![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο σας παίδες με τις ωραίες σας διαδρομές
|
|
|||
|
|||
![]()
Απολαυστικοί, όπως πάντα!
Πολύ ωραίο τόποι!!! Πολύ ωραία παρέα!!! Πάντα τέτοια!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία τοπία, ωραία αφήγηγση, ωραίοι τύποι,αλλά...........πολύ πέτρα ρε παιδί μου
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Κουζουλοί Κρητίκαροι, μας έχετε πάρει τα μυαλιά ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ΥΓ. Μ' αρέσετε γιατί όλο και κάτι μασουλούσατε σε κάθε ευκαιρία! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο σας παιδιά, τρομερή βόλτα!
yns, πως συμπεριφέρθηκαν τα Heidenau εν συγκρίσει με τα τακούνια που φόραγες παλαιότερα ? Με ενδιαφέρει η άποψη σου! ![]() |
|
||||||
|
||||||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() Θα το ξανάβαζα; Ναι, κυρίως αν πλησιάζει καλοκαίρι και θέλω να κάνω και ασφάλτινα χιλιόμετρα. Αν η αλλαγή "κάτσει" φθινόπωρο μπορεί να ξαναβάλω TKC80 ή Mitas 09 ή 10. Αυτά... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο στην παρεα για το δεσιμο μικρων μεγαλων και τις φωτο
![]() Γιαννη μη γραφεις αλλο για τα λαστιχα,,, θα φαμε ανατιμηση ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Επειδή το τελευταίο κομμάτι της βόλτας, την ώρα που μας έλουζαν οι τελευταίες αχτίνες του ήλιου, με έχει τρελάνει με την ομορφιά και την επιβλητικότητα, το ξανάβαλα σχεδόν ολόκληρο, μόνο του, χωρίς κανένα ήχο πέρα από ένα αγαπημένο τραγούδι που νομίζω πως ταιριάζει σε αυτή τη περίσταση. Απολαύστε:
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν κάποιο τζίνι εμφανιζόταν μπροστά μου και μου έλεγε να ζητήσω κάποια ευχή για έναν φίλο μου αυτό θα ήταν...
Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ βουνό στη μέση της Κρήτης με πολλές διαδρομές, καταρράκτες, λίμνες, ποτάμια, κατσάβραχα, λάσπες και καταφύγια. ![]() (Αλλά και χωρίς το τζίνι πάλι καταφέρνετε να μας μεταφέρετε ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ εικόνες από την ορεινή Κρήτη) Πάντα όρθιοι παιδιά με παρόμοιες εξορμήσεις. Ευχαριστούμε για την βόλτα. |
![]() |
|
|