![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Είναι 3 μικρόβια. Το μικρόβιο του δοντιού, του αφτιού και του .....αιδίου και συζητάνε. Λέει το μικρόβιο του δοντιού:
- Κάθε μέρα έρχεται ένα τριχωτό πράγμα στο στόμα και προσπαθεί να με αρπάξει. Εγώ κρίβομαι πίσω από ένα δόντι και δεν τα καταφέρνει! Λέει το μικρόβιο του αφτιού: - Κάθε μέρα μπαίνει ένα περίεργο άσπρο πράγμα στο αφτί και προσπαθεί να με αρπάξει. Εγώ μπαίνω λίγο πιο βαθιά και δεν μπορεί να τα καταφέρει! Λέει το μικρόβιο του μo@νι@: - Αυτά δεν είναι τίποτα! Εμένα κάθε μέρα έρχεται ένας καραφλός τύπος ο οποίος είναι αναποφάσιστος. Δεν ξέρει αν θέλει να μπεί ή αν θέλει να βγει. Οπότε μπαινοβγαίνει. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, μόλις φεύγει ξερνάει τα πάντα! Οπότε πετάγεται το μικρόβιο του δοντιού: - Αυτόν τον πο@στη τον ξέρω κι εγώ!!! |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πάλι................
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν είναι τρία μικρόβια, το μικρόβιο του ..................
![]() ![]() ![]() ![]() Η επανάληψη είναι η μητέρα της μάθησης! |
|
||||
|
||||
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Είναι όμορφα τα GS.....? | frits | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 16 | 19-10-2009 09:24 |
Είναι Ξανθός | essel | Κοινωνική ευαισθησία | 9 | 13-09-2009 01:47 |
Η Μακεδονία Είναι Ελληνική | Gazi | Ελλάδα | 9 | 09-04-2009 23:27 |
Είναι γεμάτο το βάζο; | yannis | Διάφορα | 6 | 08-03-2009 21:09 |
Είναι ο μοτοσυκλετιστής ποιητής? | riko46 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 8 | 04-02-2009 17:07 |