![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Βρε γιαγιά καιρό είχες να μπεις και μας έβαλες σε ιστορίες……
Ας το πάμε αλλιώς για να μπούμε ξανά στο θέμα… Ποιος πιστεύει ότι κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει στην εποχή μας, δεν αμφισβητώ την δυναμικότητα του Γιώργου αλλά πιστεύω ότι τον βοήθησε η δύσκολη για όλους εποχή που μεγάλωσε. Στις μέρες μας δεν ξέρω αν κάποιος έχει την δύναμη το κουράγιο ή ότι άλλα ψυχικά χαρίσματα χρειάζεται για να κάνει κάτι ανάλογο, θα μου πεις πως ζουν οι μετανάστες κτλ. Δεν ξέρω αλλά εμένα μου φαίνετε απίθανο να μπορέσει κάποιος όχι απλά να επιβιώσει αλλά να δημιουργήσει υγιείς οικογένεια και ιδικά κάποια σεβαστή οικονομική κατάσταση με δικιά του επιχείρηση. Γιώργο δεν σε παρομοιάζω με μετανάστη ![]() ![]() Aναγνωρίζω την δύναμη σου γιατί εγώ πιστεύω δεν θα μπορούσα να το κάνω, αν μπορούσα δεν θα μου έκανε τίποτα εντύπωση από την ιστορία σου ![]() Τέλος αγράμματος πιστεύω είναι αυτός που δεν ξέρει γράμματα, να διαβάζει και να γράφει, εσύ εγώ και μερικοί άλλοι είμαστε ανορθόγραφοι ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Για μένα, μακάρι να υπήρχαν κι άλλα τέτοια ποστ, οι καταθέσεις ψυχής εμένα με τιμούν ως μέλος αυτής της μικρής κοινότητας, γιατί τουλάχιστον κάποιος μας θεώρησε τόσο δικούς του που μας εξωτερίκευσε μια ιστορία που μόνο σε δικούς σου ανθρώπους λες.... Το νου σας, κοιτάζετε τα γεγονότα με λιγότερη κακοήθεια και υποψία... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Αυτό που με λυπεί ιδιαίτερα είναι ότι παρ'ότι συμφώνησα σε όλα με το Γιώργο (γιατί Γιώργο τον λένε τον άνθρωπο... όχι γιαγιά αρκούδα) και αναγνώρισα τα βιώματά του, δυστυχώς... κανένας μα κανένας δεν κατάλαβε τι με ενόχλησε με το συγκεκριμένο thread...
Δυστυχώς κάποιοι... ευτυχώς λίγοι και συγκεκριμένοι... "ζουν" μόνο για να σχολιάζουν τα σχόλια των άλλων αντί να ασχοληθούν με τη δική τους γνώμη... και πως θα "πιαστούν από την άποψη κάποιου (την οποία δεν καταλαβαίνουν καν) για να δημιουργήσουν ίντριγκες... Αυτά τα ολίγα για το συγκεκριμένο thread από εμένα... |
|
|||
|
|||
![]()
Βρε Κωστή δεν θέλω να έρθουμε σε αντιπαράθεση αλλά τον ψιλό πήρες από τα μούτρα για λάθος λόγο, ότι δεν είναι θέμα για να γράφετε εδώ κτλ. Σκέψου πόσα άσχετα θέματα με μοτο έχουμε ανεβάσει και οι δύο μας και θα καταλάβεις και την αντιμετώπιση των άλλον. Το ποιο κουλό μήνυμα να έχεις διαβάσει το παίρνεις στον χαβαλέ και συμμετέχεις με καλαμπούρι, εδώ μου φαίνετε ότι φρικάρισες,
ειλικρινά αν κάνω λάθος να με συγχωρείς αλλά τέτοια εντύπωση πήρα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ρε παιδιά.Εντάξει σε όλα τα φόρα γράφονται και πράγματα 'ασχετα με το αντικείμενο του logo του φόρουμ.Εφόσον το επιτρέπουν οι ιδιοκτήτες που το πληρώνουν και το διαχειρίζονται, καλώς γίνεται.Αυτό που μου έκανε λίγο εντύπωση με τον γιαγιά είναι οτι όλο γκρίνια είναι το παλικάρι και όλο στην μιζέρια.Επειδή το νικ του είναι χαρακτηριστικό και το θυμάμαι, σε όλα τα μοτοφόρα εδώ και κανά 2 χρόνια είναι στην κλάψα.Η bmw τον αδίκησε, την bmw θα την τρέχει στα διεθνή δικαστήρια, το ένα εξουσιοδοτημένο τον έριξε, το άλλο δεν θυμάμαι που τον πείραξε, και άλλα τέτοια κωμικοτραγικά.(λάθος τραγικά).
Σήμερα μας βγήκε και Βασιλάκης Καϊλας.Δεν λέω, μπορεί να είναι αλήθεια αυτά που λέει (αν δεν είναι κοπισταρισμένα από κανένα μπλογκ) και να προσπάθησε στη ζωή του και να είναι αυτοδιμηούργητος.Μπράβο.Ο μόνος είναι;;;; Ή ο τελευταίος;;;; Δεν νομίζω κανένας από δω μέσα να γενήθηκε μέσα στα πούπουλα.Για αυτό λοιπόν, είμαι μάλον αντίθετος με το παραπάνω ποστάρισμα. Θα μου πεις, σε ρώτησε κανένας;;;;;Ωραία, αν με ρωταγε κανένας θα έλεγα πως, όχι οτι ήταν κακό.Απλά ήταν εκ του περισσού. Τέτοιες εποχές, θέλουμε θετικά σχόλια και εμπειρίες, μήπως μας ανεβάσουν λίγο την διάθεση. Όσο για τον φίλο γιαγιά. Έλεοςφτάνει η κλάψα.Σου εύχομαι τα καλύτερα (όπως και σε όλους)για τις δύσκολες μέρες που έρχονται. Καλά κουράγια. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ααααα και να μην ξεχάσω. Ο τίτλος είναι για να τον λυπηθούμε;;;;Γιατί αγράμματος δεν είναι.Αφού (όπως είπαν και άλλα παιδιά παραπάνω) τα πρώτα ποσταρίσματα ήταν γραμμένα κανονοκά - "Ελληνικά"
![]() ![]() ![]() Άρα προς τι ο τίτλος και το αυτομαστίγωμα;;;;;;;;; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by nasos; 04-02-2011 at 01:21. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Δημοσκόπηση για την επιλογή GPS !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Πλοήγηση - Hardware και Software | 83 | 02-10-2013 23:24 |
Να χαρώ επιλογή !! | Carduelis | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 6 | 05-07-2010 14:25 |
SOS - Επείγουσα ανάγκη αίματος !!!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κοινωνική ευαισθησία | 5 | 16-01-2010 13:29 |
Ecoriding , ανάγκη ή …μόδα; | riko46 | Διάφορα | 2 | 19-10-2009 23:00 |
Δύσκολη επιλογή! | dim | Νέα μοντέλα BMW | 9 | 20-08-2009 00:29 |