![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Και εγώ ενδιαφέρομαι για καινούρια ελαστικά. Στέλνω pm
|
|
|||
|
|||
![]()
Και εγώ ενδιαφέρομαι για καινούρια ελαστικά. Στέλνω pm
|
|
||||
|
||||
![]() Ο έμπορος ενημερώθηκε ... τηλεφώνησέ του για ραντεβού ... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστώ Νίκο. Καλό βράδυ
|
|
|||
|
|||
![]()
Άλλαξα κι εγώ μέσα στην εβδομάδα..
Pirelli Scorpion Trail και πισω δισκόπλακα με τακάκια.. Όλα μαζι..350 ευρώ τελική τιμή..άψογος!! Τον Νίκο τον ήξερα και από πριν που είχα Ducati και μονο σ'αυτον έβαζα λάστιχα έτσι κι αλλιώς.. Συστήνεται ανεπιφύλακτα!! |
|
|||
|
|||
![]()
Η αλλαγη ελαστικων εγινε και στην δικη μου μηχανη .Απο τα Metzeler Tourance exp ,με τα οποια ημουν αρκετα ικανοποιημενος μετακινηθηκα στα Dunlop Trailmax TR91. Ο καιρος θα δειξει αν επραξα καλως.
Η εξυπηρετηση στον Περιστερα γρηγορη και αψεγαδιαστη. Ευχαριστω το GS FORUM |
|
|||
|
|||
![]()
Μόλις γύρισα από τον Νίκο
![]() ![]() ![]() ![]() Μαζί μου ένα επετειακό GS και το Varadero του αδερφού μου. Όλοι τα ίδια βάλαμε. Πάντα άψογο το μαγαζί με το Στέλιο (ο αδερφός του) , το Θανάση και τα άλλα παληκάρια που εργάζονται στο νέο κατάστημα ![]() ![]() ![]() Φίλος από τα παιδικά μας χρόνια, στο Περιστέρι ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ, γρήγορη και άψογη εξυπηρέτηση. Να είστε καλά!
|
|
|||
|
|||
![]()
Στο F650GS έκανα με τα Bridgestone 20.000km χωρίς να έχω αλλάξει... και είχαν ακόμα ζωή...
Τώρα με το R1200GS έχω 19.000km και τα Metzeler παρέδωσαν πνεύμα... πέρασα προχθές απ΄το Νικόλα και ενώ το μπροστινό είναι ΟΚ, το πίσω έχει φαγωθεί πανταχόθεν και από στρογγυλό... έχει γίνει τετράγωνο... ![]() ![]() Οπότε Νικόλα, ένα σετάκι Metzeler EXP και για μένα... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ενεκα της χωματινης εκδρομης το σκ
![]() ![]() Νικολααααα σου στελνω pm! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Βορείου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 272 | 23-12-2013 11:07 |
Ομαδική αγορά μπαταρίας Odyssey | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 638 | 13-12-2013 19:38 |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Νοτίου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 84 | 25-10-2013 18:34 |
Ομαδική αγορά ανταλλακτικών-MOTORWORKS | tallspiro | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 0 | 01-02-2010 18:31 |