![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ροζ συννεφάκι!??!!?!?!?!? Δεν ξέρω με τι ασχολείσαι, αλλά όπως τα λες είμαι σίγουρος πως δεν έχεις τραβήξει ζόρι... Είναι φανερό πως δύσκολα θα συμφωνήσουμε, λογικό κατά μία έννοια, είναι όμως δικαίωμά μου να μην θέλω σε μοτοφόρουμ να υφίσταμαι τόση... ιδεορύπανση!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Θα ήταν αισχρό από μέρους να συμφωνήσω με άτομα που πάσχουν από ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ναι παληκαράκι μου, καταλαβαίνω... καληνύχτα και να προσέχεις εκεί στους... δρόμους. Last edited by yannis; 17-12-2011 at 15:04. |
|
|
|||
|
|||
|
μερικοι σ αυτο εδω το φορουμ εχετε γινει αφανταστα κουραστικοι.ελεος.σας βαρεθηκαμε.ολα τα ξερετε ποια και για ολα εχετε αποψη.
|
|
|
|||
|
|||
|
Χμμμμ...Αλλο θέμα ξεκίνησα να διαβάζω στην αρχή και δεν κατάλαβα που έφτασα...Προσωπικές διαφορές χωρίς από οτι βλέπω επίλυση....
Δεν θα πάρω το μέρος κανενός...Απλά να υποστηρίξω μία άποψη θέλω... Η κοινωνική αναπροσαρμογή λόγω επικήμενης κρίσης διέπεται από κανόνες εξωτερικων διακυμάνσεων....Μέσα σε αυτους τους κανόνες λογικό είναι άλλωστε να υπάρξουν εσωστρέφιες,κοινωνικές διαταραχές κλτ κλτ κτλ...Αυτό και είναι λοιπόν το υπαρκτό ζητούμενο...Να φτάσουμε σε αυτό το σημείο!Γιατί????? Δεν υπάρχει απάντηση..... Ομως...(στο θέμα μας)....Μπορεί η λανθασμένη ίσως φραστική Παρέλαση του εν λόγω αγήματος να προκάλεσε όλο αυτό τον αναβρασμό,αλλά,καλώς ή κακώς,εγώ θα ταχτώ ΥΠΕΡ τους,γιατί αυτοί θα είναι αυριο μεθαύριο ή τουλάχιστον στο κοντινό μέλλον η "Πρώτη Γραμμή" ... Θα διαφωνήσω επίσης με κάποιον φίλο ο οποίος ανέφερε για την Εθνική Αντίσταση περί σωτηρίας κτλ κτλ κτλ.....Αν θέλει πληροφορίες για Ελληνικη Ιστορία,ας με ρωτήσει... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Κλείνοντας,να πω οτι καλό είναι να αγαπάμε την Πατρίδα μας,να σεβόμαστε αυτούς που μας άφησαν βαριά κληρονομιά,(ανάθεμα αν καθένας μας γνωρίζει πάνω από 10 ήρωες του Ελληνικού αγώνα)και να μην ξεχνάμε τη Σημαία μας!!!!!Χριστιανοί Ορθόδοξοι με τον Λεκτικό Συμβολισμό Ελευθερία ή Θάνατος... Ζητώ Συγνώμη από όλους που κατάντησα κουραστικός με τα γραφώμενα μου..... |
|
|
|||
|
|||
|
Αχ Ελλάδα σ'αγαπώ
..............
|
|
|
|||
|
|||
|
Το forum έχει και άλλα thread αν σε κουράζει κάποιο, απλά πήγαινε σ΄άλλο.
|
|
|
|||
|
|||
|
αν υπαρχει κοντρα μεταξυ 2 γιατι δεν τα λενε απο το τηλεφωνο
![]() να εχουμε και εμεις ησυχο το κεφαλακι μας ![]() η με ενα καφε απο κοντα ,.,.,.και που ξερεις μπορει να γινουν και κοληταρια
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Δεν υπάρχει καμιά κόντρα, ούτε τον ξέρω, ούτε με ξέρει, απλά έχουμε διαφορετικές απόψεις επί του συγκεκριμένου θέματος και αυτό εκφράστηκε μέσο του forum. |
|
|
|||
|
|||
|
Μόνο το F800GS τους ενώνει....
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Διαχειριστής (πολυκατοικίας) στα πρόθυρα νευρικής κρίσης. | Translatoras | Διάφορα | 7 | 03-11-2011 20:58 |
| Εντοπίστηκαν «πειραγμένες» αντλίες σε βενζινάδικο της Πειραιώς | MARK | Επικαιρότητα | 6 | 09-05-2011 23:14 |
| Wikileaks: “Έλληνες. Οι καλύτεροι συνεργάτες των Αμερικάνων που δ | ckalfas | Επικαιρότητα | 3 | 13-04-2011 21:00 |
| Μοναδικό (πανευραπαϊκά) “Ενεργειακό Σπίτι” στο Ηράκλειο.. | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 3 | 17-12-2009 11:39 |
| Επικίνδυνες αλληλεπιδράσεις φαρμάκων απειλούν τους ηλικιωμένους | KostasGS | Κοινωνική ευαισθησία | 1 | 26-12-2008 15:42 |