![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Μια διαδρομή με το νυχτερινό ΚΤΕΛ Αχαϊας...
Μια ανατρεπτική επιλογή, μιας ...μνημειώδους ασημότητας παλιά μοτοσυκλέτα... Σ' ένα σουρεάλ ταξιδιωτικό τσέπης... Χωρίς σχετικό thread αποχαιρετισμών... Γραμμένο σ΄έναν λάθος χώρο, όπου οι κόσμοι μας είναι ασύμπτωτοι... Σας ευχαριστώ που το επισκευτήκατε και το τιμήσατε με τα άκρως κολακευτικά κομπλιμάν σας! ![]() Last edited by Uriah Heep; 12-05-2013 at 15:20. |
|
|||
|
|||
![]()
ΒΑΣΙΛΗ ΑΠΟΛΑΥΣΑ ΤΗ ΔΙΗΓΗΣΗ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ.
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΗ Η ΝΕΑ ΣΟΥ ΚΥΡΙΑ . ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
To κυνήγι τελείωσε....το ταξίδι αρχίζει...
Μπιλάρα, να απολαύσετε πολλά χλμ παρέα! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δες ποσα γινονται ''εδω μεσα'' μακρια απο τα υπερτιμημενα φωτο-ρομαντζα ΑΡΑΒΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ - GS Forum |
|
|||
|
|||
![]() Βασίλη μου, η άφιξη σου στην πόλη μας, είναι ισάξια με την άφιξη κάποιου πνευματικού ηγέτη! Το να καθίσουμε μαζί και να "σφυρίζουμε" δύο ποτηράκια τσίπουρο (λέμε τώρα !! ![]() ![]() αποτελεί τιμή για το μοτοσυκλετιστκό ιδεώδες μου... ![]() Χάρηκα που σε είδα, & χάρηκα που τα είπαμε... ![]() Καλά ταξίδια στον όμορφο πλανήτη μας...
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εντροπή σου !! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Προφανώς, δεν αντελήφθης το πνεύμα μου...
Αν βέβαια, το συσχετίσουμε και με τον χαρακτηρισμό μου περί ισάξιας ελεύσεως Πνευματικού Ηγέτη στην Καρδίτσα... (βλ. ποστ Argi) . ...τίθεται το βασανιστικό ερώτημα: Τι δουλειά έχει ένας Δαλάϊ κΛάμα του μοτοσυκλετισμού, να συγγράφει σε φαντασμαγορικά φόρα... . . ...αντί ν' ασχολείται με τη νέα διατύπωση της Ευγενούς Οκταπλής Ατραπού που οδηγεί στην εξάλειψη της μοτοσυκλετιστικής δυστυχίας και του πόνου που προκαλεί η τρεκλίζουσα θεολογία των χρυσοκάνθαρων μπαϊρακτάρηδων του μεταλλαγμένου μοτοσυκλετισμού? ![]() ...βασανιστικά ερωτήματα, που βρίσκουν τις απαντήσεις τους μόνο στους άδειους πάτους φιαλών τσέχικης μπύρας! ![]() Last edited by Uriah Heep; 13-05-2013 at 19:51. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! |
|
|||
|
|||
![]()
Καλοτάξιδος και καλές συγκινήσεις.Εμένα μου λείπει για ένα χρονο περιπου η μονοκύλινδρη.Οι αναμνήσεις όμως ωραίες!
|
![]() |
|
|