![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Θοδωρή έχεις pm ... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα Νίκο
Ενδιαφέρομαι και εγώ για νέα ελαστικά για το f800gs μου γιατί ήδη με τα μαμά(Pirelli scorpion) έχω φτάσει τα 17000km. Σου έχω στείλει PM Σε ευχαριστώ Τάσος |
|
|||
|
|||
![]()
ΤΣΑΚ ΜΠΑΜ ! ! !
![]() ![]() Ευχαριστώ πολύ και εγώ και το νίκο του Forum αλλά και τον Περιστερά για την γρήγορη ανταπόκριση. Χθες πόσταρα, σήμερα έχω λάστιχα ![]() Πολύ καλή εξυπηρέτηση, πολύ καλές τιμές.... και φύλαξη και των χωμάτινων μου για μελλοντικές αλλαγές... ΕΥΓΕ ! ! ! |
|
|||
|
|||
![]()
Ενα μεγάλο ευχαριστώ στο Νίκο
![]() Αψογη εξυπηρετηση απο ολους στο καταστημα του Περιστερα ![]() Για τα michelin pilot 3 θα εχω αποψη σε κανα δυο βδομαδες .... |
|
|||
|
|||
![]()
μπηκαν τα καινουργια "παπουτσια "στην καλη μου σημερα ,αν και λιγο ετρεξα την κατασταση και για το Λεοντοκαρδο και για τον περιστερα ολα οκ ,ευχαριστω και τους δυο...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΚΑλησπέρα, πρώτη αλλαγή ελαστικών για F800gs καμιά πρόταση έχουμε, Για Κρήτη ισχύει η ομαδική αγορά;
|
|
|||
|
|||
![]()
Ρε παιδιά ακούω καλά λόγια για τα PILOT 3 της MICHELEN αλλά η ίδια η MICHELEN προτείνει τα ANAKEE για τις ΒΜW R1200 GS...
Πες οτι αποφασίζω για τα PILOT 3 ... Ξέρει κανένας αν αντέχουν πεζοδρόμια όπως τα METZELER EXP ή θα μου κοπούν με την πρώτη??? |
|
|||
|
|||
![]() Κι εγώ ετοιμάζομαι σιγά σιγά... και δε θέλω πάλι EXP... Σκέφτομαι σοβαρά τα Pilot Road III αλλά ο Νικόλας μου έβαλε στο παιχνίδι και τα καινούρια Dunlop... οπότε το σκέφτομαι...
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Βορείου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 272 | 23-12-2013 11:07 |
Ομαδική αγορά μπαταρίας Odyssey | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 638 | 13-12-2013 19:38 |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Νοτίου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 84 | 25-10-2013 18:34 |
Ομαδική αγορά ανταλλακτικών-MOTORWORKS | tallspiro | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 0 | 01-02-2010 18:31 |