Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos
συμφωνω!
οτι και να λενε μερικοι η χοντα ειναι αξιοπιστη, αλλα απο ποιοτητα υπολοιπεται...!για οποιον θελει μια φτηνη,αξιοπιστη μηχανη που και να χαλασει βρισκεις ανταλακτικα και αξεσουαρ ακομη και στη ...λαικη,ειναι καλη επιλογη! 
βεβαια η τιμη μεταπωλησης που κραταει ειναι ιδια με την τιμη που κραταει ενα μεταχειρισμενο ...προφυλακτικο,αλλα περι ορεξεως... 
τωρα το γιατι για δυσκολα ταξιδια προτιμουνται transalp,africa,1100 η δεν ξερω τι αλλα παρομοια,λεω γω τωρα,μημπως γινεται επειδη ειναι μηχανακια που ειναι τεχνολογικα φτωχα και κατα συνεπεια μπαινει πιο ευκολα "χερι"? 
|
Ή εγω ζω σε άλλο μέρος ή εσυ ζεις αλλού, αν ειναι ενα πράγμα για το οποίο υπερέχει η Χοντα εναντι των αλλων ειναι η ποιοτητα και η αξιοπιστία. Και αν προτιμούνται τα μηχανακια που περιγράφεις, ανεξαρτήτου μάρκας, προτιμούνται για την ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ τους,απλά πράγματα!!!!! Τι αλλο θα διαβάσω, ελεος ρε παιδιά, ελεος!!!!!!!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Giant
καλημερα φιλοι μου και καλη κυριακη...ακομα προσπαθω να καταλαβω τι χρωσταμε στην HONDA...να μου ελεγες στην MERCEDES να σου ελεγα ναι...απλα για να τελειωνει απο μερος μου αυτη η 'αντιπαραθεση' να πω οτι τα HONDA ισως ειναι απο τις καλυτερες επιλογες για low budget customer(σε auto-moto)...οχι οτι εγω εχω και παιρνω αυτο που θα ηθελα, αλλα δεν κανω και ΘΕΟ κατι επειδη μονο αυτο μπορω να παρω!!!
|
Αν νομίζεις οτι εμεις οι κάτοχοι Χόντα είμαστε low budget customers, μεγεια σου με χαρα σου, τι αλλο να σου πω, δεν υπάρχουν λόγια να γράψω, το στομα μου ειναι ακόμα ανοιχτό και τα μάτια μου γουρλωμένα με το σκεπτικό σου. Η <θεωρια> σου λοιπόν είναι ότι επειδή < δεν μπορούμε> να αγοράσουμε την προπέλα για οικονομικούς λόγους, αγοράζουμε τα φτηνοχοντομηχανάκια και μετά τα κάνουμε θεικά!!!! Σωστός, αντικειμενικός και με καλή αντίληψη της πραγματικότητας !!!!