![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Κώστα όντως εσύ τα εχεις πει για την σχέση σου με την εταιρία...
κ δεν είναι κακό να είσαι άνετος οικονομικά.... Τωρα με τα λάστιχα, σου άνοιξα μια πόρτα να "βγεις" αλλά δεν το κατάλαβες.... Είμαστε μιά μεγάλη παρέα χωρίς κακίες(που λέγοντε από άλλους ρεζίληδες), αν πούμε και μια συμβουλή να μην εκλαμβάνετε αρνητικά.... Αλλά θα στο αναλύσω: Όσο και φτηνά να είναι τα λάστιχα στην Πάτρα, ποτέ δεν μπορούν να πιάσουν την τιμή του Περιστερά....ποτέ όμως...(ας με συγχωρήσει ο δωροθέτης) αλλά αυτό είναι το εμπόριο... ο Περιστεράς πουλά πιο κατω κ απο τον τιμοκαταλογο χονδρικης(το λεω από εμπορικό ενστκτο) Αν δεν είναι έτσι, είναι πολύ κοντά! Αυτό ήθελα να σου περάσω........... ίσως έπρεπε να σου στείλω ένα πμ.... Μην το πιέζεις άλλο, "το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν" |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Last edited by CPretenteriS; 06-03-2012 at 18:56. |
|
|
|||
|
|||
|
ακομα ειμαι ηρεμος...οταν τα παρω στη κρανα ,απλα κοιτα να μην εισαι μπροστα μου ουτε να μπορω καπου να σε βρω....και να σου πω και το τελευταιο...οταν πουλας κρανος που κερδισες στο σοφικο ,να μη βγαινεις και λες παπαριες του τυπου...δε πουλαμε τα δωρα αλλα τα χαριζουμε....λεμε τωρα ....λεμε....(bmwbikers)........
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Κάτσε να σου δώσω διεύθυνση... για να μη χάνεις χρόνο να ψάχνεις... ένα σου λέω μην ξαναβάλεις το όνομά μου στο στόμα σου...
Και ΑΠΕΙΛΕΣ... εκεί που σε παίρνει... Αυτό που είπα περί δώρων ΙΣΧΥΕΙ στο ακέραιο !! ΔΕΝ πούλησα δώρο για να βγάλω λεφτά... μάλλον εξ' ιδίων τα αλλότρια θα κρίνεις... Κάνω 1 μήνα διάφορες προσπάθειες να το αλλάξω στο νούμερό μου, οι οποίες ήταν άκαρπες και στην αγγελία που δεν πρόλαβες π@π@ρ@ να δεις στο GSForum γιατί κατέβηκε μετά από κουβέντα μου με το Λεοντόκαρδο, δεσμευόμουν ότι θα αγοράσω κράνος με τα έσοδα του κράνους... επειδή δε μου περισσεύουν... όπως σε κάτι εισοδηματίες σαν και του λόγου σου... εεε?? Στους BMWBikers λοιπόν ΔΕΝ ήμουν υποχρεωμένος να κάνω ανάλυση... got it?? Λοιπόν... stay the f u c k away from me... ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
ρε παιδια.....
![]() ![]() ![]() ![]() μην αφηνουμε τα προβληματα μας να ξεφευγουν εδω μεσα....παρακαλώ ηρεμια και ευγενεια απο ολους..... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απο τα γραφόμενα του Κώστα και του Γιώργου....φαίνεται ότι υπάρχουν διάφορες απο παλιά..... Τότε που Κώστας ,όπως πολλοί απο εμάς,συμφωνουσαμε ότι ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΣ, κάτι που σου έχουν χαρίσει..... Αν κάνω λάθος.....θα φταίει το Αλτσχάιμερ,παρακαλώ διορθώσετε με
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα μηνύματος Λεοντόκαρδου για τα δώρα του 2011:
..."Επειδή παρατηρήθηκε στις προηγούμενες χρονιές το φαινόμενο (σε πολύ περιορισμένη κλίμακα ευτυχώς) κάποιοι που κέρδισαν ένα δώρο που δεν τους ήταν χρήσιμο, να το "βγάζουν για πούλημα", θα παρακαλούσα να μην ξανασυμβεί αυτό σε καμία περίπτωση. Και αυτό γιατί, είναι τουλάχιστον άκομψο, για να μην το πω γυφτιά, ενώ κάποιος - σε περίοδο κρίσης/λιτότητας - πρόσφερε το δώρο αφιλοκερδώς, αυτός που το κέρδισε, να θέλει "να κονομήσει" απ' αυτή την ευγενή προσφορά ..." και η απάντησή μου στο αμέσως επόμενο post: "Τουλάχιστον ΞΕΦΤΙΛΑΣ αυτός που το έκανε... για να μην πω καμιά πιο βαριά κουβέντα μεσημεριάτικα... ![]() ![]() "Αν διάβαζες προσεκτικά κύριε ΦΟΝ... και έμπαινες πιο συχνά στο forum, θα καταλάβαινες ότι ο Νίκος μιλούσε για ΚΟΝΟΜΑ... πράγμα που όπως σου εξήγησα ήδη δεν ισχύει, καθώς στο θέμα που κατέβηκε (και που δε διαβασες καν) αναφερόταν ξεκάθαρα, ότι με τα έσοδα του κράνους θα αγοραζόταν νέο και θα ποσταριζόταν φωτό και γιατί όχι και απόδειξη αγοράς, καθώς θέλω Jet κράνος !! Προς γνώση και συμμόρφωση λοιπόν... Υ.Γ. Θες να μας πεις για τις προσφορές σου στα δώρα της πίτας 2011, 2012, κ.ο.κ??? |
|
|
|||
|
|||
|
Πριν από λίγο συζητούσα με κάποια παιδιά από την ομάδα Δίας.Τους ρώτησα αν είναι ευχαριστημένοι με τα Metzeler που φορούσε η μηχανή τους η οποία είναι ίδια με την δική μου.Η ερώτηση έγινε επειδή θέλω να αλλάξω ελαστικά.Λοιπόν ακούστε τι μου είπαν.
Φίλε μου λέει ο οδηγός της BMW Οταν πήρα τη μηχανή τα λάστιχα είχαν 27000 κμ και η μηχανή ήταν 2 ετών.Τώρα έφτασα τα 30000 κμ και γλυστράνε λίγο. Ξέρετε όλοι εδω μέσα ότι η αλλαγή ελαστικών όπως και άλλα πολλά των μηχανών αυτών γίνονται όταν το ελληνικό δημόσιο θα βρει λεφτά.Δηλ. ποτέ. Επομένως προτείνω μήπως και σταματησει αυτή η συζήτηση κάποτε να δωρίσει ο ιδιοκτήτης της προσφοράς τα λάστιχα σε μία μηχανή της ομάδας Διας στην Πάτρα. ΚΑι μπορεί μετά να δωρίσει και κάποιος άλλος κάτι άλλο σε μία άλλη μηχανή της ομάδας ΔΙΑΣ.Γιατί αφού το κράτος αδιαφορεί ας μην αδιαφορήσουμε και εμείς.Εμάς προστατεύουν όχι τους κρατικοδίαιτους Ετσι γλυτώνουμε και τις αψιμαχίες του στυλ εσύ είσαι λεφτάς αστο για άλλον ή δεν σε συμφέρει το δώρο κ.λ.π. Τις κόντρες προτείνω να τις κάνετε με πμ.Είναι καλύτερα για όλους |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| MICHELIN ANAKEE 2 vs BRIDGESTONE BT502 | nivam | Τεχνικά θέματα διάφορα | 36 | 21-10-2011 13:51 |
| Michelin ANAKEE ή scorpion pirelli ;;;;; | frame | Τεχνικά θέματα διάφορα | 62 | 29-04-2011 17:15 |
| GS & MICHELIN | PACO | Τεχνικά θέματα διάφορα | 2 | 18-09-2010 13:41 |
| Δοκιμή: Νέο Michelin Latitude Cross | arisxios | Αυτοκίνητο | 1 | 04-10-2009 11:40 |
| Michelin Anakee 2 σε 1150gs | kostas_366 | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 26 | 29-07-2009 01:06 |