GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 30-10-2009, 19:04
wet & dirty Ο/Η wet & dirty βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: athens
Μoto: R1200GS ADVENTURE & UNIVEGA ALPINA HT-550
Προεπιλογή Απάντηση: Επάγγελμα αστυνομικός!!!!!!!!!

ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ....ειναι πραγματικά κριμα να διαβάζω για παιδια που σκοτώθηκαν & επαγγελματίες που τραυματιστικαν και πανω σε αυτους να πατανε για να εκφράσουν την ιδεολογία - κουλτούρα τους μερικοι απο εμας .....πρεπει να μαθετε οτι οι ανθρωπινες ψυχες χρίζουν σεβασμο!!!!ελεος ποια με τις κοκκορομαχίες και με τα παιχνίδια των λέξεων για το ποιος ειναι ο ποιο διαβασμενος(γιατι τελικα αυτο ειναι)...μην πατάτε επι πτωμάτων...θερμη παρακληση μην ξαναειπωθεί το ονομα του μικρου Αλεξη και οποιουδήποτε νεκρου γιατι δεν θα εχει καμια διαφορα με αυτα που ακουμε απο τα κορακια της ενημέρωσης(ο θεος να την κανει)
μονο και μονο για ενδειξη σεβασμου στις ψυχες τους και της οικογένειές τους.
ας κανουμε εμεις τον νομο σε αυτο που μεσα μας πραγματικα το θεωρουμε αυτονοητο...

όπως ειπατε και παραπάνω καλο θα ειναι αυτα να τα λετε τετ α τετ

ευχαριστω για τον χρόνο σας

Τακης Μαστορόπουλος
Reply With Quote
Παλιό 30-10-2009, 19:33
yannis Ο/Η yannis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Κερατσίνι Far-west
Μoto: F 800 GS._ Αα, ξέχασα. BMW !!!!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από wet & dirty Εμφάνιση μηνυμάτων
ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ....ειναι πραγματικά κριμα να διαβάζω για παιδια που σκοτώθηκαν & επαγγελματίες που τραυματιστικαν και πανω σε αυτους να πατανε για να εκφράσουν την ιδεολογία - κουλτούρα τους μερικοι απο εμας .....πρεπει να μαθετε οτι οι ανθρωπινες ψυχες χρίζουν σεβασμο!!!!ελεος ποια με τις κοκκορομαχίες και με τα παιχνίδια των λέξεων για το ποιος ειναι ο ποιο διαβασμενος(γιατι τελικα αυτο ειναι)...μην πατάτε επι πτωμάτων...θερμη παρακληση μην ξαναειπωθεί το ονομα του μικρου Αλεξη και οποιουδήποτε νεκρου γιατι δεν θα εχει καμια διαφορα με αυτα που ακουμε απο τα κορακια της ενημέρωσης(ο θεος να την κανει)
μονο και μονο για ενδειξη σεβασμου στις ψυχες τους και της οικογένειές τους.
ας κανουμε εμεις τον νομο σε αυτο που μεσα μας πραγματικα το θεωρουμε αυτονοητο...

όπως ειπατε και παραπάνω καλο θα ειναι αυτα να τα λετε τετ α τετ

ευχαριστω για τον χρόνο σας

Τακης Μαστορόπουλος

Τάκη, δεν διαφωνώ μαζί σου και αν προσέξεις, θα δεις πως δεν τα ξεκινάω εγώ αυτά τα θέματα. Αντιθέτως, επεμβαίνω γιατί δεν μου αρέσει η προπαγάνδα που προσπαθούν κάποιοι να περάσουν, στο πνεύμα του φόρουμ. Άλλοι ηθελημένα και άλλοι παρασυρόμενοι, λόγω συναισθηματικής φόρτισης. Βέβαια, δεν είμαι ο θεματοφύλακας του χώρου, όμως αν τελικά επικρατήσουν αυτές οι τάσεις, που σημαίνει ότι έτσι θέλει η παρέα, λυπάμαι αλλά δεν θα ακολουθήσω...
ΕΠΙΜΕΝΩ, πως δεν αναφέρομαι στις καθ' όλα σεβαστές απόψεις, που σίγουρα έχει ο καθένας, αλλά στον τρόπο που και καλά θέλει να τις περάσει σε ένα χώρο που προσωπικά τον χαίρομαι, για την ανάσα ελεύθερου αέρα που έχει.
Γιατί όταν επανειλλημένα, έχουν διατυπωθεί και άλλες απόψεις και έχουν δημιουργηθεί προστριβές, για μένα η επανάληψη είναι εκ του πονηρού. Εκτός αν μιλάμε για ηλιθιότητα, οπότε η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!!!!!

ΥΓ. Να διευκρινήσω επίσης, πως δεν με ενοχλεί η αναφορά της εκάστοτε είδησης, αλλά ο συνήθης σχολιασμός που ακολουθεί και κάποιοι θεωρούν πως έχοντας επιφοίτηση, ειρωνεύοντε τους υπόλοιπους, επιμένοντας πως πρέπει να τους φάμε, να τους λιώσουμε, να τους εξαφανίσουμε... χωρίς καλά-καλά να ξέρουν για τι και ποιους μιλάνε, όμως μένει η ηλίθια και φασίζουσα αυτή ατμόσφαιρα, που τι να κάνουμε, σε κάποιους φέρνει αναγούλα!!!!!!!

Last edited by yannis; 30-10-2009 at 19:41.
Reply With Quote
Παλιό 30-10-2009, 20:06
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
Κυριοι δειτε την ταινια "ψυχη βαθια'' και ας σκεφτουμε μετα ποσο ομορφα ειναι Ελληνες να αφαιρουν ζωες Ελληνων.

Μπορει να διαφωνεις φιλε μαζι Γιαννη μου αλλα αυτο δεν αλλαζει τα γεγονοτα.
Αν με ρωτατε για τον Αλεξανδρο θα σου απαντησω με την ερωτηση ''τι ζηταει η αλεπου στο παζαρι?'' και μαλιστα πετοντας μπουκαλια στους '' μπατσους''?
Φανταζεσαι αδερφε να περναγε το παιδι σου απο το αστυνομικο τμημα η' να ειχε παει η γυναικα σου να βγαλει ταυτοτητα............

Τελος για τους αστυνομικους του εξωτερικου οι οποιοι εμπνεουν σεβασμο,
φιλε θα σου απαντησω οτι δεν εμπνεουν κανεναν σεβασμο αλλα τον απολυτο φοβο.
Παρακουσε εντολη η' πετα μπυκαλι σε εφιππο Αγγλο η' Γερμανο και πες μου μετα ποια κλινηκη κανει αραιρεσει γκλοπ απο τον πρωκτο.

Ημουν μαρτυρας σε πορεια στην Αγγλια οταν ειδα τον οχλο να κινητε στο πεζοδρομια και να σταματαει στο φαναρι.
Το κουφοτερο ολων ηταν ο ξυλοδαρμος διαδηλωτη επειδη την δευτερη φορα δεν υπακουσε τον εφιππο στην προειδοποιηση και περπαταγε στον δρομο........
Δικα σου τα συμπερασματα.
Απόσπασμα:
έχουν προκληθεί από ένα άδικο κράτος με τις πολιτικές και τους θεσμούς του.

ο Κενεντυ ειπε ''μην κοιτας τι κανει το κρατος για εσενα αλλα εσυ για την Αμερικη''...........

αν το σκεφτουμε θα δουμε οτι μπορουμε να γινουμε καλυτεροι.
Απόσπασμα:
και καλα ρε παιχταδορ τον Αλεξ τον θυμασαι, τον μπατσακο το οποιο πυροβολησαν στον λαιμο δεν τον θυμασαι?
Αλλα βεβαια αυτος ειναι μπατσος, δολοφωνος.
Και τα γουρουνια ακομα δεν τα πυροβολουν εν ψυχρω.........
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
εγω μαγκες,αν και χρονια μηχανοβιος και αληταμπουραςεχω φιλαρακια αστυνομικους,πολυ καλα παιδια,κανοντας ενα επαγγελμα πολυ δυσκολο,επικυνδυνο,με βαρδιες,χωρις εκπαιδευση και καλο εξοπλισμο και βασικα χωρις καλο μισθοβεβαιως υπαρχουν καποιοι που δινουν ασχημη εικονα σε ολο το σωμα,αλλα μηπως ΔΕΝ πρεπει να τους παιρνει ολους η μπαλλα;;;;;;;;;
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
.....και για να συμπληρώσω ....

Μήπως δεν υπάρχουν ....

κακοί δικηγόροι,

κακοί ταξιτζήδες,

κακοί παππάδες,

κακοί οικογενειάρχες ή

κακοί "μηχανόβιοι" ;;;;;;;;

Παντού κ πάντα,

θα υπάρχουν κάποιοι που "παραπατάνε"

και παίρνουν στον λαιμό τους ολόκληρη την "οικογένεια" στην οποία ανήκουν

Και θα επικαλεσθώ την παροιμία ....

"Με τα ξερά ΝΑ ΜΗΝ καίγονται ΚΑΙ τα χλωρά" ....
Απόσπασμα:
ρε Γιαννη, ακομα προσπαθω να καταλαβω τι ειναι αυτο το οποιο σε οδηγει να βλεπεις με ''χαλαροτητα'' αυτες τις αντιδρασεις και σιγα σιγα να προσπαθεις μεσα απο ''ηρεμο'' λογο να δημιουργησεις ''εντονη'' αντπαραθεση?

Οι τυχαρπαστοι, ψευτο-ιδεολογοι, οι εκμεταλευτες και οι δημαγωγοι εχουν οδηγησει την χωρα εδω, εκμταλευομενοι την ημιμαθεια και την ψευτοκουλτουρα του νεο-Ελληνα.
Αυτοι δημιουργουν επαναστετες χωρις αιτια.
Αυτοι δημιουργουν μαζες
Απόσπασμα:
Μπαρουντας νομιζω οτι ειναι ο ψυχολογος.
Συμφωνω οτι αυτα ειναι καλυτερο να συζητιουντε απο κοντα αλλα απο την αλλη νομιζω οτι υπαρχει και οριμοτητα.
Δεν πουλαω.Τετοια φαινομενα εχουν γινει πολλες φορες οποτε ειχα χρονο να αγορασω.Δεν θελω αλλο.
Εχω κριση και νομιζω οτι σε καμια περιπτωση δεν μπορω να βρω καμια αλλη λεξη εκτος απο την κρεμαλα για τετοιους ''ανθρωπους''.
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από georgekostas Εμφάνιση μηνυμάτων
Η τρομοκρατία είναι έγκλημα. Η Ελληνική κοινωνία δεν έχει ανάγκη την τρομοκρατία και το εγχώριο έγκλημα,
για να λύσει τα πολλαπλά προβλήματά της. Ποτέ η τυφλή βία δεν ωφέλησε, το αντίθετο μαλιστα.
Καταδικαστεα κάθε χρήση βίας, ιδιωτική ή κρατική.
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από TEOSS Εμφάνιση μηνυμάτων
Εκτός από μεγαλομανία :¨ Είμαι ο πρώτος που θα ήθελα να σταματήσουν και να περνάγαμε τον καιρό μας μόνο με γλέντια....¨ ¨σου κάνω φιλοσοφική διάλεξη¨, βλέπω ότι έχεις και σύνδρομο καταδίωξης :¨ Σιγά μην σε φοβήθηκα κιόλας¨ ,αδυναμία συγκρότησης λογικών πράξεων και κατανόησης αυτών που γράφεις. Η αναφορά στο ποδόσφαιρο δείχνει ένα τμήμα της σύγχυσης που έχεις. Πλην αερολογίας μπουρδολογίας και αποτυχημένης ειρωνείας έχεις –μπορείς να γράψεις κάτι;
εγραψα τις αποψεις μου,με συμπληρωσατε κι εσεις,ειμαι αρκετα καλυμμενος!
παντως ρε γιαννη τι εχεις με το ποδοσφαιρο?εισαι ο μονος που σε ενα τετοιο θεμα μπλεκεις ολυμπιακο,παναθηναικο κτλ...
ακομη τι δουλεια εχουν οι σομαλοι πειρατες με το θεμα μας?
παντως χαλαρωσε λιγο γιατι αλλο μια ανανδρη δολοφονικη επιθεση εναντιον ανυποψιαστων πολιτων,και αλλο οι φανφαρες,οι ψευτοιδεολογιες,ο ριζοσπαστης και η κατηχηση!
χωρις παρεξηγηση μηπως ζεις σε αλλη εποχη?δεν εχουμε χουντα!
το ποιημα που ειχες μαθει καποτε ισως και να ειναι ακαιρο στην εποχη μας!πλεον συναντας δεξιους με αριστερες αποψεις και αριστερους με τις πιο φασιστικες αποψεις,η αστυνομια και ο στρατος δεν κυβερνουν,οι μεγαλοαριστεροι εχουν εξελιχθει σε αρχικαπιταλιστες...εχουν αλλαξει πολλα,οποτε γιατι βλεπεις παντου φαντασματα?
φιλε γιαννη οπως λει κι ο καθηγητης του παντειου πανεπιστημιου ρουσης γιωργος "αν διαβασεις κειμενα των νεων οργανωσεων οι αντιληψεις τους ειναι τελειως μηδενιστικες,δεν εχουν την αντιληψη ρομπεν των δασων,τιμωρω τους καπιταλιστες και τους ιμπεριαλιστες,αλλα τους καλουν ολους να τα κανουν μπαχαλο,ειναι μηδενιστες!"
τελος παντων, επειδη αν εξαιρεσουμε τις διαφορες στις αποψεις μας,η παρεα σου ειναι ενδιαφερουσα, μεσα για μασα αλλα εχουμε πολλα αλλα να συζητησουμε χωρις να χαλαστουμε!αλλωστε η στιγμη του φαγητου ειναι ιερη...
Reply With Quote
Παλιό 30-10-2009, 20:29
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

γιαννη μου χωρις αερολογιες και αμπελοφιλοσοφιες θα ηθελα να μου απαντησεις ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΛΕΚΤΙΚΑ αν καταδικαζεις την αποπειρα δολοφονιας κατα των 5 ανυποψιαστων αστυνομικων και αν συμφωνεις με την παραδειγματικη τιμωρια των δραστων τετοιων επιθεσεων!
Reply With Quote
Παλιό 30-10-2009, 20:43
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

πολλα ............
Reply With Quote
Παλιό 30-10-2009, 21:11
Senior Member

Ρε συ Κώστα, τι είναι αυτά που λές?!?!!?!?
Πρώτα- πρώτα τι σχέση έχει ο ριζοσπάστης η χούντα και τα λοιπά που λες, με μένα!?!?!?!?!?!
Μάλλον εσύ αναφέρεσαι μόνιμα σε ένα ποίημα συγκεχυμένο!!!!
Το ποδόσφαιρο το αναφέρω ειρωνικά, συγκρίνοντας το IQ των χούλιγκαν, με τους αλλαλαγμούς των "δυσαρεστημένων νοικοκυραίων". Τώρα αν κάποια από αυτά κατά καιρούς τα υποστηρίζουν συγκεκριμένες παρατάξεις, είτε από την μια, είτε από την άλλη πλευρά δεν με αφορά. Και σε πληροφορώ την ίδια μανούρα θα κάνω, αν κάποιος άλλος αρχίσει να φωνάζει "φάτε τους μπάτσους" και "λευτεριά στον τάδε σύντροφο" κ.λ.π. εδώ μέσα.
Τώρα τις παραπομπές για τους σομαλούς και τα ρέστα... λυπάμαι αν δεν τις κατάλαβες, αλλά δεν νομίζω πως ήταν και καμμιά βαθιά φιλοσοφία!!!!! Σίγουρα, δεν είναι εύκολο να αναλύσεις τέτοια θέματα με πέντε κουβέντες (το είπα ξανά), γι αυτό και ίσως δημιουργούντε παρανοήσεις, όμως δεν υπάρχει χρόνος, ήδη έχω κάνει κατάχρηση και αύριο θα ζοριστώ...
Πάντως προσπάθησε να ξαναδιαβάσεις όσα γράφεις και να σταθείς στα αίτια που μπορεί να οδηγούν στον μηδενισμο, όπως λες και τα λοιπά. Ότι τάσεις υπάρχουν στην εκάστοτε κοινωνία, δεν ήρθαν από τον άρη... η ίδια η κοινωνία τις δημιουργεί. Μην βιαστείς πάλι να με κατατάξεις σε στρατόπεδα, δεν μιλάω για πάλη των τάξεων, αλλά για συμπεριφορές έμβιων όντων (των φυτών συμπεριλαμβανομένων) και των αναγκών τους, όπως διαμορφώνοντε από τις εκάστοτε, ας πούμε καταστροφές που υφίσταντε. Τέλος πάντων, πάλι πάει μακρυά η κουβέντα, πάντως να ξέρεις πως αν υποστηρίζεις πως οι πράξεις αυτές είναι "ανανδρη δολοφονικη επιθεση εναντιον ανυποψιαστων πολιτων", να ξέρεις πως είσαι πολύ μακρυά απότην ρίζα του προβλήματος. Οι απλοποιήσεις αυτές και οι συνωμοσιολογίες (και από τις δύο πλευρές) δυστυχώς μόνο την συντήρηση της βίας εξυπηρετούν. Και επειδή τέλος πάντων, δεν μπορούμε από το πληκτρολόγιο να βρούμε άκρη, γι αυτό και είναι καλύτερα να λείπουν οι κορώνες που ενοχλούν. Βαρέθηκα να λέω τα ίδια κάθε φορά.
Reply With Quote
Παλιό 30-10-2009, 21:17
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos Εμφάνιση μηνυμάτων
γιαννη μου χωρις αερολογιες και αμπελοφιλοσοφιες θα ηθελα να μου απαντησεις ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΛΕΚΤΙΚΑ αν καταδικαζεις την αποπειρα δολοφονιας κατα των 5 ανυποψιαστων αστυνομικων και αν συμφωνεις με την παραδειγματικη τιμωρια των δραστων τετοιων επιθεσεων!
Κώστα μου, τσάμπα τα διπλώματα.
Για πες μου εσύ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΛΕΚΤΙΚΑ, αν έχω πυρετό από κάποια κυτταρίτιδα, υπάρχει περίπτωση όσα αντιπυρετικά και να παίρνω να περάσει, επειδή θα πέφτει για λίγο ο πυρετός?!?!?!?!?!

Last edited by yannis; 30-10-2009 at 21:19.
Reply With Quote
Παλιό 30-10-2009, 21:26
Senior Member

Επίσης είτε συμφωνήσουμε είτε όχι στην φαρμακευτική αγωγή, εγώ μιλάω για πρόληψη, δημιουργία δηλαδή ανοσοποιητικών συνθηκών, που θα βελτιώνουν την ποιότητα ζωής και θα επιτρέπουν στα άτομα να δημιουργήσουν.
Τώρα, αν η άποψη "πονάει χέρι, κόψει χέρι" θεωρείς πως είναι η ενδεδειγμένη, τότε καλύτερα να μιλάμε για τον μπάγιεβιτς!!!!!
Reply With Quote
Παλιό 30-10-2009, 21:36
Senior Member

Η παραπομπή στο ποδόσφαιρο, προέκυψε από το παμπάλαιο ανέκδοτο που παραθέτω και όχι από τους λόγους του Βαφειάδη ή του Τσιριμώκου!!!!!

Έρχεται ο Αϊνστάιν στην Ελλάδα και τον καλούνε σε μια δεξίωση. Καθώς πίνει το απεριτίφ του τον πλησιάζει ένας και του λέει:
-"
Kαλησπέρα σας κύριε Αϊνστάιν, τιμή μας να σας έχουμε απόψε μαζί μας"
-"Τιμή δική μου" απαντάει ο μεγάλος επιστήμων, "αν επιτρέπετε τι
IQ έχετε;"
-"250" απαντάει αυτός

Τότε ο Αϊνστάιν του πιάνει συζήτηση για τη θεωρία της σχετικότητας, τις μαύρες τρύπες και δε συμμαζεύεται Λίγο αργότερα κι...
ενώ έτρωγαν το ορεκτικό τους ένας κύριος που καθόταν αριστερά του τού λέει:

-"
Mεγάλη τιμή μας κάνετε κύριε Αϊνστάιν να βρίσκεστε εδώ μαζί μας"
-"Δική μου η τιμή..." απάντησε ο Αϊνστάιν. "Τι
IQ έχετε ευγενικέ κύριε;".
-"150".
Του πιάνει λοιπόν κουβέντα ο Αϊνστάιν για το διεθνές δίκαιο, για τα προβλήματα που ανακύπτουν από τα πειράματα γενετικής κ ά. Λίγο αργότερα κι ενώ έτρωγε το κυρίως πιάτο του, αυτός που καθόταν δεξιά του, του λέει:

-"
Eίναι μεγάλη μου τιμή να τρώω δίπλα σ'έναν τόσο μεγάλοεπιστήμονα"
-"Δική μου η τιμή" απάντησε ο Αϊνστάιν, "Τι
IQ έχετε;"
-"100".
Του πιάνει λοιπόν κουβέντα για την κυβέρνηση, για τα επιτόκια, το χρηματιστήριο, την τιμή της βενζίνης κά. Λίγο αργότερα κι ενώ έτρωγαν επιδόρπιο ο κύριος που καθόταν απέναντι του τού λέει:

-"
Eίναι πάρα πολύ μεγάλη μου τιμή να σας έχω απέναντι μου κύριε Αϊνστάιν"
-"Δική μου η τιμή κύριε, τι
IQ έχετε;"
-"50".
Του πιάνει λοιπόν κουβέντα ο Αϊνστάιν για τον
bigbrother, τη φάρμα, τον πιο αδύναμο κρίκο, τον Τριανταφυλλόπουλο, τον Ευαγγελάτο και δε συμμαζεύεται. Καθώς έπιναν καφέ, τον πλησιάζει ένας κύριος και του λέει με τη σειρά του:

-"Πολύ μεγάλη μας τιμή κύριε Αϊνστάιν να βρίσκεστε σήμερα μαζί μας"
-"Δική μου η τιμή. Ποιο ειναι το
IQ σας;"
-"10".

Κι ο Αϊνστάιν απαντάει:
-"Πώς πάει
o Παναθηναϊκός?"
Reply With Quote
Παλιό 30-10-2009, 21:40
Carduelis Ο/Η Carduelis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Mπραχάμι - Αθήνα
Μoto: Τη "Χιονάτη"

- Παιδιά μάλλον θα έπρεπε να είμαστε και λιγάκι ικανοποιημέμοι απόψε διότι είναι φανερό πως
α/ όλους ακόμα μας πονάνε τέτοια θέματα το ίδιο και ίσως περισσότερο από τα κυβικά τις βαλβολίνες και τις αστοχίες υλικού στα GSA (..ta GS ως γνωστόν δεν χαλάνε και είναι και πιό όμορφα!)
β/ Forum δίχως Yanni προκοπή δεν κάνει..και να μη είχαμε τον άνθρωπο απόψε θαπρεπε.. να τον εφεύρουμε!
γ/Τέτοια θέματα ανήκουν στην κατηγορία "ατέλειωτα" (όπου και τα ομοειδή: γυναίκες, κοινωνία, κλπ) και θέλουν παρέα και κρασάκι.. να πάνε κάτω διότι συνήθως ή δεν καταλήγεις κάπου ή καταλήγεις έτσι που δεν σαρέσει !!
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης