![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Επικοινώνησα ξανά χτές με τον τεχνικό διευθυντή, χωρίς να καταλήξουμε σε κάτι καλύτερο. ![]() Όπως μου εξήγησε τελικά (και το επιβεβαίωσε σήμερα ο κ.Αντώνης) βάση εντολής της μαμάς εταιρείας, δεν κάνουν κάλυψη πια στο ανταλλακτικό του άξονα (με το Press Direct) σκέτο, αλλά καλύπτουν ολόκληρο το σασμάν (στην δικιά μου περίπτωση με 50%) και αυτό γιατί σε κάποια άλλη χώρα αλλάζανε τα Press Direct χωρίς να καθαρίσουν σωστά τα υπόλοιπα μέρη του σασμάν , με αποτέλεσμα μετά απο λίγο καιρό να βγάλει ζημιά ολόκληρο το σασμάν! και φυσικά να τους τα αλλάζει η BMW και να μπάινει ξανά σε έξοδα.. Ίσως και να μας κοροϊδεύουν, τί να πω, αλλα θέλω να φτιάξω άμεσα την χοντρή μου, συμπληρώνω 5 εβδομάδες που την έχω στο συνεργείο και δυστυχώς δεν έχω χρονικό περιθώρειο για να κάνω κάτι άλλο.. |
|
|
|||
|
|||
|
πάρε τον Vasorfa
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
...απλά όταν μετά απο κάποιο καιρό (εδώ παίζει το πόσο) αρχίσεις να ξανακούς τον θόρυβο, χαλαρά έ?! ψυχραιμία..... Το λέω ως παθών....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Είσαι σίγουρος οτι είναι το ίδιο? Είχες αλλάξει και δίσκο με την αλλαγή του Press Direct? Αν όχι, είναι πολύ πιθανό να κάνει θόρυβο το καρέ του δίσκου, μιας και "κουμπώνει" σε νέο μη φθαρμένο υλικό (το Press Direct) και είναι λογικό να κάνει εναν θόρυβο απο το ίδιο σημείο!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Κίμωνα, μετά από πόσα χμ σου ξαναπαρουσίασε το πρόβλημα του ήχου;
|
|
|
|||
|
|||
|
κοντά στα 10,000...
|
|
|
|||
|
|||
|
Ειναι μια λογικη εξηγηση και πληρως αποδεκτη αλλα νομιζω οτι αν αποφασισει να σου απαντησει γραπτως στο γραμμα που εστειλες, αυτο το επιχειρημα δεν μπορει να το επικαλεστει.
Γι αυτο σου λεω, και συγγνωμη που γινομαι κουραστικος, ζητα τη γραπτη απαντηση στο μειλ που εστειλες. Να σου θυμισω οτι scripta manent ! Παντως για να επιβεβαιωσω τα λεγομενα του, και στη δικη μου περιπτωση αλλαχτηκε ολοκληρο το κιβωτιο και οχι μονο μερη του. |
|
|
|||
|
|||
|
καλησπερα συναδελφοι
Οπως σας ειχα ενημερωσει με απασχολουσε και εμενα τ ιδιο προβλημα! Την πηγα την μηχανη πάνω στον Θαναση στον Αγ.Στέφανο την προηγούμενη Τρίτη! Με πήρε χτες τηλέφωνο και μου είπε ότι η είχε στειλει τις φωτο Γερμανια και μου εγκριναν την αλλαγη όλου του κιβώτιου Ταχυτητων 100%! Σήμερα που πείρα τηλέφωνο μου είπε να παω να την παρω το μεσημερι και οτι μου τα άλλαξε kai moy έβαλε καινούργειο κιβωτιο και πληρωνω μονο εργασια και τον ημάντα που του είπα να μου αλλάξει μπροστα!! Σύνολο γυρω στα 186 ευρω μου φάινεται μαζι με την έκπτωση απο το foroum! αυριο θα παω να παρω την μοτο,διοτι τυχνανω κάτοικος Καλαμάτας!!Τωρα έχωψ μια απορία?? Χτες το πρωι που με πειρε μου είπε οτι θα έχουν απαντησεις μεχρι το μεσημερι οι Γερμανοί για το αν με καλύπτουν 100% και όντως με πείρε το μεσημερι και μου ειπε ολα ''οκ''!! ποτε προλαβε να έρθει το σασμαν δηλ απο γερμανια καινουργιο????μήπως το είχε έτοιμοπαράδοτο??αυτο θα τον ρωτησω αυριο |
|
|
|||
|
|||
|
και πως γινεται ο φιλος απο πανω να περιμενει 2 μήνες δηλ?????
|
![]() |
| Tags |
| κροτάλισμα, press direct |
|
|