![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Άψογη δουλειά του μάστορα,όπου κι αν πας θα χαζεύουν το μεράκι του,καλές βόλτες!:sm5:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ισως τελικα και να ειναι καταληλη μηχανη για ταξιδια.
Και εξηγουμαι : - Ειναι τρομερα αξιοπιστη - Ειναι πολυ πιο ελαφρια και ευελικτη απο τα θηρια (ADV) - Εχει την απαιτουμενη δυναμη και ροπη - Παει καλιτερα και ευκολοτερα στο χωμα - Με το μονοσελο εχει αφθονους χωρους Θα μου πειτε τωρα, δεν εχει ΑΒS, 110 αλογα, αντι-σπιν,καλη προστασια απο τον αερα και η σελα δεν ειναι σαν πολυθρονα. Ε τι να κανουμε, αναλογως τι θελει ο καθενας!!! Ελπιζω να μη παρεξηγηθω εκθετω προσωπικη αποψη. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ταξιδέψαμε πρόπερσι με ένα το ίδιο {το είχε ο αδερφός μου}βάγια καλντα μέχρι την Καλαμπάκα το κάναμε σερί με μια στάση για βενζίνα εξω από την Λαμία ,όταν τον ρώτησα πως πάει μου απαντάει δεν κατάλαβα τπτ και παρόλο που η μηχανή είναι 91 μοντέλο .το μόνο που του έκανε πάνω από τα 140 χιλιόμετρα άρχιζε να ψαλιδίζει και αυτό γιατί δεν είχε πίσω φορτίο, μόλις μετέφερε λίγο το σώμα του πίσω σταματούσε και πήγαινε καντήλι!!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Είσαι πάνω στην καψούρα και είναι σεβαστή η άποψή σου! ![]() Αν κάνεις κάποιο ταξιδάκι με κάποιο από τα θηρία που λες θα καταλάβεις όμως ότι δεν υπάρχει κάτι πιο ξεκούραστο και είναι πραγματικά πιο αξιόπιστα από οποιοδήποτε προηγούμενο μοντέλο έχει βγάλει ποτέ η BMW, γι αυτό και τα έβγαλε εξάλλου. Με μια GS του 2012 γυρνάς όλη την Ευρώπη τόσο ξεκούραστα και γρήγορα που δεν καταλαβαίνεις πότε το έκανες, χωρίς να χρειαστεί να ανοίξεις καθόλου τη σέλα για να βγάλεις έστω και ένα εργαλείο από κάτω της. Παρόλα αυτά και γω προτιμώ να "ταλαιπωρούμαι" με μηχανάκια που είναι μεγαλύτερα από μένα στην ηλικία σαν κι αυτό που βλέπεις πάνω δεξιά και είμαι μονίμως με ένα χαμόγελο στο πρόσωπο όταν τα ταξιδεύω... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ειχα την τυχη να εχω στη κατοχη μου παλιοτερα το 1100 και το 1150 Adv και εχω περασει αρκετες ωρες πανω στη σελα του 1200. Αναμφιβολα η εξελιξη ειναι τρομερη. Το αν λοιπον το ενα ειναι καλλιτερο απο το αλλο ειναι μια μακρα κουβεντα. Ας κανουμε λοιπον ενα μονο διαχωρισμο ρομαντικοι vs συγχρονοι.
|
|
|||
|
|||
![]()
Μονο σ'αυτο, εχει νοημα η συζητηση!
![]() Κατα τα αλλα, κουκλι το'κανες! :sm5: |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Οπα ...οπα...οπα...οπα...οπα...οπα...οπα!!! Αραξάμην !!!!! Αλλο παντζούρι κι'αλλο ...παντζάρι !!!! Αλλο πράκτωρ κι'αλλο ...εισπράκτωρ !!!! Μήν τά ισοπεδώνουμε όλα τώρα παίδες γιατί θά αρχίσω....... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ρίξε τώρα τεστ στα 4 μοντέλα. R100, R1100, R1150, R1200. Kαλά κακά κ άσχημα. Δεν ξέρεις πόσο όμορφο θα ήταν... |
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε Κωστα αυτη θα ηταν πολυ ωραια κουβεντα αλλα για καφεδακι, με φωτογραφειες και ιστοριες απο ταξιδακια. Αν τα γραψουμε στο φορουμ θα μας παρει πολυ χρονο. Γιαυτο επιφυλασομαι για καφεδακι...
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
PARIS DAKAR 2012 | geopoumid | Αγώνες | 45 | 16-01-2012 15:57 |
βολτα με r100gs-paris dakar 21-6-2010 | commander | Διάφορα | 17 | 06-07-2010 09:43 |
ΠΩΛΕΊΤΑΙ BMW R100GS PARIS DAKAR | MIHALIS TZIMAS | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 25 | 05-06-2010 11:29 |
F 650 Gs (Paris-Dakar Replika) | Vasilis | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 4 | 02-03-2010 16:08 |
BMW R80 G/S Paris Dakar | kostasvar | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 9 | 08-08-2009 01:09 |