GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 03-02-2011, 20:06
gandreas Ο/Η gandreas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2010
Περιοχή: Αμπελόκηποι
Μoto: 1200gs
Προεπιλογή Απάντηση: αγράμματος από επιλογή η από ανάγκη?

Βρε γιαγιά καιρό είχες να μπεις και μας έβαλες σε ιστορίες……
Ας το πάμε αλλιώς για να μπούμε ξανά στο θέμα…
Ποιος πιστεύει ότι κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει στην εποχή μας, δεν αμφισβητώ την δυναμικότητα του Γιώργου αλλά πιστεύω ότι τον βοήθησε η δύσκολη για όλους εποχή που μεγάλωσε. Στις μέρες μας δεν ξέρω αν κάποιος έχει την δύναμη το κουράγιο ή ότι άλλα ψυχικά χαρίσματα χρειάζεται για να κάνει κάτι ανάλογο, θα μου πεις πως ζουν οι μετανάστες κτλ.
Δεν ξέρω αλλά εμένα μου φαίνετε απίθανο να μπορέσει κάποιος όχι απλά να επιβιώσει αλλά να δημιουργήσει υγιείς οικογένεια και ιδικά κάποια σεβαστή οικονομική κατάσταση με δικιά του επιχείρηση.
Γιώργο δεν σε παρομοιάζω με μετανάστη αν και έτσι σου φέρθηκαν
Aναγνωρίζω την δύναμη σου γιατί εγώ πιστεύω δεν θα μπορούσα να το κάνω, αν μπορούσα δεν θα μου έκανε τίποτα εντύπωση από την ιστορία σου.
Τέλος αγράμματος πιστεύω είναι αυτός που δεν ξέρει γράμματα, να διαβάζει και να γράφει, εσύ εγώ και μερικοί άλλοι είμαστε ανορθόγραφοι
Reply With Quote
Παλιό 03-02-2011, 20:20
napgeo Ο/Η napgeo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: ΠΡΕΒΕΖΑ
Μoto: HONDA ΝΤ700

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από aeriko Εμφάνιση μηνυμάτων
spam on
Νάπο, κάτι μου θυμίζει.
spam off

Τώρα σε κατάλαβα με τα on@off.
Reply With Quote
Παλιό 03-02-2011, 20:35
evanslam Ο/Η evanslam βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: Λαύριο - Λαμία
Μoto: BMW R 1200 GSΑ '10

Τείνει να γίνει πλέον συνήθεια οταν κάποιος που καταθέτει μια προσωπική εμπειρία ή απορία ή ακόμη και προσωπική κατάθεση ψυχής να μετατρέπεται το thread του σε αντιπαράθεση απο "καλοπροαίρετους" που είτε σχολιάζουν άσκοπα είτε προσπαθούν να διακωμωδίσουν τον υπέυθυνο του thread.
Reply With Quote
Παλιό 03-02-2011, 22:45
Capitain Ο/Η Capitain βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: Πειραιάς
Μoto: 2005 R1200RT

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από aeriko Εμφάνιση μηνυμάτων
Κώστα, αντιπαράθεση στα γραφόμενα του "γιαγιά αρκούδα" δεν υπήρξε, πλήν μικρών εξαιρέσεων. Η πλειονότητα των μέχρι τώρα εκφρασθέντων φαίνεται να συμφωνεί ότι το φόρουμ δεν είναι μόνο bmw, εκδρομές και γκομενίτσες. Ειναι και θέματα κοινωνικά, οικονομικά, θρησκευτικά πολιτικά κλπ που μας απασχολούν.
Αν οι ζωές μας ήταν μόνο οι μηχανές μας είμαστε τουλάχιστον ρηχοί αν όχι κατώτεροι...
Για μένα, μακάρι να υπήρχαν κι άλλα τέτοια ποστ, οι καταθέσεις ψυχής εμένα με τιμούν ως μέλος αυτής της μικρής κοινότητας, γιατί τουλάχιστον κάποιος μας θεώρησε τόσο δικούς του που μας εξωτερίκευσε μια ιστορία που μόνο σε δικούς σου ανθρώπους λες....

Το νου σας, κοιτάζετε τα γεγονότα με λιγότερη κακοήθεια και υποψία...
Reply With Quote
Παλιό 03-02-2011, 23:33
CPretenteriS Ο/Η CPretenteriS βρίσκεται εκτός σύνδεσης

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Spata
Μoto: BMW R1200GS (mod. 2010)

Αυτό που με λυπεί ιδιαίτερα είναι ότι παρ'ότι συμφώνησα σε όλα με το Γιώργο (γιατί Γιώργο τον λένε τον άνθρωπο... όχι γιαγιά αρκούδα) και αναγνώρισα τα βιώματά του, δυστυχώς... κανένας μα κανένας δεν κατάλαβε τι με ενόχλησε με το συγκεκριμένο thread...

Δυστυχώς κάποιοι... ευτυχώς λίγοι και συγκεκριμένοι... "ζουν" μόνο για να σχολιάζουν τα σχόλια των άλλων αντί να ασχοληθούν με τη δική τους γνώμη... και πως θα "πιαστούν από την άποψη κάποιου (την οποία δεν καταλαβαίνουν καν) για να δημιουργήσουν ίντριγκες...

Αυτά τα ολίγα για το συγκεκριμένο thread από εμένα...
Reply With Quote
Παλιό 04-02-2011, 00:48
gandreas Ο/Η gandreas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2010
Περιοχή: Αμπελόκηποι
Μoto: 1200gs

Βρε Κωστή δεν θέλω να έρθουμε σε αντιπαράθεση αλλά τον ψιλό πήρες από τα μούτρα για λάθος λόγο, ότι δεν είναι θέμα για να γράφετε εδώ κτλ. Σκέψου πόσα άσχετα θέματα με μοτο έχουμε ανεβάσει και οι δύο μας και θα καταλάβεις και την αντιμετώπιση των άλλον. Το ποιο κουλό μήνυμα να έχεις διαβάσει το παίρνεις στον χαβαλέ και συμμετέχεις με καλαμπούρι, εδώ μου φαίνετε ότι φρικάρισες,
ειλικρινά αν κάνω λάθος να με συγχωρείς αλλά τέτοια εντύπωση πήρα
Reply With Quote
Παλιό 04-02-2011, 01:15
nasos Ο/Η nasos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: BYRONAS
Μoto: 1200 GS

Ρε παιδιά.Εντάξει σε όλα τα φόρα γράφονται και πράγματα 'ασχετα με το αντικείμενο του logo του φόρουμ.Εφόσον το επιτρέπουν οι ιδιοκτήτες που το πληρώνουν και το διαχειρίζονται, καλώς γίνεται.Αυτό που μου έκανε λίγο εντύπωση με τον γιαγιά είναι οτι όλο γκρίνια είναι το παλικάρι και όλο στην μιζέρια.Επειδή το νικ του είναι χαρακτηριστικό και το θυμάμαι, σε όλα τα μοτοφόρα εδώ και κανά 2 χρόνια είναι στην κλάψα.Η bmw τον αδίκησε, την bmw θα την τρέχει στα διεθνή δικαστήρια, το ένα εξουσιοδοτημένο τον έριξε, το άλλο δεν θυμάμαι που τον πείραξε, και άλλα τέτοια κωμικοτραγικά.(λάθος τραγικά).
Σήμερα μας βγήκε και Βασιλάκης Καϊλας.Δεν λέω, μπορεί να είναι αλήθεια αυτά που λέει (αν δεν είναι κοπισταρισμένα από κανένα μπλογκ) και να προσπάθησε στη ζωή του και να είναι αυτοδιμηούργητος.Μπράβο.Ο μόνος είναι;;;; Ή ο τελευταίος;;;;
Δεν νομίζω κανένας από δω μέσα να γενήθηκε μέσα στα πούπουλα.Για αυτό λοιπόν, είμαι μάλον αντίθετος με το παραπάνω ποστάρισμα.
Θα μου πεις, σε ρώτησε κανένας;;;;;Ωραία, αν με ρωταγε κανένας θα έλεγα πως, όχι οτι ήταν κακό.Απλά ήταν εκ του περισσού.
Τέτοιες εποχές, θέλουμε θετικά σχόλια και εμπειρίες, μήπως μας ανεβάσουν λίγο την διάθεση.
Όσο για τον φίλο γιαγιά. Έλεοςφτάνει η κλάψα.Σου εύχομαι τα καλύτερα (όπως και σε όλους)για τις δύσκολες μέρες που έρχονται.
Καλά κουράγια.
Reply With Quote
Παλιό 04-02-2011, 01:20
nasos Ο/Η nasos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: BYRONAS
Μoto: 1200 GS

Ααααα και να μην ξεχάσω. Ο τίτλος είναι για να τον λυπηθούμε;;;;Γιατί αγράμματος δεν είναι.Αφού (όπως είπαν και άλλα παιδιά παραπάνω) τα πρώτα ποσταρίσματα ήταν γραμμένα κανονοκά - "Ελληνικά" Και για αυτό είχε απάντηση.Έκατσε με την ησυχία του και έγραψε "Ελληνικά". Άρα δεν είναι αγράμματος .... λίγο μόνο βιαστικός.
Άρα προς τι ο τίτλος και το αυτομαστίγωμα;;;;;;;;;Άβυσος η ψυχή του ανθρώπου

Last edited by nasos; 04-02-2011 at 01:21.
Reply With Quote
Παλιό 04-02-2011, 01:24
CPretenteriS Ο/Η CPretenteriS βρίσκεται εκτός σύνδεσης

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Spata
Μoto: BMW R1200GS (mod. 2010)

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS Εμφάνιση μηνυμάτων

Reply With Quote
Παλιό 04-02-2011, 08:38
aeriko Ο/Η aeriko βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R 1200 GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS Εμφάνιση μηνυμάτων
Αυτό που με λυπεί ιδιαίτερα είναι ότι παρ'ότι συμφώνησα σε όλα με το Γιώργο (γιατί Γιώργο τον λένε τον άνθρωπο... όχι γιαγιά αρκούδα) και αναγνώρισα τα βιώματά του, δυστυχώς... κανένας μα κανένας δεν κατάλαβε τι με ενόχλησε με το συγκεκριμένο thread...

Δυστυχώς κάποιοι... ευτυχώς λίγοι και συγκεκριμένοι... "ζουν" μόνο για να σχολιάζουν τα σχόλια των άλλων αντί να ασχοληθούν με τη δική τους γνώμη... και πως θα "πιαστούν από την άποψη κάποιου (την οποία δεν καταλαβαίνουν καν) για να δημιουργήσουν ίντριγκες...

Το φόρουμ είναι για ανταλλαγή απόψεων/εμπειριών μοτοσυκλετιστικών, κοινωνικών αλλά και για σχολιασμό τους. Εαν δεν υπάρχει διάλογος τότε να σηκωθούμε να φύγουμε, να πάμε αλλού με "καλημέρες καλησπέρες", ¨καφέδες" και "τι έγινε σαν σήμερα". Δεν νομίζω οι ιδοκτήτες να μην επιθυμούν την ζωντάνια του φόρουμ, που πολλές φορές εκδηλώνεται μέσα από τις "ίντριγκες" κατά τα λεγόμενά σου. Δεν είναι δυνατόν όλοι να συμφωνούμε.
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης