GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 16-06-2011, 21:49
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs
Προεπιλογή Απάντηση: Είναι σκέτο......παρακράτος

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
αυτες οι συμφωνιες....δειχνουν κοτες πολιτικους
απο τον πατερα του,ΔΕΝ πηρε τιποτα ο αχρηστος;;;;;

δεν ειπα οτι μου αρεσε η φυγη σου,αλλα εισαι ανακολουθος σαν τον πρωθυπουργο σου.....
πλακα κανω......χρειαζεσαι σε αυτες τις κουβεντες,αν και δεν μου αρεσει που χαρακτηριζεσαι...με καποιους αλλους φιλους
ο πατερας του εχει τεραστια ευθυνη για το τωρινο μπαχαλο...
θα τον ηρωοποιησουμε κιολας?

απλα ο αντρεας ηταν καθαρμα,ενω τουτος καθυστερημενος...
Reply With Quote
Παλιό 16-06-2011, 22:03
gemara Ο/Η gemara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Γλυφάδα
Μoto: [Piaggio Vespa P150X] [R26 '56] [R51/3 '54] [R60/2 '66] [R69S '61] [R1200GS]

Απόσπασμα:
απο τον πατερα του,ΔΕΝ πηρε τιποτα ο αχρηστος;;;;;
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos Εμφάνιση μηνυμάτων
...

Επιτέλους λίγο αντίλογος. Άχρηστο τον λέει ο ένας, καθυστερημένο ο άλλος!
Συμφωνώ και με τους δυο!
Reply With Quote
Παλιό 16-06-2011, 22:04
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos Εμφάνιση μηνυμάτων
ο πατερας του εχει τεραστια ευθυνη για το τωρινο μπαχαλο...
θα τον ηρωοποιησουμε κιολας?

Ήταν πολιτικός όμως.....και τέτοιες οι αποφάσεις του
ΕΣΥ ήσουν Μωρο ,όταν ήταν πρωθυπουργός....
Reply With Quote
Παλιό 16-06-2011, 23:05
ltsiorak Ο/Η ltsiorak βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2010
Περιοχή: veroia
Μoto: VFR 1200 DCT, HONDA VARADERO 1000, XT 660R,

Απόσπασμα:
Ήταν πολιτικός όμως.....και τέτοιες οι αποφάσεις του
ΕΣΥ ήσουν Μωρο ,όταν ήταν πρωθυπουργός....
Tη ηταν? πολιτικος?

οχι μαν, γυναικολογος ηταν το ρεμαλι .....

ο αλητης

ο κλεφτης..

ο απατεωνας

ο Ξαδερφος μου επιτροπος στην ΕΕ και βλεπει μια ημερα σε μια συνεδριαση να χεζουν την ελλαδα... ολοι τους οι ευρωποαιοι διοιτι ο ανδρεας τα ειχε κανει μπαχαλο το 88, και βγαινει στις καμερες ο αληταγκουρας και τη λεει?

κανει διαγγελμα στο λαο (οπως και το καθηστερημενο του)
" ελληνικε λαε, δεχομαστε βαρβαρες ανευ προηγουμενου πιεσης να ενδωσουμε στο ευρωπαϊκο κατεστημενο, αλλα εγω προσωπικα θα βγαλω την ελλαδα νικητρια και τον καθε ελληνα μαγκα"

Λαϊκιστης μεχρι βλακειας... ο μπουφος

GeorgeP, οταν με φερετε τα κλεμμενα μπορειτε ολοι εσεις να μιλατε για τα ρεμαλια του πασοκ, στο ξαναργραψα σε αλλο ποστ αλλα δεν απαντησες .....

φερτε τα κλεμμενα και μετα μπορειτε να μιλατε για τον γυναικολογο και το καθηστερημενο του, οσο αφορα το βενιζελο... σαν εχθες θυμαμε τον παγκαλο να λεει για μαυρη τρυπα στο ταμειο του πολιτισμου οταν του το παρεδωσε επι σημιτη ο βενιζελος.... θυμασε ποσο ηταν??? 4 δις δρχ....

ετσι για να μην ξεχνιωμαστε...

Αρκα σορυ ρε αλλα δεν κρατιεμαι να την λεω σε φρουρους της πασοκικης λαιλαπας....
Reply With Quote
Παλιό 16-06-2011, 23:22
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gepol Εμφάνιση μηνυμάτων
ΟΚ, δεν αντέχεις. Πρέπει όμως να σταματήσεις να επιτίθεσαι σε μέλη του φόρουμ όταν δεν συμφωνούν πολιτικά μαζί σου, και ειδικά όταν σου βρίζουν το κόμμα σου, διότι το κάνεις και εσύ, και δεν σου επιτίθεται κανείς....
Bαζω σημεια στιξης εκει που νομιζω οτι πρεπει προκειμενου να μην παρεξηγηθουν οι προθεσεις μου!!!
Δεν επιτιθομαι σε κανενα μελος του φορουμ, λεω την γνωμη μου η οποια ΠΑΝΤΑ διαστρεβλωνεται απο συγκεκριμενα προσωπα κατα το δοκουν!!!

Αν το βιντεακι με το ταισμα των περιστεριων - σε αντιδιαστολη του βλεπω εναν φουκαρα να μαζευει κουμπουρια και το ερμηνευω οτι τα μαζευει για να τα δωσει στους αναρχικους υπο επιβλεψη αστυνομικων μπας και χαθει κανενα- ειναι επιθεση τοτε δεν εχω τιποτα αλλο να πω!!!

Επιθεση ομως ειναι το ''μην το στριβεις δια της εξυπναδας....'' που ηρθε απο το πουθενα...., αν και εχει ξαναειπωθει απο τον ιδιο προς εμε!
Επιθεση ειναι το μηνυμα 51 του παροντος νηματος!!!

Το εχω ξαναπει, οπως μου απαντουν.....απαντω!!!!

Τελος, θα το ξαναπω - κι αυτο - ακομα μια φορα οπως και τοσα άλλα, οποιος διαφωνει μαζι μου ειτε στα πολιτικα, ειτε στα μηχανολογικα ΕΙΜΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟΣ στον διαλογο!!!!!! Δεν ειμαι εγω αυτος που θα υποδειξω το όποιο εγω θεωρω σωστο στον οποιονδηποτε!!
Αλλα αυτο ΑΠΑΙΤΩ να γινεται με κοσμιο τροπο και οχι με ειρωνιες και υβρεις!!!
Επικροτω την ειρωνια εν ειδη χιουμορ, γελαω κι εγω με αυτο, αλλα οχι ειρωνιες με προθεση μειωσης του GeorgeP!!!
Δεν μπορουμε να μιλησουμε σαν ανθρωποι οπως κανουμε μεταξυ μας στους καφεδες και στα σπιτια μας πάλι μεταξυ μας?????

Εγω ουτε ''εξυπναδες'' λεω ουτε ''τριπλες'' κανω!! Ειμαι καθαρος και λεω την γνωμη μου ανοικτα χωρις να κρυβομαι!!
Ετσι λοιπον, τασσομαι καθαρα υπερ των ΜΑΤ, υπερ της Αστυνομιας και υπερ της οποιασδηποτε κυβερνησης και να ηταν στα πραγματα ΣΗΜΕΡΑ και δεν προδιδω την χωρα μου δια μεσου συνδικαλιστικων ΣΥΡΙΖΟ/ΚΚΕ τερτιπιων!!
Τασσομαι επισης υπερ των καθαρων και παντελονατων λογων και οχι των υπεκφυγων!!
Δεν μπορω να ζηταω να πεσει ο ''αλητης'' ο ΓΑΠ χωρις να προτινω τον κατ εμε καλυτερο. Αυτο ειναι για μενα γελοιο και λεγεται, για μενα, ανανδρια αφου το θεωρω κεκαλυμενη υπεκφυγη!!!
Δεν μπορω να ζηταω εξω το μνημονιο χωρις να αναλογιζομαι τις συνεπειες αυτου αλλα και να προτινω, και παλι, λυσεις αντι μνημονιου! Αυτο λεγεται, για μενα, ανευθυνοτητα και μαλιστα με τεραστιες επιπτωσεις σε ολους μας!!!

Αν το παραπανω ποστ θεωρειται ''επιθετικο'' τοτε θα πρέπει να παρακολουθησω μαθηματα δια εξασκηση του επαγγελματος του συγραφεα αφου δεν ξερω να γραψω διαφορετικα!
Reply With Quote
Παλιό 16-06-2011, 23:30
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ltsiorak Εμφάνιση μηνυμάτων
Tη ηταν? πολιτικος?

ο αλητης

ο κλεφτης..

ο απατεωνας

ο Ξαδερφος μου επιτροπος στην ΕΕ και βλεπει μια ημερα σε μια συνεδριαση να χεζουν την ελλαδα... ολοι τους οι ευρωποαιοι διοιτι ο ανδρεας τα ειχε κανει μπαχαλο το 88, και βγαινει στις καμερες ο αληταγκουρας και τη λεει?

" ελληνικε λαε, δεχομαστε βαρβαρες ανευ προηγουμενου πιεσης να ενδωσουμε στο ευρωπαϊκο κατεστημενο, αλλα εγω προσωπικα θα βγαλω την ελλαδα νικητρια και τον καθε ελληνα μαγκα"

GeorgeP, οταν με φερετε τα κλεμμενα μπορειτε ολοι εσεις να μιλατε για τα ρεμαλια του πασοκ, στο ξαναργραψα σε αλλο ποστ αλλα δεν απαντησες .....

φερτε τα κλεμμενα και μετα μπορειτε να μιλατε για τον γυναικολογο και το καθηστερημενο του, οσο αφορα το βενιζελο... σαν εχθες θυμαμε τον παγκαλο να λεει για μαυρη τρυπα στο ταμειο του πολιτισμου οταν του το παρεδωσε επι σημιτη ο βενιζελος.... θυμασε ποσο ηταν??? 4 δις δρχ....

Αρκα σορυ ρε αλλα δεν κρατιεμαι να την λεω σε φρουρους της πασοκικης λαιλαπας....
Δεν με λες ρε φιλε, εσυ θα κρινεις εμενα? Εσυ θα κρινεις άλλον πολιτη ισον προς εσενα? Εσενα ποιος θα σε κρινει με αυτα που λες?

Και δεν μου λες ρε μαγκα, εμενα με βαπτισες ''πρασινοφρουρο'', εγω πως να σε βαπτισω? Αναρχικο, Χρυσαυγιτη, αποσταθεροποιητη του συστηματος, σαμποτερ, κακκεκτυπο Τσιπροειδες μηπως...... εεεεε? πως?????

Ε, μαγκα, εγω ειχα το θαρρος να πω οτι ναι εβγαζα μαυρα, οπως το 90%των Ελληνων, εσυ εχεις το θαρρος να μας πεις πως τα εκλεβες??? Μηπως σου κοπηκανε οι επιδοτησεις και καιγεσαι???

Αντε μπραβο φιλε μου διοτι η πολυ Δημοκρατια κανει τους ανθρωπους να λενε οτι μαμακια τους κατεβει στο κεφαλι!

Σημ. αυτο ΝΑΙ ειναι επιθεση στην επιθεση!
Reply With Quote
Παλιό 16-06-2011, 23:48
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ltsiorak Εμφάνιση μηνυμάτων
Tη ηταν? πολιτικος?

ο αλητης

ο κλεφτης..

ο απατεωνας

δεν καταλαβες το πνευμα μου....αλλα δεν πειραζει
οταν μιλας τοσο φανατικα....μαλλον αδικεις τον εαυτο σου
Reply With Quote
Παλιό 16-06-2011, 23:57
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων

Αν το βιντεακι με το ταισμα των περιστεριων - σε αντιδιαστολη του βλεπω εναν φουκαρα να μαζευει κουμπουρια και το ερμηνευω οτι τα μαζευει για να τα δωσει στους αναρχικους υπο επιβλεψη αστυνομικων μπας και χαθει κανενα- ειναι επιθεση τοτε δεν εχω τιποτα αλλο να πω!!!

Ετσι λοιπον, τασσομαι καθαρα υπερ των ΜΑΤ, υπερ της Αστυνομιας και υπερ της οποιασδηποτε κυβερνησης και να ηταν στα πραγματα ΣΗΜΕΡΑ και δεν προδιδω την χωρα μου δια μεσου συνδικαλιστικων ΣΥΡΙΖΟ/ΚΚΕ τερτιπιων!!
Τασσομαι επισης υπερ των καθαρων και παντελονατων λογων και οχι των υπεκφυγων!!
Δεν μπορω να ζηταω να πεσει ο ''αλητης'' ο ΓΑΠ χωρις να προτινω τον κατ εμε καλυτερο. Αυτο ειναι για μενα γελοιο και λεγεται, για μενα, ανανδρια αφου το θεωρω κεκαλυμενη υπεκφυγη!!!
Δεν μπορω να ζηταω εξω το μνημονιο χωρις να αναλογιζομαι τις συνεπειες αυτου αλλα και να προτινω, και παλι, λυσεις αντι μνημονιου! Αυτο λεγεται, για μενα, ανευθυνοτητα και μαλιστα με τεραστιες επιπτωσεις σε ολους μας!!!

Αν το παραπανω ποστ θεωρειται ''επιθετικο'' τοτε θα πρέπει να παρακολουθησω μαθηματα δια εξασκηση του επαγγελματος του συγραφεα αφου δεν ξερω να γραψω διαφορετικα!

εισαι υπερ των ΜΑΤ;;;;;;
τι ακριβως εννοεις;;;;;η επιθεση των ματ σε ειρηνικους διαδηλωτες σε βρισκουν σύμφωνω;;;;η ριψη δακρυγονων στον υπογειο σταθμο του μετρο;;;;
οσο για τον ΓΑΠ.....ο ιδιος παραιτηθηκε και ξεπαραιτηθηκε
ο ιδιος ειναι σε πανικο και δεν τον εμπιστευεται κανεις πια....
γιωργο πρεπει να το παραδεκτεις ,οτι ο ΓΑΠ απετυχε και πρεπει να βρεθει καινουργια πολιτικη λυση.....
μην περιμενεις να σου βρω εγω πολιτικη λυση(μαρμαρας ειμαι)....αλλα αυτα τα κομματα και η βουλη,με την τωρινη της συνθεση,θελει γκρεμισμα...
Reply With Quote
Παλιό 16-06-2011, 23:59
spy89 Ο/Η spy89 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2010
Περιοχή: Ηράκλειο
Μoto: Multistrada 1200s full termignoni

Δεν γράφω συχνά αλλά όταν διαβάζω τέτοια πράγματα από ώριμους ανθρώπους περί αστυνομίας και κουκουλοφόρους είμαι σίγουρος ότι η πηγή της σκέψης τους είναι η ίδια που ήταν και στα 20 τους (και πιο κάτω ίσως). Τα βίντεο και η τσάντες και τα κοντάρια και και και.. έχουν τόσες ερμηνείες που η τελευταία θα μπορούσε να είναι αυτή που λέτε (και λάθος κατά τη γνώμη μου). Δε γίνεται να τα πιστεύετε αυτά...Δηλαδή έλεος... Ούτε καν ξέρετε οι περισσότεροι, σε τι ομάδες ανήκουν οι κουκουλοφόροι... Σοβαρά δε γίνεται να λέτε για αστυνομίες και μα**κίες.. Είμαι φοιτητής στην ασοεε και έχω φάει στη μάπα κουκουλοφόρους και κουκουλοφόρους.. (και χωρίς κουκούλες αρκετές φορές) Ζουν για τα επεισόδια... Ρεμάλια που δεν έχουν κανένα σκοπό στη ζωή τους, αναρχικοί κυρίως που βγαίνουν από τις καταλήψεις εκεί τριγύρω στην Πατησίων και στα Εξάρχεια για να ξεκαυ**σουν με την αστυνομία + οπαδοί ομάδων κατά μικρότερο ποσοστό, για τον ίδιο λόγο! Έχουν κανονίσει τα επεισόδια σαν να κανονίζετε εσείς ταξίδι. Δεν περιμένανε τους αστυνομικούς... αυτό συμπεραίνεται και από το μεγάλο τους αριθμό!
Reply With Quote
Παλιό 17-06-2011, 00:06
lempoi Ο/Η lempoi βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ

.... δια μεσου συνδικαλιστικων ΣΥΡΙΖΟ/ΚΚΕ τερτιπιων!!

Δεν ασχολεισαι καλυτερα με το κομμα σου και τον ηγετη σου και ασε τουσ υπολοιπους ησυχους...
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης