό, δε μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Και για το φίλο προηγουμένως, σε χουντικά γλέντια μέσα στα δάση δεν παίρνω μέρος εγώ. ![]() Last edited by ortho; 30-06-2011 at 23:48. |
|
|||
|
|||
![]()
Αν βάλεις τον εαυτό σου με μια στολή ματατζή να σταθεί μέσα σε ένα πλήθος, Θα μπορούσε να μην χρησιμοποιήσεις τον εξοπλισμό σου προκειμένου να επιβιώσης;
Και αν ναι για πόσο χρόνο; πόσες μέρες; όταν αυτό θα σου συμβαίνει για μήνες για χρόνια; Εκεί οι αστυνομικοί δεν πάνε, τους στέλνουν και δεν μπορούν να το αρνηθούν. Αυξημένο εργασιακό στρες δημιουργεί παρενέργειες αλλά μπορούν να αλλάξουν περιβάλλον; Υ.Γ Δεν είμαι αστυνομικός είμαι ένας απλός πολίτης που γνωρίζω τη δουλειά των αστυνομικών |
|
|||
|
|||
![]()
Δε μου πέρασε ποτέ από το μυαλό να πάω για στυνομικός, όπως δε μου πέρασε ποτέ από το μυαλό να γίνω ΔΥ για τη σιγουριά του μισθού που κι αυτή τώρα χάνεται.
Αν κάνεις κάτι που δεν το πιστεύεις φίλε μου, τότε μην το κάνεις! Αλλιώς δεν υπάρχουν δικαιολογίες! Οποιος δεν αντέχει το στρες της δουλειάς του και τις απαιτήσεις της απλά αλλάζει δουλειά. Τα ΜΑΤ Γιώτη δεν προστατεύουν εμάς. Και προσωπικά όταν βλέπω τους σιδερόφραχτους μου ανακατεύονται τα έντερα. Πως να το πω;! Νιώθω ότι κινδυνεύω αν πρέπει να περάσω δίπλα τους ακόμη κι αν δε γίνονται επεισόδια. Είμαι εγώ προβληματικός; Μπορεί. Είναι όμως γεγονος ότι η συμπεριφορά πολλών από αυτούς μειώνει το σεβασμό του κόσμου στην αστυνομία και το λειτούργημα που αυτή επιτελεί. Να το πάρουμε κι επαγγελματικά; Οι γιατροί χαρακτηριζόμαστε συλλήβδην διεφθαρμένοι και φακελλάκηδες και φοροφυγάδες. Ο ΜΑΤατζής που σκάει το γκλομπ στο κεφάλι του ασκεπή, πως πρέπει να χαρακτηριστεί; Το ποσοστό των προβληματικών προσωπικοτήτων στα ΜΑΤ είναι σίγουρα μικρότερο από το ποσοστό των επίορκων ιατρών; Που σε τελική τον γιατρό τον αλλάζεις αν τον πιάσεις φάουλ, του έχεις ήδη μιλήσει, κι αν τον καταλάβεις την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια, ο ΜΑΤατζής μπορεί να σου σπάσει το κεφάλι πριν καταλάβεις ότι είναι "βλαμμένος". |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Έως και 50% η μείωση των διοδίων, αλλά από το τέλος του καλοκαιρι | gsmaniac | Ελλάδα | 10 | 14-06-2011 18:26 |
Πληρώνουμε και ιδιωτικά σχολεία των παιδιών των υπαλλήλων του υπουργείου Εξωτερικών | ckk | Μου τη δίνει που ..... | 16 | 08-03-2011 15:09 |
Η Ελλάδα έχασε τους Μεσογειακούς | danaos | Ελλάδα | 27 | 30-01-2011 08:43 |
Το νερό των υαλοκαθαριστήρων του αυτοκινήτου μπορεί να προκαλέσει τη "νόσο των λεγεων | riko46 | Υγεία | 9 | 27-06-2010 01:10 |
Σε τροχαίο έχασε τον δεύτερο γιο του ο Μαλούχος | S.T | Επικαιρότητα | 5 | 15-12-2009 01:00 |