![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
επειδη εχω ακουσει πολλες συζητησεις με τετοια θεματα βλεπω οτι ολες καταληγουν σε λογομαχιες μεταξυ αυτων που τις κανουν και σκεφτομαι οτι τελικα αυτοι που μας εχουν φερει σε αυτη τη θεση ειναι στα καφενεια τις βουλης και πινουν το καφεδακι τους κανοντας και τα τσιγαρακια τους χαριτολογωντας την ολη κατασταση και αφηνουν ολους εμας να τρωγομαστε αφου εχουν καταφερει να μας μεταδωσουν την ανικανοτητα τους και να ριχνουμε το φταιξημο στους εαυτους μας και δε νομιζω οτι οσοι απο εμας δεν εκοψαν αποδειξεις καταστρεψαμε την ελλαδα αλλες ειναι οι αιτιες και τα προσωπα που το καταφεραν αυτο οσο εμεις τρωγομαστε αυτοι θα βγαινουν δικαιωμενοι ενωμενοι και πιο δυνατοι για να συνεχησουν τον αφανισμο μας και να μας φερουν σε πληρη εξαθλιωση
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
θυμο δεν βγαζω ποτε και για κανεναν!! Γιατι με τον θυμο δεν μπορει να αλλαξει τιποτε πραγματικα. Με τον θυμο χανεις και τα δικια σου!!! Με τα λογια θα πετυχω περισσοτερα!!! Αν σε δειρω για κατι που πραγματικα μου εκανες το δικιο παει χαθηκε!Μονον ο θυμος ικανοποιηθηκε και οταν αυτος εξανεμιστει θα καταλαβω οτι βρισκομαι πιθσω απο τα σιδερα!!! Γιατι? Υστερα, ειμαι υπερμαχος των θεσμων και της Δημοκρατιας! Η Δικτατορια που αναφερω στο αρχαιο ρητο ειναι κιαυτη μερος της Δημοκρατιας οταν εφαρμοζεται οπως την εφαρμοζαν οι αρχαιοι αθηναιοι! Δεν μπορω να βριζω και να απαξιωνω τους θεσμους, ειανι σαν να βριζω και απαξιωνων το σπιτι μου!!! Η Ελλαδα δυστυχως ¨η ευτυχως ειναι το σπιτι μου!! Το δηλωνω ξανα γιατι φαινεται οτι δεν με διαβαζετε διεξοδικα και προταση προς προταση. ΝΑΙ φταινε οι πολιτικοι και τα συστηματα τους που επετρεπαν το ενα και το άλλο ¨η εκαναν τα στραβα ματια!!! ΝΑΙ μαθαμε ετσι και ετσι ΟΛΟΙ βολεβομασταν!!! ΤΩΡΑ που ξεβολευομαστε αντιδρουμε!!! ΝΑΙ, ΟΛΟΙ καναμε χρηση του ''δεν θελω αποδειξη ποσο θα μου το αφησεις'' κι εκει ειναι η μονη συμμετοχη μας στην σημερινη κριση!!! Μικρη, ελαχιστη, τιποτενια....ναι αλλα συμμετοχη!!! Οποταν τον σημιτη θα τον πλακωσουμε στα κλωτσιδια κι εμας μονον στα χαστουκια!! Ενταξει, δεκτον!!!!! Τωρα που θα αρχισουμε να πληρωνουμε ΟΛΟΙ δεν μας αρεσει. Τωρα που μετραμε το καθε ευρο δεν μας αρεσει!!! Ομως, ενω ξεραμε οτι ο ταδε Πολιτικος τα παιρνει (Τσοχα) με το 1εκατ του ####υ του, ενω ξεραμε οτι ο Τσουκά εκτελει χρεη οικονομικου ταχυδρομου, ενω ξεραμε οτι ο Καρά δεν κανει για την θεση που εκλεχτηκε, ενω μαθαιναμε οτι ο Σουφλ κτιζει παρανομα την βιλα του στο θυμαρι αναβυσσου με τι λεφτα αραγε, ενω ξεραμε κατι δημοσιογραφακια απο τα πετραλωνα που δεν ειχαν στον ηλιο μοιρα ξαφνικα βρεθηκαν με βιλαρες με 2 πισινες , 3 τεννις κορτ, και 2 μπασκετ μπολ γηπεδα στο Καπανδριτι (να πω κι αλλους?) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΑΜΕ ΣΤΟΥς ΔΡΟΜΟΥς ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩς ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ??????? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΟΥΣΑΜΕ ΤΟΤΕ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΚΑΙ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΤΟΜΩΝ? Διοτι απλα ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ και βυθισμενοι σε εφημερη ευμαρεια και ΒΟΛΕΥΑΜΕ ΚΙΑΛΛΟΥς ΜΕΣΩ ΡΟΥΣΦΕΤΙΩΝ!!!! ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ.....ΤΟΤΕ!! Ελπιζω τωρα να εγινα κατανοητος και να εξηγηθηκε το γιατι δεν βγαζω θυμο!!! Last edited by GeorgeP; 27-01-2011 at 17:59. |
|
|||
|
|||
![]()
Οχ θα πάρουμε φωτιά μου φαίνετε,
![]() δεν αξίζει να λογομαχούμε για τον Σημίτη ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
εγω γνωριζω πολυ καλα τι γραφεις και τι ακριβως εννοεις.....
![]() ολα καλα,δεν ηταν ποτε για μενα.....αυτος ειναι ο λογος που τα 2 μεγαλα κομματα εχουν να δουν την ψηφο μου,απο τον καιρο της λασπης.... ![]() και αφου το φτασαμε εδω,η καταστροφη της χωρας για μενα ειστε ολοι εσεις,που ψηφιζετε τοσα χρονια τα 2 μεγαλα κομματα.... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
την βλέπω την δουλειά...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αυτο δεν λεω κι εγω? ποτε δεν ηταν ολα καλα για κανεναν αλαλ ολοι βολευομασταν, αλλος ετσι αλλος αλλιως!!! και ξανασυμφωνουμε και κυριως σε αυτο, γιατι παντα τα δυό μεγάλα κοματα? δεν υπαρχουν άλλα να ψηφιστουν? Εγω δεν ειμαι αυτος που λεει να παμε ολοι να ψηφισουμε και να ψηφισουμε κατα συνειδηση κι οχι κοματικα? Αλλά να ψηφισουμε!!!!!!!!!! Εγω δεν λεω οτι αυτη ειναι η δυναμη μας και την εχουμε στα χερια μας? Αλλα να ψηφισουμε!!! Εγω δεν λεω οτι 10% ο Α, 20% ο Β, 25% ο Γ.....κυβερνηση πρασινη, μπλε ¨η κόκκινη δεν βγαινει!! Και τι βγαινει? κυβερνηση με τα χρωματα της ιριδας, κυβερνηση απο ολους!! Αλλα να ψηφισουμε!!!! Εκει λες δεν θα παρουν το μαθημα τους? Θα το παρουν αναγκαστικα!!!!! Κι ετσι θα μαθουν να κυβερνουν ολοι μαζι και θα φιλανε τους κ@λ@ς τους! Κι αυτα που λενε οτι στην ελλαδα δεν μπορουν να γινουν τετοια ειναι αρες μαρες κουκουναρες! και γινονται, και θα γινουν και θα μαθουν να κυβερνουν κι αυτοι σωστοτερα!! Παντως εγω ειμαι υπερ των συνασπισμενων κυβερνησεων, ετσι δεν μπορει να κανει κανεις οτι θελει διοτι ο άλλος που τον παρακολουθει θα τον βγαλει στην σεντρα για να κυβερνησει ο ιδιος, κι ετσι ολοι ειναι πιο προσεκτικοι. Δεν εχει λογικη αυτο? Last edited by GeorgeP; 27-01-2011 at 21:17. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() μπορει και να γινουμε,αλλα θα πρεπει να δοκιμασουμε καινουργια πραγματα,γιατι ολα τα αλλα απετυχαν....
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
![]()
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τρομοκρατική επίθεση | Hekima | Επικαιρότητα | 9 | 31-12-2010 00:00 |
Ο Κώστας............ | evan400f | Ανέκδοτα | 7 | 03-12-2010 14:10 |
'Εφυγε' ο Κώστας Θεοχάρης... | kostasvar | Διάφορα | 10 | 26-06-2010 16:24 |
3D επίθεση από τη Sony | skippybi | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 3 | 28-09-2009 00:16 |
Μεθυσμένος Κώστας | gma21 | Ανέκδοτα | 8 | 14-01-2009 22:58 |