![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα και απο ´μένα. Θα ήθελα τα Anakee 3. Bmw 1200gs.
Ευχαριστωωωω ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα
Εκανα μια πρώτη επαφή με τον Ν.Περιστερά και θελω να βαλω τα dunlop TR91 Νίκο στελνω pm Ευχαριστώ |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ο έμπορος ενημερώθηκε ... ![]() . |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα Λεοντοκαρδε θα ήθελα και εγώ ενα ραντεβου με τον κυριο Περιστερα
![]() ![]() ![]() Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
![]() Καλησπέρα Νικόλα! Ηρθε η ώρα για αλλάγη σε λάστιχα κ απο εμένα!
Ευχαριστώ πολύ! |
|
|||
|
|||
![]()
Ολα εγιναν εν ριπη οφθαλμού χτες μνμ στο φορουμ και σημερα 11 το πρωι λαστιχα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
![]()
Εννοειται πως ευχαριστώ πολυ τον Νίκο τον Λεοντοκαρδο και τον Νίκο Περιστερά για τις ταχύτατες διαδικασίες:thumbup::thumbup:
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα Νικολα ,
Θα ηθελα να ενεημερωσεις το Νικο Περιστερα για ενα ζευγαρι Michelin Anakee 2 για το "φουντουρακι" μου! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Νικολα Ευχαριστω και δημοσια για την ΑΜΕΣΗ ανταποκριση σου και εξυπερετηση σου στο αιτημα μου !!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ενδιαφερόμε για τα touran metzeler για το gs 1200 πως μπορώ να δηλώσω συμμετοχή. Ευχαριστώ
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Βορείου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 272 | 23-12-2013 11:07 |
Ομαδική αγορά μπαταρίας Odyssey | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 638 | 13-12-2013 19:38 |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Νοτίου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 84 | 25-10-2013 18:34 |
Ομαδική αγορά ανταλλακτικών-MOTORWORKS | tallspiro | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 0 | 01-02-2010 18:31 |