![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα Λεοντοκαρδε,θα ηθελα και εγω λαστιχακια για τη καλη μου,
ευχαριστω εκ των προτερων |
|
|||
|
|||
![]()
τα λαστιχα φορεθηκαν!!!ολα τελεια!!!!δυστυχως και εγω χρειαζομαι ακτινολογηση,αλλα λεφτα γιοκ!
ενα μεγαλο ευχαριστω στο forum,και στον Λεοντοκαρδο για την αμεση ανταποκριση του |
|
|||
|
|||
![]()
μολις παρελαβα κ εγω τα λαστιχα... ενα μεγαλο ευχαριστω στο Λεοντοκαρδο κ στο φορουμ...αψογη εξυπηρετιση...
|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα λεοντοκαρδε! εxω ενα ταπεινο gs 800 και πρεπει να αλλαξω επειγωντος λαστιχα! εχουν λιωσει λεμε!! λοιπον? θα μηλισεις με τον περιστερα για μενα φανταστικε moderator?
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα Λεοντόκαρδε, θα ήθελα και γω λάστιχα για την "μαυρούλα" μου, μπορούμε να επικοινωνήσουμε με τον κο Περιστέρα; Ευχαριστώ
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ο έμπορος ενημερώθηκε ...
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Τα λαστιχάκια μπήκαν, γρήγορη και άψογη εξυπηρέτηση, με άμεσο κλείσιμο ραντεβού. Το μόνο κακό είναι ότι θέλω και ακτινολόγηση μπρος
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα! εχθες μετα απο την αμεση ανταποκριση του λεοντοκαρδου αλλα και του νικου του περιστερα εβαλα τα καινουργια λαστιχα! σωστη και γρηγορη εξυπηρετηση και ενα
ενα θενξ επιπλεον στον νικολα γιατι... ξερει αυτος ![]() ευχαριστω GSFORUM! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ήγγικεν γαρ το πλήρωμα το χρόνου!!!!!!
Το Πάσχα κάναμε την παλαβή... κρίση κτλ... για καλοκαίρι μας το ξέκοψε. Χωρίς καινούρια πατούμενα, εγώ Χελμό δεν πάω!!! Τι να κάνουμε, κόψαμε από δω, ράψαμε από κει και λέμε να της παραγγείλουμε ένα ζευγαράκι, ίδιο με τα παλιά, μιας που τα βολεύτηκε!!! Μπροστά 90/90-21 Πίσω 150/70-Β17 Αμφότερα K60 Scout, εννοείται HEIDENAU. Φυσικά θα σταλεί και π.μ. Ευχαριστώ!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Ταχύτατη εξυπηρέτηση!!!!!
![]() Μετά την τοποθέτηση, οι εντυπώσεις... |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Βορείου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 272 | 23-12-2013 11:07 |
Ομαδική αγορά μπαταρίας Odyssey | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 638 | 13-12-2013 19:38 |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Νοτίου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 84 | 25-10-2013 18:34 |
Ομαδική αγορά ανταλλακτικών-MOTORWORKS | tallspiro | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 0 | 01-02-2010 18:31 |