16-12-2011, 00:35
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005
YAMAHA TTR 250
|
|
Απάντηση: Ο ΚΑΦΕΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΣΤΗΝ ΟΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
δυστυχως δεν υπαρχει χρυση τομη σε αυτο το θεμα, οι καπνιστες δεν πρεπει να καπνιζουμε σε κλειστους χωρους παει και τελειωσε.
Αλλα για στασου, χωροι για καπνιστες υπαρχουν??? Ενταξει να σεβαστω τον μην καπνιστη, εμενα ομως ποιος με σεβεται γιαυτο που ειμαι...? δλδ καπνιστης?? Για τους μη καπνιστες φτιαξανε χωρους, για τους καπνιστες εφτιαξαν? Απο τους μη καπνιστες δεν παιρνουν φραγκο σαν φορο για να εχουν αυτοι χωρους καθαρους. Απο τον καπνιστη που παιρνουν ΤΟΥΣ φορους απο καθε πακετο τσιγαρα εφτιαξαν αναλογους χωρους? ΟΧΙ!!! Ετσι εγω ο πληρωνων φορο καπνου καπνιστης ειμαι αναγκασμενος να τρωω και να πινω σε χωρους ζωντας με τον νομο του μη καπνιστη μη εχων αναλογο χωρο φτιαγμενο για μενα και οπου ΔΕΝ θα ερχεται ο μη καπνιστης!! ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΟ!!
Ετσι, αν βρεθω σε χωρο που καπνιζουν 5 και δεν καπνιζουν 15 ΘΑ ΚΑΠΝΙΣΩ. Αν βρεθω σε χωρο που δεν καπνιζει κανενας ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΠΝΙΣΩ!! Αν βρεθω σε χωρο με παιδια φυσικα και ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΠΝΙΣΩ!! Οταν ξαναρθω στο καφε της Τεταρτης μονον και μονο για να μην χαλασω το κεφι της παρεας ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΠΝΙΣΩ!!
Αλλα οχι να με λενε κι απολιτιστο!!!
Ομως, τωρα ξαφνικα ξυπνησαν οι μη καπνιστες και μας θεωρουν απολιτιστους? Τοσα χρονια στα μπουζουκομαγαζα, στα κλειστα γηπεδα, στους χωρους εργασιας των κ.λ.π. τι εκαναν? επαιρναν το γραφειο τους κι εβγαιναν στην ταρατσα? ¨η μηπως ελεγαν στον καπνιστη προισταμενο τους να περασει εξω? μηπως οταν τους καλουσε στο γραφειο του ο συνταγματαρχης/αντιπλοιαρχος/σμηναγος/διοικητης αστυνομικου τμηματος του ελεγαν ''δεν ερχομαι γιατι καπνιζετε κε Συνταγματαρχα/Αντιπλοιαρχε/σμηναγε/διοικητα!!''???
Επισης να θυμισω στους ''πολιτισμενους'' μη καπνιστες οτι το καπνισμα ηταν δειγμα και σημα κατατεθεν της καλης κοινωνιας και του πολιτισμου καποτε. Τα δυσκολα αρχισαν απο οταν αποδειχθηκαν οι βλαβερες συνεπειες του καπνου.....ας μην κανουν λοιπον τους ''πολιτισμενους'' αυτοι οι κυριοι. Πολιτισμος ειναι να δεχεσαι τον αλλον με τα οποια ''ελαττωματα'' κι οχι να τον απορριπτεις εξαιτιας αυτων.
Ειναι απαραδεκτο και κοινωνικα κατακριτεο οι μη καπνιστες -μειονοτητα στις μεσογειακες χωρες και καποιες βορειες οπως π.χ. η Γερμανια - να θεωρουν εαυτους πολιτιστικα υπερανω των καπνιστων......γιαυτο, εγω προσωπικα...., απαξιω!!!
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από mikearmy
2. το παραληρημα του GeorgeP
"
|
Απάντηση του Γιώργου σε 12 γραμμές και μιλάς για παραλήρημα ; είσαι σίγουρα νέος στο φόρουμ....
|