![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ok φίλε Ζήση... συμφωνώ σε ΟΛΑ μαζί σου... είσαι Οκ τώρα??
Πες μου ένα μόνο πράγμα...!! Μου έχεις πει σε 5 posts σου ότι δεν ήμουν εκεί γι αυτό δεν ξέρω τι πέτυχες(αμε)... ΟΚ σωστός !!!! ΔΕΝ ξέρω!!!! Ήμουν στον καναπέ... ΚΑΚΩΣ!!! Έχεις δίκιο!!! Μπράβο σου που ήσουν εκεί...!!! Πες μου όμως ρε gamwτo για να μάθω κι εγώ... ΤΙ είναι αυτό που πέτυχες(ατε)????? ΠΕΣ ΤΟ ΜΟΥ... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ενα πράγμα δεν διαπραγματεύομαι φίλε....την αξιοπρέπεια μου και αν χτες δήλωσα ότι δεν γουστάρω να μου την πάρουν..είναι και αυτό μια ακόμη νίκη έστω και προσωπική |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω πάντως ήμουν απο τις 4 μπροστά στον άγνωστο στρατιώτη και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα απολύτως εκτός απο κάτι αυγά που πετάχτηκαν και απο κάτι νεράτζια.Μάλιστα επειδή περπατούσα συνέχεια εκεί κοντά δεν είδα κάτι η κάποιους που θα μπορούσαν να ξεκινήσουν επεισόδια.
Περίπου 5 και τέταρτο έπεσε η πρώτη λάμψη κρότου δίπλα μας και αμέσως χημικά χωρίς απολύτως καμία πρόκληση. Φυσικά φύγαμε αμέσως σχεδόν ολοι διότι χωρίς τα απαραιτητα ( μάσκες κλπ) είναι αδύνατον να κάτσεις και πήγαμε στην Βουλής όπου εκεί κάτσαμε περίπου μια ώρα με αποτέλεσμα να έχω το χρόνο να παρακολουθήσω τους ανθρώπους γύρω μου.Οντως ήταν απλοί άνθρωποι , οικογενειάρχες πολλές γυναίκες ηλικιωμένοι (παιδιά δεν είδα).Με λίγα λόγια άνθρωποι φοβισμένοι και απελπισμένοι που απλά με την παρουσία τους και μόνο ήθελαν ίσως να ασκήσουν μια πίεση. Μετά τις 6 και κάτι αν θυμάμαι καλά ήρθαν εκεί που είμασταν και έριξαν ένα κάρο χημικά χωρίς απολύτως καμία πρόκληση. Φυσικά φύγαμε και απο εκεί και μετά το πεδίο ήταν ελεύθερο να αναλάβουν οι πασίγνωστοι γνωστοί με τα αποτελέσματα που όλοι ξέρουμε. |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=CPretenteriS;601374]Το ότι υπάρχουν μερικά (αρκετά θέλετε...??) $$$$παιδα σε κάποια(ες) υπηρεσία(ες) δε σημαίνει ότι όλη η Αστυνομία είναι σκάρτη...
Όπως σε όλους τους τομείς υπάρχουν καλοί και κακοί... εργατικοί και τεμπελόσκυλα... διεφθαρμένοι και μη... Μι γινόμαστε ισοπεδωτικοί... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
+1200 + 1150
|
|
|||
|
|||
![]()
Η αδερφή μου κατέβηκε χτες για πρώτη φορά στη ζωή της μαζί με το σύζυγό της. Δε μπόρεσε να φτάσει στο Σύνταγμα λόγω αποκλεισμού της Β. Σοφίας στο ύψος της Ηρώδου Αττικού. Πήγαν στην Ακαδημίας. Μου είπε ότι ο κόσμος έφθανε μέχρι κάτω. Εκείνοι στάθηκαν στην Ακαδημίας και Κριεζώτου. Δεν υπήρχαν επεισόδια εκεί, αλλά περνούσαν διμοιρίες κι έριχναν κρότου λάμψης μέσα στον κόσμο.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
NAI σε όλα λοιπόν !!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Εκτός από το μοτοσυκλετιστή που πέφτει κυριολεκτικά πάνω στους διαδηλωτές και είναι απαράδεκτο, θέλετε να μου περιγράψετε τι βλέπετε στο video...?
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δες πόσο κόσμο έχει πριν έρθει το κομβόι και δες μετά σε πόσο χρόνο εξαφανίστηκε ο κόσμος. Αντιλαμβάνεσαι το ποδοπάτημα που έπεσε? Ξέρεις ότι μετά ενώ είχαμε τραβηχτεί στην Ερμού και ενώ ήδη είχαν πεταχτεί χημικά πλάκωσε άλλη έφοδος και μας εγκλώβισαν στη μέση? και μετά κυνηγούσαν τα γυναικόπαιδα στα στενά? Αφού δεν ήσουν εκεί γιατί θέλεις να με βγάλεις ψεύτη? Κάνε τον υπολογισμό με τον κόσμο που έφυγε στο χρόνο που έφυγε και βάλε στην εξίσωση τα εμπόδια που συναντούσε τρέχοντας, όπως τους άλλους διαδηλωτές, τα τραπεζοκαθίσματα, τις γλάστρες, παιδάκια πεσμένα κάτω να κλαίνε και ολα αυτά μέσα σε δακρυγόνα κροτίδες και πανικό. Ξέρεις τι σημαίνει πανικός και χάος? Δες πόσο ειρηνικός είναι ο κόσμος πριν έρθουν οι φίλοι μας δες το πάλι από την αρχή |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ο λουκανικος!!!!!!! | gsmaniac | Ζώα | 11 | 16-12-2011 16:42 |
Ελληνική πρωτοβουλία για "φρένο" στα πυρηνικά της Τουρκίας | SenseiG | Ελλάδα | 4 | 22-04-2011 07:59 |
Μπραβο στην Εθνικη μας για την πρωτη της νικη σε μουντιαλ! | nibo | Διάφορα | 6 | 17-06-2010 20:45 |
Εθνική Ελλάδος!!! | kostasvar | Διάφορα | 11 | 19-11-2009 20:40 |
Επιτέλους E-Bay και στα Ελληνικά | billy_bmw | Κόσμος | 14 | 29-04-2009 02:02 |