![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν εχω διαβασει ολες τις προηγουμενες σελιδες (μονο την πρωτη..) αλλα εγω θα'θελα ΑΥΤΟ! με 180 κιλα και 120 αλογακια!!
(Και ας ειναι και αερο-ελαιο-υδροψυκτο!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() καλο φαινεται! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πάρε ένα τηλέφωνο τον Bezzi και την Touratech, δώσε τους κάνα πεντοχίλιαρο (για να ξεκινήσουν) και άσε τους να στο φτιάξουν.
|
|
|||
|
|||
![]()
να σημειώσουμε ότι αυτό το σχέδιο κυκλοφορεί κάτι χρόνια
|
|
|||
|
|||
![]()
"Φωνή βοῶντος ἐν τῇ ἐρήμῳ"???
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τώρα..τι τακτική ακολουθεί η bmw ..δεν έχω ιδέα! Από την άλλη ακόμα και αυτά που αλλάζονται κατά τη διάρκεις της εγγύησης δεν αποτελούν κόστος για την bmw?? Φυσικά και αποτελούν..οπότε γιατί δεν τα φτιάχνει εξαρχής.. Αν συνεχίσει να φθίνει σε ποιότητα για το κέρδος ..ε .. τότε και ο καθένας να αναλαμβάνει τις ευθύνες του γι' αυτό που αγοράζει ! Εδώ τώρα που το σκέφτομαι η Γερμανία πρέπει να έχει πλουτίσει μόνο από τις πωλήσεις των gs !! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μήπως έχεις έναν ελαφρύ διχασμό προσωπικότητας; |
|
|||
|
|||
![]()
πιο triple black.....adventure.... κανενας διχασμος προσωπικοτητας...ειναι η απολυτη αληθεια...και δεν ειπα οτι ειναι χαλια,καμια σχεση...οχι ομως επειδη ειμαι bmwδακιας οτι δε θα γραψω και την αληθεια...αυτο δε προκειται να μου το κοψει κανεις.τι στην ευχη,εξωτερικο-ελλαδα βλεπουμε τοσα.
Last edited by taksidiotis; 10-08-2011 at 14:12. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
...μέχρι να βρέξει. | kosta12gs | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 9 | 13-06-2011 14:07 |
Θα πετάξει χαρταετός GS Forum στο Βόλο;;; | GregoryGS | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 8 | 02-03-2011 20:20 |
Πνίγονταν τα δυο της παιδιά και η μάνα έπρεπε να διαλέξει ποιο θα σώσει | gsmaniac | Κόσμος | 14 | 09-09-2010 13:26 |
Ποια εταιρία κινητής έχετε επιλέξει; | Arkas | Διάφορα | 29 | 17-07-2010 21:32 |
Ποιός θα σφάξει το αρνί το Πάσχα ;;;;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αστεία Video | 12 | 19-03-2009 00:49 |