![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ελα κι ενα γρηγορο κουιζ γιατι αναχωρω...
Γιατι η γυναικα ΔΥ οταν γεννουσε (επί σειρα ετων) επαιρνε τουλαχιστον 1 χρονο αδεια... κ´ η γυναικα ΙΥ 2 μηνες...???? ![]() ![]() ![]() Για να σας δω πουλακια μου... Φιλια με αγαπη (προς ολους τους ΙΥ ![]() CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
Οι μαναδες ΙΥ ;;; Είναι ενός Κατωτερου Θεού...;;;
CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
...σε σχεση με εναν στρατιωτικο που βγαινει στη συνταξη στα 35 του? ...σε σχεση με εναν ιδιωτικο που παιρνει το βασικο και τα υπολοιπα μαυρα? αλλα φιλε μου ειναι ολα θεμα επιλογης,τυχης,ατυχιας,συγκυριων η πορεια του καθενος απο μας! ![]() η μανα δυ κωστη μου παιρνει ενα χιλιαρικο ενω η μανα ιυ με τα ιδια προσοντα μπορει να παιρνει τα διπλα+! και να ξερεις οτι ειμαι κατα της νοοτροπιας των πολλων δυ,αλλα δεν ειναι σωστο να τους τσουβαλιαζεις ολους και να τους χαρακτηριζεις μ αυτο τον τροπο!βγαζεις κακια και φθονο και δε σου ταιριαζει! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Είναι αλήθεια τόσο δύσκολο να δούμε πέρα απ τη μύτη μας ξεφεύγοντας από την τεχνητή αντιπαλότητα που κατασκεύασαν για αναλωνόμαστε σε αντιπαραθέσεις και να μη βλέπουμε το πασιφανές!!!
Οι ΔΥ και οι μειώσεις τους αποτέλεσαν την τέλεια πλατφόρμα και εργαλείο για να εφαρμοστούν στον Ιδιωτικό τομέα οι ευσεβείς πόθοι των εργοδοτών και του μεγάλου κεφαλαίου που θα βγει και απ αυτή την κρίση ενισχυμένο. Μέχρι και τα Χριστούγεννα και το Πάσχα πέρυσι εκδόθηκαν υπουργικές αποφάσεις που απειλούσαν δήθεν με αυτόφορο όποιον εργοδότη δεν έδωνε δώρο ενώ ταυτόχρονα καταργούνταν τα δώρα στους συνταξιούχους ΔΥ και περικόπτονταν κατά 30% των εν ενεργεία. Είδατε ανάλογη απόφαση στη συνέχεια για το επίδομα αδείας; Οι εφεδρείες, απολύσεις κλπ των ΔΥ είναι το τέλειο πρόσχημα για την κατ επέκταση και κατ αναλογία πλήρη κατάργηση στο μέλλον των συλλογικών συμβάσεων του ιδιωτικού τομέα. Η αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιδότησης ξεκίνησε πρώτα από τον Δημόσιο τομέα εδώ και χρόνια για να περάσει αναίμακτα και στον ιδιωτικό. Είναι τυχαίο που ο ΣΕΒ τελευταία το παίζει προστάτης των εργαζομένων για να πουλήσει κοινωνικό προσωπείο αλλά κατηγορεί τάχα μου το κράτος και τις αποφάσεις του; Οι αποφάσεις είναι ειλλημμένες και το σχέδιο προχωρά, αλοίμονο στους κοντόφθαλμους που ασχολούνται ακόμα με τις εσωτερικές χαζοδιαμάχες που φθείρουν αντί να ενώνουν ενάντια σαυτό που μας βρήκε ανεξάρτητα από την ιδιότητά μας. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
το "κατεστημενο" στην Ελλαδα ειναι το Δημοσιο...αν τελειωσουν με αυτο...τοτε ο Ιδιωτικος τομεας θα ειναι πανευκολος...ηδη η κατασταση στον Ιδιωτικο τομεα εχει φτασει στο απροχωριτο για πολλους εργαζομενους... οταν παρει το σπιτι του γειτονα φωτια...θα παρει και το δικο σου... σε ενα πολεμο (γιατι πολεμο εχουμε απλα δεν το λεμε) πρεπει προτιστος να γνωριζεις ποιος ειναι ο εχθρος σου...και δεν νομιζω οτι εχθρος μας αυτη την στιγμη ειναι ο ΔΥ ή ο ΙΥ ή ή ή.... Last edited by asotosios; 07-10-2011 at 13:39. |
|
|||
|
|||
![]()
Οι μανάδες Ι.Υ. δεν έχουν μόνο 2 μήνες άδεια που το είδες γιατί η γυναίκα μου είναι στην Alpha και πήρε 4 μήνες και έβαλε και κάτι αναρρωτικές απο το ΙΚΑ όπως κάνουν σχεδόν όλες (το ίδιο και η κουμπάρα μας στην intralot). Δεν νομίζω οτι είναι τόσο αγγελικά πλασμένα στον Ιδιωτικό τομέα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ντινοπουλε.... εχω ζησει περιπου 5 χρονια στη Γαλλία... μη μου μιλας για Δημοσιο σε παρακαλω!!! Ανατριχιαζω...
Πες μου για το Γαυρο... CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα: