![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Παιδιά Μπράβο σας, η παρέα και οι φωτογραφίες καταπληκτικές, ![]() Σταύρο με την ησυχία σου αλλά... τελείωνε.. |
|
|||
|
|||
![]()
Και μερικες απο μενα κατα το δρομο ...
![]() Τον απογευματινο καφε... ![]() Τη σπηλια ταβερνα... ![]() Για ακομα μια φορα περασαμε πολυ ομορφα!!!Στα επομενα που ερχονται!!! Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Last edited by N4pSt3R; 01-10-2012 at 23:47. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μανωωωωώληηηη, καλά πάμε απ΄ εδώ....................
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Γύρω - γύρω όλοι στη μέση ο................................ ![]() ![]() ![]() ![]() Που πάμε ρε παιδιά............................. ![]() ![]() Εεεεεεε.........εσείς γυρίστε πίσω.................. ![]() ![]() Ένα τελευταίο γύρω-γύρω............................... ![]() ![]() και φύγαμε για Ελλάδα............................. . . . . . . . Πέρα από την πλάκα.................Μανώλη ευχαριστούμε για όλα............οδηγός, ταβερνιάρης, σερβιτόρος, ψήστης και ...........λαμπαδιάρης................. ![]() ![]() ![]() Η ήρεμη και γρήγορη μορφή της παρέας.................. ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κιτρίνισε το φόρουμ!!!! Εύγε νέοι και νέες μου, αυτά μένουν!
![]() Ωραίες φωτογραφίες.. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() . . . . . . . . . . . . . . . . . ![]() . . . . . . . Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες............................ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Α' όψη ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() VS Β' όψη ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Kαλημέρα σε όλους
Ακολουθεί μία περιγραφή του ταξιδιού σε ένα βίντεο 25 λεπτών. Ξέρω είναι μεγάλο αλλά είναι 350 φωτό και δεν μπορούσα να κόψω άλλες.. ![]() Τo video σηκώνει και full screen Last edited by frits; 02-10-2012 at 08:15. |
![]() |
|
|