GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 10-09-2012, 11:29
ltsiorak Ο/Η ltsiorak βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2010
Περιοχή: veroia
Μoto: VFR 1200 DCT, HONDA VARADERO 1000, XT 660R,
Προεπιλογή Απάντηση: Επιτέλους θα μπει τάξη σε αυτή τη χώρα!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από aeriko Εμφάνιση μηνυμάτων
Εχθές (Κυριακή) έκανα μια βολτίτσα μέχρι το Σούνιο. Στην είσοδο της Παλαιάς Φώκαιας (Ανάβυσος) ήταν παρατεταγμένοι και από τις δύο μεριές του δρόμου οπαδοί της ΧΑ κρατώντας ελληνικές σημαίες, λές και ήλεγχαν την είσοδο στην πόλη τους. Κοίταζαν δε επίμονα τα διερχόμενα αυτοκίνητα/μοτοσυκλέτες λές και επιζητούσαν κάτι. Το ίδιο συνέβει και κατά την επιστροφή, οι τύποι εξακολουθούσαν να είναι εκεί με το ίδιο προκλητικό στυλάκι.
Ηδη έχουν αρχίσει τα όργανα στην περιφέρεια της Αθήνας.
πιστευω οτι εχουν εντολη να καταστρεφουν Γερμανικα προϊοντα ... ειδικα BMW διοτι τα προϊοντα αυτης της εταιριας πηραν μερος στον πολεμο....

την κατσατε μαγκες....
Reply With Quote
Παλιό 10-09-2012, 13:30
napgeo Ο/Η napgeo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: ΠΡΕΒΕΖΑ
Μoto: HONDA ΝΤ700

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από jarhead Εμφάνιση μηνυμάτων
Ξεχασες και για την ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ των ΒMW....

Αυτό δεν το σχολιάζω αδερφέ....
Reply With Quote
Παλιό 11-09-2012, 01:09
Vag Ο/Η Vag βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Aθήνα

Πολύ μπερδεμένα πράγματα!

Αν εγώ δηλαδή γράψω ότι η γιαγιά μου μου είπε ότι όλοι οι κο#####στές κυκλοφορούσαν με φωτοστέφανα και φτερά στην πλάτη -λέγοντας στον συνομιλητή μου "άσε ρε μεγάλε" και τέτοια γραφικά τύπου Χάρι Κλίν- άμα το γράψω με πορτοκαλί και κεφαλαία δικαιώνομαι αυτομάτως;

Αλλά για να μην τις βγάζουμε συνέχεια να τις μετράμε, ας αφήσουμε το "ξαναγράψιμο" και την υποκειμενικοποίηση της ιστορίας στην άκρη και ας σκεφτούμε το εξής. Ακόμα και αν το αντάρτικο στη χώρα το κάνανε οι γερμανοτσολιάδες και οι χίτες και όλοι οι άλλοι ήταν με τους Γερμανούς, αυτό πως δικαιώνει τους υπόδικους ναζί τραμπούκους της ΧΑ στο να υπακαταστήσουν τους δικαστές και τους αστυνομικούς;

Οκ ανεπαρκείς στην καλύτερη δικαστές και αστυνόμοι, αλλά και τα πραγματικά κίνητρα των χρυσα αυγούλων δεν σας φαίνονται λίγο σκοτεινά; Και δεν εννοώ των "στρατιωτών" του ΜΙχαλολιάκου. Αυτοί είναι χειραγωγούμενοι μικροί Μπρέιβικ. Των παραπάνω λέω.

Να καταλάβω την οργή όλων για την κατάσταση, αλλά δεν υποψιάζεται κανείς ότι αντικαθιστούμε ένα κακό με ένα ακόμα μεγαλύτερο, αντιδρώντας και αποφασίζοντας εντελώς συναισθηματικά και όχι λογικά; Νομίζοντας ότι έτσι θα τη φορέσουμε στο σύστημα, δεν παραδινόμαστε στο χειρότερο πρόσωπο του;

Και ρημάζουμε ότι καλό έμεινε; Δηλαδή το Σύνταγμα, τους νόμους, την Δημοκρατία και τις κοινωνικές ελευθερίες;

Ή νομίζετε ότι όταν αρχίσουν οι χρυσαυγουλίτες να σταματάνε τους μελαχρινούς στο δρόμο για έλεγχο και ξύλο θα φτάσουν στο Σαμαρά; Σε εμάς θα σταματήσουν, που άμα ρωτήσουμε "με ποιά αρμοδιότητα θες τα χαρτιά μου;" θα φάμε ξύλο για απάντηση. Οι ένοχοι για αυτό το χάλι έχουν τους δικούς τους τραμπούκους -και περισσότερους- και στα δύσκολα θα την κάνουν κιόλας. Εμείς θα πρέπει να ζήσουμε μετά με τους ναζί.

Μπας λοιπόν και πρέπει να απαιτήσουμε να εφαρμοστούν επιτέλους οι υπάρχοντες νόμοι για όλα -από τη λαθρομετανάστευση ως την εισφοροδιαφυγή και το παρεμπόριο- από τους θεσμικά και ηθικά υπεύθυνους (που αν μη τι άλλο πληρώνονται και εκπαιδεύονται για αυτό και μας το χρωστάνε) αντί να αφήσουμε την ακροδεξιά να αντικαταστήσει το νόμο και τα όργανα του με συμμορίες;
Reply With Quote
Παλιό 11-09-2012, 01:25
jarhead Ο/Η jarhead βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μoto: BMW 1200 GS '05

Συμπερασμα...οποτε βλεπετε παιδακια με μαυρα μπλουζακια με ασπρα γραματακια στην πλατη, η παιδακια με ραστα μαλια και αξυριστοι 6 μηνων...σηκωστε το τηλεφωνακι σας και πατηστε 1 0 0....(τζαμπα ειναι)Μονοι μας ας τους απομονωσουμε...
Reply With Quote
Παλιό 11-09-2012, 01:29
jarhead Ο/Η jarhead βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μoto: BMW 1200 GS '05

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits Εμφάνιση μηνυμάτων
Παιδιά δεν υπάρχει χειρότερος πόλεμος από τον εμφύλιο, πολύ βαρύ θέμα, μην το σκαλίζεται...
Συμφωνω αλλα τα ιστορικα γεγονοτα δεν μπορει να τα αμφισβητησει κανεις ΑΛΛΩΣΤΕ αυτη ηταν η προθεση μου.
Reply With Quote
Παλιό 11-09-2012, 01:31
kostasmats Ο/Η kostasmats βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2009
Περιοχή: hlioupolh Athina
Μoto: δεν εχω

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από napgeo Εμφάνιση μηνυμάτων
Είπαμε και το ξαναγράφουμε.

Την μεγαλύτερη ζημιά στη χώρα μου δεν την έκανε κανείς εχθρός. Πολλοί μάλιστα απέδωσαν και τιμές στους Έλληνες.

Τα κομμούνια δεν σεβάστηκαν ούτε Ιερά ούτε τα όσια της Πατρίδος μου. Διέπραξαν τα μεγαλύτερα και πιο απάνθρωπα εγκλήματα. Να μην ξεχνάτε και τον βασανισμό και τη σταύρωση Ιερέα στη Λαμία αν θυμάμαι καλώς.
Εδώ μέχρι και τους Αγωνιστές του 21 τους απεκάλεσαν αδερφές και κερατάδες σουβλατζήδες.
Που να αρχίσουμε και που να τελειώσουμε................
ε τι καθομαστε, να παρουμε τα λιανοντουφεκα να τους εξαφανισουμε να καθαρισει ο τοπος.!
Εχουμε τρελλαθει ρε παιδια τελειως
Reply With Quote
Παλιό 11-09-2012, 01:37
Vag Ο/Η Vag βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Aθήνα

Παρεπιπτώντος παρότι δεν θεωρώ τον εαυτό μου κομούνιστή αναρχικό και τα συναφή, πρέπει να αναφέρω ότι η ιστορία είναι μια ακριβής επιστήμη. Το ότι διαβάζεις κάτι σε ένα φόρουμ δεν το κάνει ιστορικό γεγονός. Άλλο η Ιστορία του Ελληνικού Έθνους του Παπαρηγόπουλου, άλλο το φόρουμ αγνώστου πατρός και αμφισβητούμενης αξιοπιστίας.

Αυτό έχει κάνει και την συγγραφη ενός πραγματικά αντικειμενικού ιστορικού έργου αποκλειστικά για τον ελληνικό εμφύλιο πολύ δύσκολη υπόθεση. Οι πηγές είναι πολλές, οι αξιόπιστες και αντικειμενικές λίγες. Η δε πολιτική "οξύτητα" του θέματος το κάνει ακόμα τοξικό, ειδικά τώρα που ο λαϊκισμός και οι συμψηφισμοί πάνε να βγάλουν τα άσπρα μαύρα παντού.

Τώρα για το τι μηχανή έχω... Έχω ένα F 650 gs δικύλινδρο, αν κάποιος το αμφισβητεί υπάρχει μέλος του φόρουμ που με έχει δει και αν θέλει και χρειάζεται ποστάρει και το επιβεβαιώνει. Έχω και ένα R 80 G/S του 1984 το οποίο μετα από 11 χρόνια στα χέρια μου και σχεδόν 30 στο δρόμο κοιμάται σκεπασμένο κάτω απο τη σκάλα. Μιας και απάντησα όμως γιατί ρωτάτε; Έχει ανιχνευθεί σχέση ανάμεσα σε μοντέλο και πολιτικά φρονήματα;

Last edited by Vag; 11-09-2012 at 01:48.
Reply With Quote
Παλιό 11-09-2012, 01:43
TEOSS Ο/Η TEOSS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: R 1100 GS R 51/3 CB250RS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Vag Εμφάνιση μηνυμάτων

Αν εγώ δηλαδή γράψω ότι η γιαγιά μου μου είπε ότι όλοι οι κο#####στές κυκλοφορούσαν με φωτοστέφανα και φτερά στην πλάτη -λέγοντας στον συνομιλητή μου "άσε ρε μεγάλε" και τέτοια γραφικά τύπου Χάρι Κλίν- άμα το γράψω με πορτοκαλί και κεφαλαία δικαιώνομαι αυτομάτως;

Αλλά για να μην τις βγάζουμε συνέχεια να τις μετράμε, ας αφήσουμε το "ξαναγράψιμο" και την υποκειμενικοποίηση της ιστορίας στην άκρη και ας σκεφτούμε το εξής.

.................

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από jarhead Εμφάνιση μηνυμάτων
Συμφωνω αλλα τα ιστορικα γεγονοτα δεν μπορει να τα αμφισβητησει κανεις ΑΛΛΩΣΤΕ αυτη ηταν η προθεση μου.
Μα … αμφισβητήθηκαν ήδη !!!

Reply With Quote
Παλιό 11-09-2012, 01:48
TEOSS Ο/Η TEOSS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: R 1100 GS R 51/3 CB250RS

Απόσπασμα:

Αλλά για να μην τις βγάζουμε συνέχεια να τις μετράμε, ας αφήσουμε το "ξαναγράψιμο" και την υποκειμενικοποίηση της ιστορίας στην άκρη και ας σκεφτούμε το εξής. Ακόμα και αν το αντάρτικο στη χώρα το κάνανε οι γερμανοτσολιάδες και οι χίτες και όλοι οι άλλοι ήταν με τους Γερμανούς, αυτό πως δικαιώνει τους υπόδικους ναζί τραμπούκους της ΧΑ στο να υπακαταστήσουν τους δικαστές και τους αστυνομικούς;

Οκ ανεπαρκείς στην καλύτερη δικαστές και αστυνόμοι, αλλά και τα πραγματικά κίνητρα των χρυσα αυγούλων δεν σας φαίνονται λίγο σκοτεινά; Και δεν εννοώ των "στρατιωτών" του ΜΙχαλολιάκου. Αυτοί είναι χειραγωγούμενοι μικροί Μπρέιβικ. Των παραπάνω λέω.

Να καταλάβω την οργή όλων για την κατάσταση, αλλά δεν υποψιάζεται κανείς ότι αντικαθιστούμε ένα κακό με ένα ακόμα μεγαλύτερο, αντιδρώντας και αποφασίζοντας εντελώς συναισθηματικά και όχι λογικά; Νομίζοντας ότι έτσι θα τη φορέσουμε στο σύστημα, δεν παραδινόμαστε στο χειρότερο πρόσωπο του;

Και ρημάζουμε ότι καλό έμεινε; Δηλαδή το Σύνταγμα, τους νόμους, την Δημοκρατία και τις κοινωνικές ελευθερίες;

Ή νομίζετε ότι όταν αρχίσουν οι χρυσαυγουλίτες να σταματάνε τους μελαχρινούς στο δρόμο για έλεγχο και ξύλο θα φτάσουν στο Σαμαρά; Σε εμάς θα σταματήσουν, που άμα ρωτήσουμε "με ποιά αρμοδιότητα θες τα χαρτιά μου;" θα φάμε ξύλο για απάντηση. Οι ένοχοι για αυτό το χάλι έχουν τους δικούς τους τραμπούκους -και περισσότερους- και στα δύσκολα θα την κάνουν κιόλας. Εμείς θα πρέπει να ζήσουμε μετά με τους ναζί.

Μπας λοιπόν και πρέπει να απαιτήσουμε να εφαρμοστούν επιτέλους οι υπάρχοντες νόμοι για όλα -από τη λαθρομετανάστευση ως την εισφοροδιαφυγή και το παρεμπόριο- από τους θεσμικά και ηθικά υπεύθυνους (που αν μη τι άλλο πληρώνονται και εκπαιδεύονται για αυτό και μας το χρωστάνε) αντί να αφήσουμε την ακροδεξιά να αντικαταστήσει το νόμο και τα όργανα του με συμμορίες;
Είναι προφανές ότι πάνω στον πανικό σου πετάς ασυνάρτητες φράσεις ότι να΄ ναι … ηρέμισε ντε τι κάνεις έτσι, ούτε στο 20% δεν έχει φτάσει χρυσή αυγή .
Εδώ ο Τσίπρας πάει για 30αρι κι εγώ πίνω καφέ …χαλαρά ααααα….
Reply With Quote
Παλιό 11-09-2012, 01:51
ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ's Avatar
ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ Ο/Η ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: R 1200 GS ADV - R 1200 RT - X9 500 EVO - VESPA 200E '86

Απόσπασμα:
Άλλο η Ιστορία του Ελληνικού Έθνους του Παπαρηγόπουλου, άλλο το φόρουμ αγνώστου πατρός και αμφισβητούμενης αξιοπιστίας.
Μήπως είσαι κάπου μπερδεμένος ?

Υ.Γ. ... στην σκέψη σου εννοώ ... όχι στα φρονήματα.
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης