![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Υπάρχει άραγε κάποιος στο φόρουμ
που να έχει δοκιμάσει/αξιολογήσει και να μπορεί να προτείνει με εμπιστοσύνη κάποια από τις εταιρείες υπηρεσιών διαχείρισης πολυκατοικιών (Athens Oil, International κλπ.);;; Γενικά προσπαθώ να κρατάω το λειτουργικό-διαχειριστικό κόστος όσο το δυνατόν χαμηλότερο, διότι έχω τα περισσότερα χιλιοστά εξόδων στην πολυκατοικία. Με την κόρη καθ' οδόν όμως και το άγχος που με έχει φάει με τους κακοπληρωτές και παράξενους εδώ μέσα (16 διαμερίσματα), νιώθω τις δυνάμεις και την υπομονή μου να με εγκαταλείπουν. Αν λοιπόν κάποιος έχει να προτείνει, ακόμα και μικρές εταιρείες, αρκεί να καλύπτουν Πειραιά-Πειραϊκή, θα ήμουν υπόχρεος. |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Εντοπίστηκαν «πειραγμένες» αντλίες σε βενζινάδικο της Πειραιώς | MARK | Επικαιρότητα | 6 | 09-05-2011 22:14 |
Iταλογαλλική Ριβιέρα -Ιταλικες -Γαλλικές -Ελβετικές - Αυστριακές - Βαυαρικές Άλπεις | vtheo | Ταξίδια στο εξωτερικό | 42 | 29-03-2011 11:30 |
Άρχισαν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις... | frits | Επικαιρότητα | 10 | 15-05-2010 20:14 |
Σε άμεση ισχύ οι νέοι Ειδικοί Φόροι Κατανάλωσης, από 1ης Ιουλίου αυξάνεται ο ΦΠΑ | frits | Επικαιρότητα | 9 | 11-05-2010 23:19 |
Εκτεταμένες υλικές ζημιές από την έκρηξη στην Εθνική Ασφαλιστική | wolferin | Ελλάδα | 2 | 28-12-2009 15:13 |