GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Άλλες εταιρίες

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 27-11-2011, 03:39
kostas_366 Ο/Η kostas_366 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Επίδαυρος-Κερατσίνι
Μoto: R 1100 gs και τώρα R 1150 gs
Προεπιλογή Απάντηση: ΤΟ VARADERO ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos Εμφάνιση μηνυμάτων

βεβαια η τιμη μεταπωλησης που κραταει ειναι ιδια με την τιμη που κραταει ενα μεταχειρισμενο ...προφυλακτικο,αλλα περι ορεξεως...
τωρα το γιατι για δυσκολα ταξιδια προτιμουνται transalp,africa,1100 η δεν ξερω τι αλλα παρομοια,λεω γω τωρα,μημπως γινεται επειδη ειναι μηχανακια που ειναι τεχνολογικα φτωχα και κατα συνεπεια μπαινει πιο ευκολα "χερι"?
Ω ρε σφάξιμο με το γάντι!!! (έτσι το λένε αυτό)
Reply With Quote
Παλιό 27-11-2011, 08:10
forester Ο/Η forester βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Μoto: R 1200 GS Triple Black και μπλουζάκια ΚΤΜ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από taksidiotis Εμφάνιση μηνυμάτων
Είναι λυπηρό να αντιμετωπίζουμε την μοτοσυκλέτα με τόσο φανατισμό και να κρεμομαστε από τα κοχονες της εκάστοτε εταιρείας σνομπαροντας κάποιες άλλες αξιόλογες μηχανές.

send from my sexy Samsung galaxy S2 using Tapatalk

Έτσι, έτσι!!!
Reply With Quote
Παλιό 27-11-2011, 11:13
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από taksidiotis Εμφάνιση μηνυμάτων
Είναι λυπηρό να αντιμετωπίζουμε την μοτοσυκλέτα με τόσο φανατισμό και να κρεμομαστε από τα κοχονες της εκάστοτε εταιρείας σνομπαροντας κάποιες άλλες αξιόλογες μηχανές.

send from my sexy Samsung galaxy S2 using Tapatalk
τη γνωμη μας λεμε ολοι!
τωρα αν η αληθεια ποναει...,σταματαμε τη συζητηση και ολα καλα!
Reply With Quote
Παλιό 27-11-2011, 13:02
Giant Ο/Η Giant βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Athens
Μoto: 1150 gs

καλημερα φιλοι μου και καλη κυριακη...ακομα προσπαθω να καταλαβω τι χρωσταμε στην HONDA...να μου ελεγες στην MERCEDES να σου ελεγα ναι...απλα για να τελειωνει απο μερος μου αυτη η 'αντιπαραθεση' να πω οτι τα HONDA ισως ειναι απο τις καλυτερες επιλογες για low budget customer(σε auto-moto)...οχι οτι εγω εχω και παιρνω αυτο που θα ηθελα, αλλα δεν κανω και ΘΕΟ κατι επειδη μονο αυτο μπορω να παρω!!!
Reply With Quote
Παλιό 27-11-2011, 14:31
GregoryA Ο/Η GregoryA βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Mytilene,Lesvos
Μoto: Honda ST1300 Pan European

Απόσπασμα:
συμφωνω!
οτι και να λενε μερικοι η χοντα ειναι αξιοπιστη,αλλα απο ποιοτητα υπολοιπεται...!για οποιον θελει μια φτηνη,αξιοπιστη μηχανη που και να χαλασει βρισκεις ανταλακτικα και αξεσουαρ ακομη και στη ...λαικη,ειναι καλη επιλογη!
βεβαια η τιμη μεταπωλησης που κραταει ειναι ιδια με την τιμη που κραταει ενα μεταχειρισμενο ...προφυλακτικο,αλλα περι ορεξεως...
τωρα το γιατι για δυσκολα ταξιδια προτιμουνται transalp,africa,1100 η δεν ξερω τι αλλα παρομοια,λεω γω τωρα,μημπως γινεται επειδη ειναι μηχανακια που ειναι τεχνολογικα φτωχα και κατα συνεπεια μπαινει πιο ευκολα "χερι"?
Ή εγω ζω σε άλλο μέρος ή εσυ ζεις αλλού, αν ειναι ενα πράγμα για το οποίο υπερέχει η Χοντα εναντι των αλλων ειναι η ποιοτητα και η αξιοπιστία. Και αν προτιμούνται τα μηχανακια που περιγράφεις, ανεξαρτήτου μάρκας, προτιμούνται για την ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ τους,απλά πράγματα!!!!! Τι αλλο θα διαβάσω, ελεος ρε παιδιά, ελεος!!!!!!!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Giant Εμφάνιση μηνυμάτων
καλημερα φιλοι μου και καλη κυριακη...ακομα προσπαθω να καταλαβω τι χρωσταμε στην HONDA...να μου ελεγες στην MERCEDES να σου ελεγα ναι...απλα για να τελειωνει απο μερος μου αυτη η 'αντιπαραθεση' να πω οτι τα HONDA ισως ειναι απο τις καλυτερες επιλογες για low budget customer(σε auto-moto)...οχι οτι εγω εχω και παιρνω αυτο που θα ηθελα, αλλα δεν κανω και ΘΕΟ κατι επειδη μονο αυτο μπορω να παρω!!!
Αν νομίζεις οτι εμεις οι κάτοχοι Χόντα είμαστε low budget customers, μεγεια σου με χαρα σου, τι αλλο να σου πω, δεν υπάρχουν λόγια να γράψω, το στομα μου ειναι ακόμα ανοιχτό και τα μάτια μου γουρλωμένα με το σκεπτικό σου. Η <θεωρια> σου λοιπόν είναι ότι επειδή < δεν μπορούμε> να αγοράσουμε την προπέλα για οικονομικούς λόγους, αγοράζουμε τα φτηνοχοντομηχανάκια και μετά τα κάνουμε θεικά!!!! Σωστός, αντικειμενικός και με καλή αντίληψη της πραγματικότητας !!!!
Reply With Quote
Παλιό 27-11-2011, 14:51
Giant Ο/Η Giant βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Athens
Μoto: 1150 gs

συγνωμη φιλε Γρηγορη αν σε προσβαλα,δεν ηταν ΣΙΓΟΥΡΑ αυτος ο σκοπος μου...αληθεια ομως αν πιστευεις οτι ο κατοχος ενος VARA δεν ειναι low budget customer μαλλον εσυ δεν εχεις καλη αντιληψη της πραγματικοτητας!
Reply With Quote
Παλιό 27-11-2011, 17:30
Senior Member

Απόσπασμα:
συγνωμη φιλε Γρηγορη αν σε προσβαλα,δεν ηταν ΣΙΓΟΥΡΑ αυτος ο σκοπος μου...αληθεια ομως αν πιστευεις οτι ο κατοχος ενος VARA δεν ειναι low budget customer μαλλον εσυ δεν εχεις καλη αντιληψη της πραγματικοτητας!
μαλλον το δειγμα με βαση το οποιο κρινει ειναι πολυ μικρο...
μικρο το νησι...
ασε που τα νεα αργουν λιγο να μαθευτουν!
Reply With Quote
Παλιό 27-11-2011, 18:23
GregoryA Ο/Η GregoryA βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Mytilene,Lesvos
Μoto: Honda ST1300 Pan European

Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
μαλλον το δειγμα με βαση το οποιο κρινει ειναι πολυ μικρο...
μικρο το νησι...
ασε που τα νεα αργουν λιγο να μαθευτουν!
Να ξερεις οτι ειμαι λάτρης της ποιότητας και αξιοπιστίας, ολα μου τα αυτοκίνητα ειναι Γερμανικής προέλευσης αλλά στο θέμα του δικυκλου δεν εχω πειστεί και για αυτό η επιλογή μου ήταν αυτή που ηταν. Αν λύσει τα προβλήματα ποιότητας, αξιοπιστίας και κλπ (αν θες που εγω, προσωπικά, με αυτή την <φτωχή>μου αντίληψη της πραγματικότητας, διακρίνω) θα το συζητούσα και σε διαβεβαιώνω οτι κάτι θα γινόταν και με το οικονομικό, και θα γινόμουν φανατικός προπελάκιας. Μεχρι τότε θα απολαμβάνω αυτό που εχω, αυτό που αγαπώ, αυτό με το οποίο ταξιδεύω, αυτο που κάποιοι αποκαλούν <<low budget product>>, μεσα και εξω από το <μικρό> νησί, εδω που τα νεα αργούν λίγο να μαθευτούν και καλά που ειμαι μελος στα δύο σχετικά φόρουμ και μαθαίνω κάποια πραγματάκια!!!!! Πραγματικά να ειστε καλά!
Reply With Quote
Παλιό 27-11-2011, 18:38
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GregoryA Εμφάνιση μηνυμάτων
Να ξερεις οτι ειμαι λάτρης της ποιότητας και αξιοπιστίας, ολα μου τα αυτοκίνητα ειναι Γερμανικής προέλευσης αλλά στο θέμα του δικυκλου δεν εχω πειστεί και για αυτό η επιλογή μου ήταν αυτή που ηταν. Αν λύσει τα προβλήματα ποιότητας, αξιοπιστίας και κλπ (αν θες που εγω, προσωπικά, με αυτή την <φτωχή>μου αντίληψη της πραγματικότητας, διακρίνω) θα το συζητούσα και σε διαβεβαιώνω οτι κάτι θα γινόταν και με το οικονομικό, και θα γινόμουν φανατικός προπελάκιας. Μεχρι τότε θα απολαμβάνω αυτό που εχω, αυτό που αγαπώ, αυτό με το οποίο ταξιδεύω, αυτο που κάποιοι αποκαλούν <<low budget product>>, μεσα και εξω από το <μικρό> νησί, εδω που τα νεα αργούν λίγο να μαθευτούν και καλά που ειμαι μελος στα δύο σχετικά φόρουμ και μαθαίνω κάποια πραγματάκια!!!!! Πραγματικά να ειστε καλά!
κοιτα,ο μοτοσυκλετισμος ειναι ενας,οποτε μαζι σου!
απλα συζηταμε!και δε νομιζω το "low budget" να ειναι κατι κακο...
οπως δε νομιζω να ειναι λογικο να συγκρινουμε ποιοτικα BMW,MERCEDES με HONDA,YAMAHA,SUZUKI κτλ
δε γινεται,πως να το κανουμε...
Reply With Quote
Παλιό 27-11-2011, 18:57
taksidiotis Ο/Η taksidiotis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: ηρακλειο κρητης
Μoto: Af 750,steed 600

ειδαμε κι εμεις που εχουμε το high budget,το expensive moto τι πετυχαμε.
οδηγικη απολαυση σιγουρα.
αλλα οταν διαβαζουμε παντου οτι στην συχνοτητα βλαβων η bmw εχει την πρωτη θεση με το gs τοτε τι αλλο να πουμε...
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης