![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=yannis;87941]Η παραπομπή στο ποδόσφαιρο, προέκυψε από το παμπάλαιο ανέκδοτο που παραθέτω και όχι από τους λόγους του Βαφειάδη ή του Τσιριμώκου!!!!!
Έρχεται ο Αϊνστάιν στην Ελλάδα και τον καλούνε σε μια δεξίωση. Καθώς πίνει το απεριτίφ του τον πλησιάζει ένας και του λέει: -"Kαλησπέρα σας κύριε Αϊνστάιν, τιμή μας να σας έχουμε απόψε μαζί μας" -"Τιμή δική μου" απαντάει ο μεγάλος επιστήμων, "αν επιτρέπετε τι IQ έχετε;" -"250" απαντάει αυτός Τότε ο Αϊνστάιν του πιάνει συζήτηση για τη θεωρία της σχετικότητας, τις μαύρες τρύπες και δε συμμαζεύεται Λίγο αργότερα κι... ενώ έτρωγαν το ορεκτικό τους ένας κύριος που καθόταν αριστερά του τού λέει: -"Mεγάλη τιμή μας κάνετε κύριε Αϊνστάιν να βρίσκεστε εδώ μαζί μας" -"Δική μου η τιμή..." απάντησε ο Αϊνστάιν. "Τι IQ έχετε ευγενικέ κύριε;". -"150". Του πιάνει λοιπόν κουβέντα ο Αϊνστάιν για το διεθνές δίκαιο, για τα προβλήματα που ανακύπτουν από τα πειράματα γενετικής κ ά. Λίγο αργότερα κι ενώ έτρωγε το κυρίως πιάτο του, αυτός που καθόταν δεξιά του, του λέει: -"Eίναι μεγάλη μου τιμή να τρώω δίπλα σ'έναν τόσο μεγάλοεπιστήμονα" -"Δική μου η τιμή" απάντησε ο Αϊνστάιν, "Τι IQ έχετε;" -"100". Του πιάνει λοιπόν κουβέντα για την κυβέρνηση, για τα επιτόκια, το χρηματιστήριο, την τιμή της βενζίνης κά. Λίγο αργότερα κι ενώ έτρωγαν επιδόρπιο ο κύριος που καθόταν απέναντι του τού λέει: -"Eίναι πάρα πολύ μεγάλη μου τιμή να σας έχω απέναντι μου κύριε Αϊνστάιν" -"Δική μου η τιμή κύριε, τι IQ έχετε;" -"50". Του πιάνει λοιπόν κουβέντα ο Αϊνστάιν για τον bigbrother, τη φάρμα, τον πιο αδύναμο κρίκο, τον Τριανταφυλλόπουλο, τον Ευαγγελάτο και δε συμμαζεύεται. Καθώς έπιναν καφέ, τον πλησιάζει ένας κύριος και του λέει με τη σειρά του: -"Πολύ μεγάλη μας τιμή κύριε Αϊνστάιν να βρίσκεστε σήμερα μαζί μας" -"Δική μου η τιμή. Ποιο ειναι το IQ σας;" -"10". Κι ο Αϊνστάιν απαντάει: -"Πώς πάει o Παναθηναϊκός?"[/QUOTE] Τα παίρνω όλα πίσω.. χάθηκε να βάλεις Ολυμπιακός ?? ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τι;;;;; Δηλαδή είμαι βλάκας συν ένα κάππα ( Κ ) ;;;;;;;; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Και κομπλεξικός και βλάκας ..... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δηλώνεις θιγμένος και αναφέρεις ότι "στοχοποιώ " τον κλάδο σου ( αν κατάλαβα καλά κάνεις αυτη τη δουλειά ) .. Οκ στο σημείο αυτό σου ζητώ συγνώμη εάν σε έθιξα προσωπικά ... αλλά εσύ πιστεύεις ότι κάνετε σωστά την δουλειά σας; Όχι σε σχέση με τις διαταγές από τους ανωτέρους αλλά απέναντι στον πολίτη...Εγώ γιατί βλέπω έναν τσαμπουκά και μία αναίδεια απέναντι στον πολίτη; Γιατί ακούω από όλους τους ανθρώπους που συναναστρέφομαι τα χειρότερα; Εσύ δεν ακούς τίποτα ; Διότι αν ακούς θα έπρεπε να σε προβληματίσει. Ίσως κάτι να μην γίνεται σωστά. Αν πάλι δεν ακούς ίσως θα έπρεπε να προσέξεις να κοιτάξεις λίγο περισσότερο γύρω σου... μπορεί να σου διαφευγει κάτι. Φυσικά όλα τα παραπάνω που γράφω μπορεί να είναι απλά ιδέα μου ... να έχουν να κάνουν μόνο με τον δικό μου μικρόκοσμο... Αλλά και μόνο η συμετοχή και η αντιπαράθεση μέσα στο φόρουμ απο μόνη της λέει κάτι ....και δεν εννοώ απαραίτητα συμπάθεια .... Πάντα φιλικά... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
παντως μην ανησυχεις η κυτταριτιδα δεν προκαλει πυρετο! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
χαλαρωστεεεεεεε
ο πιο επικινδυνος ειναι ο μπατσος που κρυβουμε μεσα μας ας σκοτωσουμε αυτον και αμεσως οι αλλοι που κυκλοφορουν εκει εξω αυτοματως θα εξαφανιστουν |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
παντα φιλικα ... |
|
|||
|
|||
![]()
Κύριοι επειδή πραγματικά το θεμα κούρασε και οι απόψεις είναι προσωπικές καλύτερα να τελειώνει το θεμα.
Εγω θα το τελειώσω με μια ψευτοκουλτουρια την οποια ειπε ενα .......απο τα καλα άτομα...της ιστορίας.... Ο Χ.Κισινγκερ ειπε οτι ο μόνος τρόπος να κερδισεις τους Ελληνες είναι τους Κοψεις απο την ιστορία τους και την γλώσσα τους. Φιλε Γιάννη σου απανταω πως τελικά μαλλον υπάρχει παρασκήνιο και πως τελικά δεν απέχουμε και πολυ απο εκεινη Την περιοδο του 46-50. Ειτε με τον Ολυμπιακο και τους υπόλοιπους ειτε με Ν.Δ και Πα.Σο.Κ.Ακόμα ακόμα και με Ευρώπη εναντίον Japan Gs vs Ktm και παει λέγοντας |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εντάξει λοιπόν, πήραμε αντιπυρετικό... ε, εδώ μας έχετε μουρλάνει στα depon, προκοπή δεν βλέπουμε και θέλετε και από πάνω να κάνουμε και δίαιτα!!!!!!! Μήπως και κανένα ευχέλαιο ή κανένα χορό της βροχής!??!!?!?!? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γιατρέ μου να με συγχωρείς, αλλά ως Πειραιώτης, δύσκολα θα προδώσω!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Νεκρός από σφαίρες αγνώστων αστυνομικός της Αντιτρομοκρατικής | wolferin | Ελλάδα | 22 | 20-06-2009 00:05 |
Νεκρός αστυνομικός από πυρά ληστών στη Νίκαια | Arkas | Επικαιρότητα | 9 | 07-03-2009 20:54 |