![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Διαφωνω με οτι λες ομως θα υπερασπιστω μεχρι θανατου το δικαιωμα σου να το λες
βολταιρος |
|
|
|||
|
|||
|
Μηπως διάβολε θα μπορούσες να πεις μερικά πραγματα στο θέμα trackday?
Επειδή είναι ενδιαφέρον! Σε ποια πιστα πας? καθε πότε πας? Βαζεις το gs η μονο RR? κλπ
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
είδες τι μπορει να μάθει κανείς μεσα απο το φόρουμ.,.,.,. διαφωνώ και συμφωνώ.,. ![]() φίλε el diavol όπως και με πολλα παιδιά απο δω.,., πως θα μάθω όμος για μερικά τεχνολογικά θεματάκια αν δεν πώ τι άκουσα., τι γνωρίζω και τι δεν γνωρίζω.., όταν δεν γνωρίζω και θέλω να μάθω.,., πως θα μάθω να στρίβω ποιο ασφαλές.,.,που έχει μεγαλύτερη σημασία για μένα., παρα του φτάνω πιο γρήγορα.,., αν δεν δω την αμάθεια μου.,.,. και δεν ανταλάξω απόψεις με ποιο έμπειρους.,., όλοι μας μαθένουμε ., δεν θα υπάρξει ούτε το τέλειο μηχανάκι ούτε οι αλλανθαστοι οδηγοί., ούτε οι μηχανικοί.. ,ούτε οι τέλιοι άνθρωποι.,., όλα είναι σε εξέλιξη.,.,.,.,. φιλικά.,., κουβέντα να γίνεται.,.,.,. Last edited by tattoopanther; 27-01-2012 at 00:38. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος.......................
Η ημιμάθεια χείριστη της αμάθειας............... Αγάπα τον πλησίον σου με τα ελαττώματα του................ 1000 καλοί χωράνε................... Όλες οι απόψεις ΔΕΚΤΕΣ........................Αλλά μην τρελαίνεσαι....Δες το σαν παρέα όπως το είδαν οι περισσότεροι και πάρε όσες ποιο πολλές γνώσεις μπορείς,είτε τεχνικές,είτε σωστές,είτε λάθος και από τα λάθη μας μαθαίνουμε περισωτερα Αν όντως ξέρεις κάτι περισσότερο σε ένα συγκεκριμένο θέμα που κάποιος το τύπωσε-μετέφερε-διαστρέβλωσε τότε θα χαρούμε να μας δείξεις τα φώτα σου και εσύ και ο όποιος δηποτε εδώ μέσα.........Όλες οι γνώμες δεκτές σωστές-λάθος απλά κρατάς όποια σε εκφράζει-καλύπτει......Γιαυτό σου λέω μην τρελαίνεσαι γέλα με τις μ@λακιες και χειροκρότησε τα προτερήματα κάποιων χαρακτήρωνΚαι λίγο χιούμορ.....................Αν μου πεις πως ξέρεις να κάνεις καλύτερη προβατίνα από έμενα,δεν θα σου βγάλω τα μάτια ΑΛΛΑ θα σε προκαλέσω σε μονομαχία(μπας και δούμε τίποτα διαφορετικό) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Oui, George. Bien sûr!!
Σάββατο μεσημεράκι με το καλό θα είμαι πάνω. Εσύ?? Last edited by LakisGS; 27-01-2012 at 01:32. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Η παραπληροφόρηση φίλε μου που ανήκεις? σε πιάνου την ελευθερία?
Αυτό που λέω είναι ότι επειδή γίνεται και δουλειά καλό θα ήταν οι απόψεις να είναι πιο εμπεριστατομενες. Ειδικά όταν αφορούν ασφάλεια,τεχνική και αλλα παρόμοια. Τίποτα παραπάνω. Όσο για τον Μπουστα........ Για τα περιοδικά. Από κει που τα παίρνουν. Έχω άποψη ο ίδιος από κουβέντα με τον Χουντρα. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Πίστα λόγω απόστασης προτιμώ τα Μέγαρα και μόνο με street μοτοσικλέτα. Όχι ότι το GS δεν μπορεί να μπει αξιοπρεπέστατα αλλά δεν μου δίνει την αίσθηση που αναζητάω… σου παραθέτω και κάποιες φωτογραφίες. Καλά χιλιόμετρα! |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Με ενοχλεί (στενεύει) το κράνος. | tassos85 | Κράνη | 21 | 03-01-2012 10:54 |
| Βάση στο φεγγάρι θέλει να χτίσει η Ρωσία | SenseiG | Κόσμος | 13 | 19-04-2011 04:16 |
| Στη φυλακή θα πάει ο Μάσα αν επιτρέψει στον Αλόνσο να περάσει! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αυτοκίνητο | 18 | 07-11-2010 21:04 |
| Με τι μοιαζει;;;;; | georgekostas | Διάφορα | 8 | 03-06-2009 03:19 |
| Ρε παιδιά ας βοηθήσει κάποιος το παλικάρι...έχει σοβαρή απορία! | vtheo | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 20 | 11-05-2009 13:59 |