![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Φίλε μου Νίκο, Χρόνια πολλά κι από δω να σε χαίρονται αυτοί που σ' αγαπάνε ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φώτη μου να είσαι καλά και πάντα επιτυχίες
![]() ![]() Φίλε Νίκο, από τότε που 1200άρισες, δεν πιάνεσαι. . . που είσαι για; ![]() Δημητράκη μας, πολλά φιλάκια, τώρα που καλοκαίριασε θα γεμίσουμε με ψαροκόκαλα την Σάρτη. . . και με λατομεία ![]() Βασίλη μου ευχαριστώ για την dream team των ευχών. Και θα σΕ πω, όταν έπιστρέψει ο μπάτλερ, να μας ειδοποιήσεις, αλλά να το πεις με ποιο απλά λόγια, έτσι ώστε η χρήση λεξικού να καθίστατο προαιρετικήν ![]() Φιλιά στα γλυκά και φιλόξενα παιδιά από το Άργος. Να χαίρεσαι ότι αγαπάς, φίλε μου. Απόσπασμα:
![]() ![]() Ευχαριστώ φιλαράκι, να είσαι πάντα καλά και να αποκτάς ότι επιθυμείς Γιώργο, χάρηκα που σε γνώρισα και σε περιμένουμε στην επόμενη συνάντηση. ![]() Γλυκούλη και πολυάσχολο φιλαράκι, να είσαι καλά και να σου 'βγει το όνειρο ![]() Με την τιμή της βενζίνης στα ύψη και τους συνοδηγούς που μας έλαχαν. . . ένα καλό κουράγιο το θέλουμε ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φιλαράκι αν και καθυστερημένα χρόνια πολλά με υγεία και πάντα χαρούμενος .32 αν δεν κάνω λάθος πρέπει να έγινες. εεεε.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
χρονια πολλα φιλλε να σε καλα και δυνατος και παντα ορθιος
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Μάριε σ' ευχαριστώ και να σου ευχηθώ καλή δύναμη και σύντομα να έρθουν όλα όπως επιθυμείς. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μιλιόρι ογκούρι από ΠΑΤΡΑ
κρόνια πολλά |
|
|||
|
|||
![]()
Χρονια σου πολλα Νικολα και οτι επιθυμεις!!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Νικόλα μου χρόνια σου πολλά και πάντα ευτυχισμένος και χαμογελαστός!
όπως πάντα στο και πέντε...!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
φιλε Νικο πολυχρονος!
|
|
|||
|
|||
![]()
Νικό Χρόνια Πολλά !!!
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χρονια πολλα Βαρβαρα | princess | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 48 | 09-12-2010 23:54 |
Χρονια πολλα tom vasi | princess | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 12 | 08-12-2010 13:06 |
Χρονια πολλα Αγγελε!!!(mlock) | georgekostas | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 12 | 01-09-2009 11:47 |
Χρονια πολλα Μανωλη | PortoLeone | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 9 | 26-12-2008 13:28 |