![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
ΑΝ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ VARADERO ΦΟΡΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΤΗΣ HONDA ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΙΛΑ ΟΛΟ ΤΟ MOTO GP , ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΧΡΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. Η HONDA ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ. Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ CROSS RUNNER ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ 2011.
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
άσε τον είδαμε απο κοντά τον κουβά.,.,.,.,.,
|
|
|
|||
|
|||
|
ΚΟΥΒΑΣ???ΤΑ...... ΣΚΟΥΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΑ!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
για να μην ξεχνιόμαστε... ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μα γιατί ξαφνικά άρχισα να σε συμπαθώ….Καλή χρονιά φίλε μου. Πάντα όρθιος………………… |
|
|
|||
|
|||
|
GSは日本製
(gs made in Japan ) |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() .....Στο κιβώτιο αυτό δεν είχαν πρόσβαση ούτε οι μηχανικοί του HRC…. Όταν παρουσιάζονταν βλάβη, έφευγε για Αγγλία και βάζανε καινούριο. Άνοιγμα-πρόσβαση στην τεχνολογία του-απαγορευόταν. Τι σε κάνει να νομίζεις ότι θα έβγαινε άμεσα στην παραγωγή και μάλιστα όχι σε super sport μοντέλο όπως CBR1000RR αλλά σε μια δήθεν on/off μπακατέλα ??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
εμένα οπτικά στο σύνολο δεν μου αρέσει εκτός από κάποια σημεία που θυμίζουν GS...
![]() Άν μείνω στα κοινά σημεία της εμφάνισης, λέτε να δούμε ένα αξιόπιστο GS by HONDA;;;
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Γιατί αρχίζω να συμπαθώ και τους Πατρινούς......................
|
|
|
|||
|
|||
|
NC700X, crossrunner, crosstourer
όλα το ίδιο αδιάφορο σουλούπι.. Στο δρόμο άμα τα δω, δεν θα καταφέρω να καταλάβω ποιο από τα τρία είναι |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ΤΟ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΔΟΚΙΑ ΣΕ ROCK ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΙΤΕ ΤΟ | MARK | Αστεία Video | 1 | 08-09-2010 10:19 |
| ''ΣΤΑ ΟΠΛΑ'' ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ | MARK | Ελλάδα | 12 | 07-05-2010 17:00 |
| ΤΡΟΧΑΙΑ-ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΗΡΓΗΣΕ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Διάφορα | 5 | 10-02-2010 12:40 |
| ''ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ''(ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ) | MARK | Υγεία | 3 | 06-02-2010 16:49 |
| ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΛΑΣΠΩΣΑΜΕ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 8 | 10-11-2009 21:39 |