![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
την κατσατε μαγκες.... |
|
|
|||
|
|||
Αυτό δεν το σχολιάζω αδερφέ....![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Πολύ μπερδεμένα πράγματα!
Αν εγώ δηλαδή γράψω ότι η γιαγιά μου μου είπε ότι όλοι οι κο#####στές κυκλοφορούσαν με φωτοστέφανα και φτερά στην πλάτη -λέγοντας στον συνομιλητή μου "άσε ρε μεγάλε" και τέτοια γραφικά τύπου Χάρι Κλίν- άμα το γράψω με πορτοκαλί και κεφαλαία δικαιώνομαι αυτομάτως; Αλλά για να μην τις βγάζουμε συνέχεια να τις μετράμε, ας αφήσουμε το "ξαναγράψιμο" και την υποκειμενικοποίηση της ιστορίας στην άκρη και ας σκεφτούμε το εξής. Ακόμα και αν το αντάρτικο στη χώρα το κάνανε οι γερμανοτσολιάδες και οι χίτες και όλοι οι άλλοι ήταν με τους Γερμανούς, αυτό πως δικαιώνει τους υπόδικους ναζί τραμπούκους της ΧΑ στο να υπακαταστήσουν τους δικαστές και τους αστυνομικούς; Οκ ανεπαρκείς στην καλύτερη δικαστές και αστυνόμοι, αλλά και τα πραγματικά κίνητρα των χρυσα αυγούλων δεν σας φαίνονται λίγο σκοτεινά; Και δεν εννοώ των "στρατιωτών" του ΜΙχαλολιάκου. Αυτοί είναι χειραγωγούμενοι μικροί Μπρέιβικ. Των παραπάνω λέω. Να καταλάβω την οργή όλων για την κατάσταση, αλλά δεν υποψιάζεται κανείς ότι αντικαθιστούμε ένα κακό με ένα ακόμα μεγαλύτερο, αντιδρώντας και αποφασίζοντας εντελώς συναισθηματικά και όχι λογικά; Νομίζοντας ότι έτσι θα τη φορέσουμε στο σύστημα, δεν παραδινόμαστε στο χειρότερο πρόσωπο του; Και ρημάζουμε ότι καλό έμεινε; Δηλαδή το Σύνταγμα, τους νόμους, την Δημοκρατία και τις κοινωνικές ελευθερίες; Ή νομίζετε ότι όταν αρχίσουν οι χρυσαυγουλίτες να σταματάνε τους μελαχρινούς στο δρόμο για έλεγχο και ξύλο θα φτάσουν στο Σαμαρά; Σε εμάς θα σταματήσουν, που άμα ρωτήσουμε "με ποιά αρμοδιότητα θες τα χαρτιά μου;" θα φάμε ξύλο για απάντηση. Οι ένοχοι για αυτό το χάλι έχουν τους δικούς τους τραμπούκους -και περισσότερους- και στα δύσκολα θα την κάνουν κιόλας. Εμείς θα πρέπει να ζήσουμε μετά με τους ναζί. Μπας λοιπόν και πρέπει να απαιτήσουμε να εφαρμοστούν επιτέλους οι υπάρχοντες νόμοι για όλα -από τη λαθρομετανάστευση ως την εισφοροδιαφυγή και το παρεμπόριο- από τους θεσμικά και ηθικά υπεύθυνους (που αν μη τι άλλο πληρώνονται και εκπαιδεύονται για αυτό και μας το χρωστάνε) αντί να αφήσουμε την ακροδεξιά να αντικαταστήσει το νόμο και τα όργανα του με συμμορίες; |
|
|
|||
|
|||
|
Συμπερασμα...οποτε βλεπετε παιδακια με μαυρα μπλουζακια με ασπρα γραματακια στην πλατη, η παιδακια με ραστα μαλια και αξυριστοι 6 μηνων...σηκωστε το τηλεφωνακι σας και πατηστε 1 0 0....(τζαμπα ειναι)Μονοι μας ας τους απομονωσουμε...
|
|
|
|||
|
|||
|
Συμφωνω αλλα τα ιστορικα γεγονοτα δεν μπορει να τα αμφισβητησει κανεις ΑΛΛΩΣΤΕ αυτη ηταν η προθεση μου.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Εχουμε τρελλαθει ρε παιδια τελειως |
|
|
|||
|
|||
|
Παρεπιπτώντος παρότι δεν θεωρώ τον εαυτό μου κομούνιστή αναρχικό και τα συναφή, πρέπει να αναφέρω ότι η ιστορία είναι μια ακριβής επιστήμη. Το ότι διαβάζεις κάτι σε ένα φόρουμ δεν το κάνει ιστορικό γεγονός. Άλλο η Ιστορία του Ελληνικού Έθνους του Παπαρηγόπουλου, άλλο το φόρουμ αγνώστου πατρός και αμφισβητούμενης αξιοπιστίας.
Αυτό έχει κάνει και την συγγραφη ενός πραγματικά αντικειμενικού ιστορικού έργου αποκλειστικά για τον ελληνικό εμφύλιο πολύ δύσκολη υπόθεση. Οι πηγές είναι πολλές, οι αξιόπιστες και αντικειμενικές λίγες. Η δε πολιτική "οξύτητα" του θέματος το κάνει ακόμα τοξικό, ειδικά τώρα που ο λαϊκισμός και οι συμψηφισμοί πάνε να βγάλουν τα άσπρα μαύρα παντού. Τώρα για το τι μηχανή έχω... Έχω ένα F 650 gs δικύλινδρο, αν κάποιος το αμφισβητεί υπάρχει μέλος του φόρουμ που με έχει δει και αν θέλει και χρειάζεται ποστάρει και το επιβεβαιώνει. Έχω και ένα R 80 G/S του 1984 το οποίο μετα από 11 χρόνια στα χέρια μου και σχεδόν 30 στο δρόμο κοιμάται σκεπασμένο κάτω απο τη σκάλα. Μιας και απάντησα όμως γιατί ρωτάτε; Έχει ανιχνευθεί σχέση ανάμεσα σε μοντέλο και πολιτικά φρονήματα; Last edited by Vag; 11-09-2012 at 01:48. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Εδώ ο Τσίπρας πάει για 30αρι κι εγώ πίνω καφέ …χαλαρά ααααα…. ![]() ![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
Υ.Γ. ... στην σκέψη σου εννοώ ... όχι στα φρονήματα.
|