![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Λέμε για μηχανές που τις ξέρουν κι άλλοι (εκτός του κατασκευαστή
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
To μοναδικο αλλά ΤΕΡΑΣΤΙΟ μειονεκτημα του Capo ειναι η...Aprilia Hellas.Ειδαλλως στην Ελλαδα θα μιλουσαμε για την μοτοσυκλετα που θα αφηνε ιστορια...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλά αυτό ισχύει για όλα σχεδόν τα ευρωπαϊκά, πλην BMW & KTM.
|
|
|||
|
|||
![]()
Εδω(Aprilia)ισως να ειναι παγκοσμια πρωτια...πικρη ιστορια..αστα...μοτοσυκλετα που αξιζε για πολλα και πηγε απατη λογω "μαμας"...τεσπα...μην βγαινουμε και πολυ εκτος θεματος.Ελπιζω καποια στιγμη να τα πουμε απο κοντα σε καμμια συναντηση...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() αυτοι ειναι οι χειροτεροι ολων (τουλαχιστον πριν απο 5 χρονια, απο εμπειριες δικες μου και φιλων) αλλα σωστα μιλαει ο απο πανω, ειμαστε εκτος θεματος Last edited by J-P-HELLAS; 12-10-2011 at 23:57. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
H γυναικα μου συμφωνει απολυτα μαζι σου. Κι εγω το ιδιο αν ειχαμε τωρα 2004 ![]() μετα απο 2 μερες ταξιδι θελει αλλαγη ζοαν εξατμισης στον πισω κυλινδρο. Που ειναι πολυ δυσκολοτερη κι ακριβοτερη δουλεια απο το να βαλεις 300 ml λαδι στο 1200 σου |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Sent from my Sexy iPad-2 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι, δεν ξέρω από προσωπική εμπειρία, αλλά τα μοτόρια τους πουλάνε. Αυτό σχολίασα.
|
|
|||
|
|||
![]()
ΟΚ, μπορεί, εγώ λέω μόνο για την άνεση ταξιδιού σε ΕΟ που προσφέρει. Δεν μου αρέσει κάτι άλλο σε αυτή τη μηχανή.
|
|
|||
|
|||
![]()
Μα γιατι το λες αυτο;Αφου ειναι Χονδα...ολο προσοαντα ειδικα στην Ελλαδα...δεν μπορει κατι αλλο θα σου αρεσει...
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καλε μου υπολογιστη...... | Ακιs | Αστεία Video | 4 | 22-09-2010 00:15 |
2 νεα ktm 990 adventure | explode | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 34 | 21-05-2010 11:31 |
Πλα'ι'νες Βαλιτσες και Βασεις R1150GS ADVENTURE | antonis1150GSA | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 9 | 28-03-2010 20:10 |
Κλείδωμα του υπολογιστή | Panos_Gr | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 4 | 08-10-2009 22:14 |