![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Αγαπητέ φίλε Νικόλα,
να είσαι πολύχρονος κ ν' απολαμβάνεις το εργαλείο σου, όσο πιο πολύ μπορείς ... (κ άσε τους "κακούς" να λένε οτι είναι χρέπι ![]() ![]() ![]() .
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αυτός ειτανε πόντος εάν το κατάλαβες !!!!!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σ' ευχαριστώ Γιώργο
Είμαι στο χωριό με τους παππούδες. . . Θα τα πΙούμε από 'βδομάδα. ![]() Συκωτάκι μου εσύ, χιλιομετροφάγο ![]() Να είστε καλά φιλαράκια μου, πραγματικά με κάνατε από την αρχή να νοιώθω πως σας ξέρω χρόνια, (Θεολόγε-Γιώτα). Ένα παραπάνω που είμαστε και συνάδελφοι ![]() Να είσαι καλά Νικόλα μου. Από την τούρτα λείπουν 24 κεράκια ![]() Εμένα μου φάνηκε για μπηχτή και νομίζω πως το φχαριστήθηκε ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Νικολα χρονια σου πολλά πολύχρονος και η κάθε στιγμή να είναι πιο ευτυχισμένη από την προηγούμενη
|
|
|||
|
|||
![]()
Νικόλα πολύχρονος και πάντα χαμογελαστός!!!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
χρονια πολλα νικο με υγεια!!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
...σΕ στέλνω σύσσωμη την dream team των ευχών μου,
. . ...για υγεία, ευτυχία και ευόδωση των μπαβαρέζικων προσδοκιών και πόθων! ![]() Last edited by Uriah Heep; 08-04-2011 at 22:32. |
|
|||
|
|||
![]()
Νικολα χρονια πολλα και καλα με υγεια και οτι ποθει η καρδια σου
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
νικολα χρονια πολλα και καλα εισαι παντα στην καρδια μου
οτι επιθυμεις............. |
|
|||
|
|||
![]()
Nίκο, χρόνια σου πολλά!
Τις καλύτερες ευχές και από εμένα! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χρονια πολλα Βαρβαρα | princess | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 48 | 09-12-2010 23:54 |
Χρονια πολλα tom vasi | princess | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 12 | 08-12-2010 13:06 |
Χρονια πολλα Αγγελε!!!(mlock) | georgekostas | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 12 | 01-09-2009 11:47 |
Χρονια πολλα Μανωλη | PortoLeone | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 9 | 26-12-2008 13:28 |