![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Κι εμένα πολλοί χαλούν την αισθητική μου, πρέπει να πεθάνουν; ξαναδιάβαζε αυτά που γράφεις! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τι παίρνεις;! δεν πιστεύω αυτά που διαβάζω!! Τελικά αργία μήτηρ πάσης κακίας! Μόλις έχασες έναν φίλο Γιώργο, στα φρύδια σου βέβαια!!!!! Αλλά δεν είναι δυνατόν να θεωρώ φίλο μου άνθρωπο που επικροτεί αν δυνάμει δολοφονία! Τέλος! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
απολύσεις βλέπω, προσλήψεις νο. Αν και νιμόζω ότι είναι στανταρ ο αριθμός των νεοπροσληφθέντων από τις πανελλαδικές. |
|
|||
|
|||
![]() YouTube - Ξυλοδαρμός διαδηλωτή από αστυνομικούς - Αθήνα 11/5/2011
Ρε Γιώργο με έχεις βγάλει και μένα από τα ρούχα μου με αυτά που γράφεις και έτσι όπως τα γράφεις. ![]() Να σε ρωτήσω κάτι ; Αν, λέω Αν ήσουν εκεί δίπλα, ας πούμε στην θέση της κοπέλας που τράβαγε το βίντεο θα πήγαινες πάνω από τον πεσμένο και χτυπημένο τσόγλανο να του ρίξεις μιά κλωτσιά στο κεφάλι ; Εγώ πιστεύω (είμαι σίγουρος) ότι δεν θα το έκανες, ελάχιστοι μπορούν να το κάνουν και είναι δειλοί και βαρεμένοι (και από τις δύο πλευρές), αλλά από τους αστυνομικούς περιμένεις κάτι καλύτερο. Όποιος πρώτα από όλα σέβεται τον ευατό του δεν κάνει τέτοια πράγματα, έχοντας τουλάχιστον συνείδηση του τι κάνει. Aφού λοιπόν δεν θα το έκανες γιατί το υποστηρίζεις ; |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ουτε καν με τους ανθρωπους που θεωρουν εν δυναμει δολοφονια το περιστατικο που συζηταμε εδω, ενω θεωρουν καταξιωση και δικαιωση το καψιμο του ''καργιολη του μπατσου'' απο τον παραλιγο δολοφονηθεντα και τους ομοιους του!!!!! Σημ. Μην προεξοφλεις το αν ειναι ''στα φρυδια μου'' ¨η οχι!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
για να μας σπασει τα νευρα.....
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ξέφυγε πάλι η κατάσταση...
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
οχι δεν θα το εκανα!! διοτι δεν μου αρεσει να κτυπαω τον οποιοδηποτε που δεν με εχει βλαψει προσωπικα!!!!
Σημειωσε το αυτο....προσωπικα!!!! αν δηλαδη η αστυνομια βαραγε καποιον που ειχε σπασει το μαγαζι μου να εισαι σιγουρος οτι θα βαρουσα κι εγω απο αγανακτηση!!! διοτι η αστυνομια πρέπει να προστατευει συλλογικα ολους εμας -που δεν μας αρεσει να κτυπαμε- και τις περιουσιες μας με οποιοδηποτε τροπο οσο βαναυσος και να ειναι!!! Καποιος πρέπει να την κανει αυτην την δουλεια για τους υπολοιπους Σταυρο!!! |
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τρεις νεκροί από το κρύο στο κέντρο της Αθήνας! | gsmaniac | Ελλάδα | 51 | 16-03-2011 00:07 |
Σφυγμομέτρηση στο κέντρο της Αθήνας... | CPretenteriS | Χιούμορ | 6 | 04-02-2011 20:23 |
3 νεκροί από τις ταραχές στο κέντρο της Αθήνας! | Arkas | Επικαιρότητα | 33 | 06-05-2010 09:52 |
Τέλος οι μηχανές στο κέντρο της Αθήνας... (Ζήτω τα Αυτοκίνητα) | christosms | Τι μας έτυχε | 81 | 13-04-2010 23:34 |
Επίθεση σε τράπεζες και καταστήματα από ομάδα νεαρών στο κέντρο της Αθήνας | wolferin | Επικαιρότητα | 4 | 08-10-2009 16:58 |