![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπείτε στο παρακάτω λινκ του δικηγορικού συλόγου της Αθήνας και διαβάστε για την καταγγελία περί εσχάτης προδοσίας.
Το διάβασα αλλά ακόμα αμφιβάλω για την εγκυρότητα. Μπορεί όμως ο δικηγορικός σύλογος να γράφει π@π@ριές;;;;; ![]() ![]() ![]() http://www.dsa.gr/word_docs/ametaklita.pdf |
|
|||
|
|||
![]()
Η Ελλάδα παραιτείται αμετάκλειτα και άνευ όρων από τις ασυλίες προστασίας της εθνικής κυριαρχίας.Δεν μπορώ να το πιστέψω.Μήπως είναι πρωταπριλιά
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν μου το ανοίγει
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ανοίγει κανονικά
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οκ μου άνοιξε…. Μήπως είναι καλύτερα να μην διαβάζουμε τίποτα και να κοιμόμαστε (θεωρητικά) ήσυχοι
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ούτως η αλλως αυτοί το πούλησαν το κράτος.Εμείς δεν το εχουμε μάθει ακόμη.Εχω βάσιμες υποψίες και πληροφορίες οτι θα ξυπνήσουμε κάποιο πρωί και Μακεδονία και Θράκη δεν θα υπάρχει στον Ελληνικό χάρτη.Μήπως βιώσουμε εκ νέου εναν καινούριο Μικρασιατικό Διωγμό??Σας καλώ λοιπόν να αναφωνήσουμε ολοι μαζί:ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.Και τώρα ας κοιμηθούμε λίγο ακόμα.ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αν δεν εχεις στοιχεια καλο θα ηταν να το παρεις πισω διοτι τα φορουμς τα διαβαζουν απο απλοι πολιτες, μεχρι Αρχες ελληνικες και ξενες (π.χ Αλβανικες, Σκοπιανες,Τουρκικες), και φυσικα ολοι αυτοι ξενοι και ντοπιοι που θα επιθυμουσαν ''....ενα πρωί Μακεδονία και Θράκη να μην υπάρχουν στον Ελληνικό χάρτη''. Αυτα ειναι επικυνδυνα πραγματα και να τα λες αλλα ιδιως να τα γραφεις ανευ αποδειξεων και στοιχειων! |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε George p μην καταπιάνεσαι ετσι απο τις λέξεις και μην τσαντίζεσαι.Εχεις δίκιο οτι ο τρόπος που εγραψα ισως αφήνει υπονοούμενα.Αλλά πίστεψε με δεν υπάρχει κανένα υπονοούμενο.Τις πληροφορίες τις εχεις κι εσύ και ολοι μας απο τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.Αυτό ενοώ πληροφορίες και οχι κάτι αλλο το οποίο ενδεχομένως να σκέφτηκες.Το θέμα είναι να συλλέγουμε αυτές τις πληροφορίες να τις αξιολογούμε και να τις συσχετίζουμε μεταξύ τους.Δεν μας αφήνουν ομως να τις συσχετίσουμε γιατί μας απορροφούν αποπροσανατολίζοντας μας με το masterchef το bigbrother και αλλα τα οποία γνωρίζεις καλά κι εσύ.Το οτι ξένες δυνάμεις κυβερνούν ανα τον κόσμο είναι σε ολους γνωστό.Το οτι η Ελλάδα εχει αφθονο ορυκτό πλούτο είναι σε ολους γνωστό.Το οτι δεν μας αφησαν να ταν εκμεταλευτούμε ποτέ είναι σε ολους γνωστό.Τι θα γίνει τώρα που αποφάσισαν να τον εκμεταλευτούν αυτοί και αυτοί δεν είμαστε εμείς??Τα συμπεράσματα είναι δικά σου.Επειδή προβλέπω οτι θα δημιουργηθεί αντιπαράθεση παρακαλώ τους κυρίους υπευθύνους κατόπιν τούτου να διαγραφτούν οι δημοσιεύσεις μου.Εξαιτίας ενδεχομένως κακής διατύπωσης δεν θα ηθελα επίσης χρονιάρες μέρες να δημιουργηθεί θέμα.Ευχαριστώ και συγνώμη για την αναστάτωση.
|
|
|||
|
|||
![]()
Επειδή προβλέπω οτι θα δημιουργηθεί αντιπαράθεση παρακαλώ τους κυρίους υπευθύνους κατόπιν τούτου να διαγραφτούν οι δημοσιεύσεις μου.Εξαιτίας ενδεχομένως κακής διατύπωσης δεν θα ηθελα επίσης χρονιάρες μέρες να δημιουργηθεί θέμα.Ευχαριστώ και συγνώμη για την αναστάτωση.[/QUOTE]
φίλε μου κανένα θέμα δε δημιουργείται! διατύπωσες απλά τους φόβους που έχουν πολλοί από εμάς, άσχετα αν κάποιοι επιμένουν να βλέπουν καλές προθέσεις στην κυβέρνηση Παπανδρέου, στο ΛΑΟΣ και στη Μπακογιάννη. Το θέμα της ανάρτησης είναι γνωστό κι έχει ξαναγραφτεί εδώ μέσα. Η υπογραφή του μνημονίου μετατρέπει τα δάνεια της Ελλάδας σε ενυπόθηκα. Το ίδιο συμβαίνει και με το Ταμείο Στήριξης που κάποιοι επεξεργάζονται στη Γερμανία. Χώρες με προβλήματα σαν τα δικά μας θα μπορούν να απευθύνονται σε αυτό βάζοντας ενέχυρο το χρυσό της χώρας ή/και τα έσοδα των ΔΕΚΟ. Οποιος επιμένει να αγνοεί τα γεγονότα, μάλλον δε θέλει να δει την αλήθεια! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Κολωνία 2010 - παγκόσμια έκθεση..όποιος θέλει κάτι... | D_Artagian | Διάφορα | 31 | 14-10-2010 23:31 |
Είναι πολύ σκληρό να μην την έχεις από το να την έχεις και να κάθεται | emix | Γενικά - Αναβάτης | 12 | 11-07-2010 14:29 |
Σαν κάτι να... αλλάζει?!!?!?!?!?! | yannis | Επικαιρότητα | 0 | 20-06-2010 10:36 |
Πρόβλημα στην μίζα ή κάτι άλλο? | Blackstaf | Τεχνικά θέματα διάφορα | 13 | 30-11-2009 21:05 |
σας θυμίζει κάτι? | essel | Διάφορα | 1 | 26-09-2009 20:05 |