![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() ευτυχως εβαλε τα χαμογελα γιατι φοβηθηκα την κληση ![]() |
|
|||
|
|||
![]() λες να σου την στειλει....με τα ΕΛΤΑ?????
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ρε παιδιά τι joking και καφέ.,,.
μόλις ανέβασα τις χθεσινές φωτογραφίες στο pc.,. δεν πίστευα στα μάτια μου με αυτό που αντίκρισα.,.,., ρε συ Νίκο Χ σε τι μέρια μας πας για joking and coffee .,.,.,.,.,., δείτε και εξηγήστε τα ανεξήγητα.,., ![]() οταν λέμε οτι ζουν ανάμεσά μας ,.,.,.,., ![]() το εννοούμε.,., ![]() ![]() παρόλα παντός τα έκτροπα αξιόλογος αυτός ο μικρός οδηγός που μας μοίρασαν τα παιδιά.,., ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και αυτη η σκαλα??????
Αυτη δεν ηταν απλη σκαλα!!!! Τεστ κοπωσεως ηταν!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Nα ευχαριστήσω και τον ΦΙΛΟ Χρήστο για το υπέροχο after
που μας κέρασε στον ΤΑΚΟ για τα γενέθλιά του αλλά και την υπόλοιπη παρέα για τις αστείρευτες μοτοσυζητήσεις ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() Απόσπασμα:
Μάλλον το πήρες αλλιώς Στην επόμενη θα προσθέσουμε και STRESS TEST ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Με την σειρά μου να ευχαριστίσω όλη την παρέα για τον ωραίο πρώτο μου καφέ στην Θεσσαλονίκη.
Πέρασα καλά και θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη που με εκαναν να νιωσω άνετα στον πρωτο μου καφέ. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Χαρά μου.,.,.,,, αυτά τα μπινελίκια με τον παστουρμά .,.,.,all the money.,.,., καλά αν μας αφήσεις εμάς για μέρες μπορούμε να μιλάμε για μπολτζόιντ και μπαλακλάβες.,.,., ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πότε θα έχουμε κι εμείς τέτοια τηλεόραση άραγε...? | Kimwnas | Επικαιρότητα | 0 | 29-09-2011 19:41 |
Η Τουρκία αναπτύσσεται... εμείς...?? Στον κόσμο μας... | CPretenteriS | Κόσμος | 19 | 31-03-2011 00:10 |
Θα φθάσουμε κι εμείς στην θέση τους! | Arkas | Αστεία Video | 18 | 26-06-2010 20:34 |